Cockhunter

itt vagy: Eropolis > Biszex negyed > Blog > cockhuntergirl

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

cockhuntergirl blogja


Cockhunter
A kezdeti élményeimről ahogy a szubmisszív oldalam megerősödött és a mindennapjaim legizgalmasabb pillanatai, történetei egy csokorban!


Kezdetek
#1 2022-09-04 14:46:55
(1995)

Édesanyámmal kettesben éltem Budapesten, egy csendes belvárosi bérlakásban. Sok barátom volt mindig is, rengeteg időt töltöttem velük.
Sokat lógtam a fiú barátaimmal, akik mindig elmesélték csajozásaikat, kalandjaikat.
Természetesen éreztem mindig rajtuk, hogy tetszem nekik mert mindig a melleimet bámulták. Nekem ez akkor nagyon tetszett, de mint 17 éves lány nem igazán tudtam ezt jól kezelni.
Egyszer mi csajok, áthívtuk a srácokat hozzánk egy amolyan délutáni házibulira. Emlékszem mennyire sokat nevetünk és milyen jól éreztük magunkat. Dani bedobta, hogy nézzünk videót közösen.
Az Országúti Diszkóra szavazott mindenki! Swayze mindannyiunknak nagyon tetszett és nagyokat húúúúztunk amikor testét mutogatta vagy szexelt a csajjal!
Egyszere csak átváltott a film egy kőkemény torok baszós pornófilmre.
Anyám pasija, rávett egy pornófilmet a vhs re. 
Egy fekete pasi egy csinos cselédlánynak a fejét húzta rá  a hatalmas farkára. Mindenki elnémult és rám néztek! Levörösödtem, kikapcsoltam. Aztán valaki elkezdett vihogni és persze mindenki folytatni kezdte!
A srácok persze elkezdték mesélni hogy ez mennyire finom és izgató, áradozva mondták!
Végett ért a party mindenki haza . 
Gyakran elővettem utána ezt a kazettát és rongyosra néztem! El sem tudtam képzelni milyen íze van egy faroknak, milyen a fogása...stb. De egyre jobban izgatott!
Nyár lett 17 évesen kellett a pénz, irány nyárimunkát keresni , mondta anyám! És én diákmunkákat kezdtem keresni. De nem igazán tetszett egyik sem! Egy barátnőm az apja élelmiszer boltjában dolgozott, csemege pult mögött és felajánlotta, hogy csináljam én is!
Aránylag jó pénz, könnyű munka meg hát a barinőmmel egésznap ökörködhetek!
Naná, hogy elvállaltam!

Egy hete, dolgoztunk ott amikor Barbi feldobta, hogy szüleivel mennek le balcsira, tartsak velük hétvégére. Persze hogy igen lett a vége.
Szabadi gyönyörű hely. Strand, nyár, és pasik!
Egyszóval nagyon élveztük Barbival az ott eltöltött időt! Barbival vasárnap délelőtt átsétáltunk a közeli fatlepre, mert apukájának tartozott Árpi bácsi a telepvezetője. Amikor átértünk láncon kikötve volt egy hatalmas keverék, kutya aki meg akart enni minket. Barbi nagyon megijedt, de Árpi bácsi nevetve jött elénk és invitált be minket!
Leültünk egy asztalhoz az irodájában és üditővel kínált minket. Árpi bácsi 67 éves, huncut szemű és szikár pasi volt. Mivel rajtam nagyon picike short és fürdőruha melltertó volt, éreztem, felfal a szemével!
Rövid beszélgetés után nagyon sok pénzt adott Barbinak,hogy vigye el apukájának és köszöni. Persze amit megbeszéltek a múltkor azt nyugodtan elveheti belőle azaz övé!
Barátnőm megköszönte, majd felállt és elköszönt, én is mentem de minta ,hogy mindjárt jön, csak oda köszön Tominak aki nagy haverja, addig dumáljak Árpival.
Barbi elment én meg ott maradtam a telepvezetővel!
Átlagos dolgokról beszélgettünk, majd felállt és mondta mindjárt jön csak nyitva hagyta a másik szobában az ablakot és becsukja azt. Ahogy kinyitotta az ajtót,
feltünt,hogy nem szokványos a szoba. 
Egy nagy karos fotel volt, elötte párnák voltak, és egy fémgyűrűs kereszt, és amolyan kaloda féle. Mint egy kínzó kamra a múzeumban.
Mikor visszajött, kérdeztem milyen szoba az de láttam hogy zavarba jött és annyit mondott hogy:- Majd ha jobban megismerlek és úgy érzem, akkor elmondom.-
Persze tudtam én mit láttam, és eszembe jutott a videó ahol azt a cseléd lányt használták.
Kicsit széjelebb tettem a lábaimat, mire Árpi bácsi teljesen felizgult, láttam és éreztem is. Barbival való kapcsolatomat firtatta, mire én  azt mondtam neki hogy csak felszínes és semmi mély barátságunk nincs, ami persze nem igaz, de akartam hogy nyitni merjen felém.

Felállt, kinyitotta az ajtót és betessékelt. Hihietelenül felizgatott az akkor amit láttam. Korbácsok, bilincsek, pálcák a falon. Nagy antik karos szék középen elötte olyan amin lehet kényelmesen térdepelni. Kaloda, kalitka... minden.
-Eszter, ne ijedj meg. Vannak akik ezt szeretik.-mondta kedvesen majd kiment és ott hagyott. Körül néztem és akkor ott, megláttam azt a fekete műpéniszt,

ami kiköpött mása annak ami a filmben láttam. Nem gondolkoztam,gondoltam most vagy soha és betoltam a számba majd vadul szopni kezdtem. Nagyon kiakartam próbálni milyen szopni, érezni egy farkat. És élveztem.
Nyaltam a makját, kézzel masszíroztam és arra gondoltam biztos ügyes lennék.
Ebben a percben körbe néztem és megláttam a kamerát a falon, a sarokban. Pirosan villogott. Mindent felvett! 
Barbi hangját hallottam , gyorsan kimentem, elköszöntünk és usgyi haza.
Árpiról csak egy évvel később hallottam....

A szerződés


Édesanyám varrónőként dolgozott, Budapesten. Nem vetett fel a pénz. Ezért feladtam egy hírdetést , hogy takarító állást vállalok. Egy hét múlva jött is  a telefon, egy kedves idősebb hölgy szólt bele. Kérdezte,hogy áplói állás is érdekelne e? Természetesen igent mondtam hisz nagyon kellett a pénz.
Pest külkerületében egy öregek otthonában kellett dolgoznom, idős embereket kellett gondoznom.
Kedvesek voltak és nagyon megszerettem őket. 18 éves voltam és végre volt saját fizetésem! 
Egy nap azonban új beteg került be aki alig volt 60 éves. Fiatalos és kedves volt. Sokat beszélgettem vele, nagyon tetszettem neki. 
Egyik este amikor benéztem hozzá, megfogta a kezem és a kezembe adott egy húszezrest. Azt kérte , masszírozzam meg a péniszét és a makkját élvezésig nyaljam. Rettentő Zavarban voltam, egyrészt kellett a pénz másrészt meg nagyon izgatott, hogy ezt "kell" csinálnom. Bele egyeztem és miután alaposan körül néztem kint a folyosón, hogy minden csendes e vissza mentem az ágyához....

Folytatás később 

6 hozzászólás |

[1-1]


A blog RSS feedje.


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3710BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba104131Biszexuális vagy, be kell lépned!

#bukkake100Csoportos
Ajánlott szobák
#centrum_szoba710Belvárosi szexmentes csevegő

#maszti_szoba310Eropolis hivatalos maszti szobája
Ajánlott szobák
#homo_szoba6060Meleg férfiak egymás között

#zso06200wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4870Heteroszexuális vadászterület
Ajánlott szobák
#profi_csajok920Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2130Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.