itt vagy: Eropolis >

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Hű...
#39 2018-02-05 04:03:36
Érdekes lett a cím kétértelműsége, mert a hű lehet hűséges is. Na most nem ebben a jelentésében szerepel itt, ami azt illeti, pont az ellenkezőjében. Életemben először swingerklubban jártam. És a benyomásom: hűűűű...  :o  :o  :o 

Azt nem szándékozom részletekbe menően leírni, hogy mit csináltam ott, nem erről szól a bejegyzés. :pirul: Azt sem szándékozom leírni kivel voltam (de ha olvasod, ezúton is köszönet a figyelmes, önzetlen, türelmes, kedves társaságért). :*  Azt sem szándékozom leírni, hogy hol, lényegtelen, valószínűleg van a helyek között hasonlóság. A poszt egy életében először odakíváncsiskodó benyomásairól szól. Hátha inspiráció (vagy elriasztás) lesz azoknak, akiknek szerepel a bakancslistájukon, de még nem merték meglépni. Sokáig én sem mertem, meg az élet sem hozta a helyzetet. Most éppen olyan élethelyzetben vagyok hogy nyugodtan megtehetem és nem laposkúszásban, így gondoltam, mielőtt esetleg ismét komolyat hoz az élet amiért nem teszem, itt az idő, most vagy soha. :) :vigyor: 

Amikor elhatároztuk hogy belevágunk ebbe a kalandba, kicsit túlmisztifikáltam szerintem. :) Talán mindenki így lehet vele először. Készültem rá. És ez eleve tök jó dolog. Régen történt velem olyan, hogy valamire készülök. Azt hiszem, utoljára akkor készültem, amikor tavaly előtti nyáron Olaszországban jártam, és minden városról tájékozódtam amit érintettünk, mert szeretem tudni hol vagyok. 

Szóval megnéztem a weboldalakat, elolvastam mások benyomásait és élménybeszámolóit, üzenőfalakat, leírásokat a szokásokról, megnéztem a fotókat a helyről, ésatöbbi. Vettem direkt erre az alkalomra egy új szexi cuccot (annak a dobozán lévő kép az illusztráció). Egy vadiúj dögös ruha sokat dob az ember lelkesedésén, magabiztosságán. (Igen, nincs is jobb egy jó vásárlásnál, mindenre gyógyító hatással van, szoktam is rázós alkalmaknál megtámogatni vele a belső békém.) Szexshopban vettem, ami jó erőpróba volt a későbbiekhez, hiszen egyedül belépni...hm...nem tudom, lehet hogy másnak semmi, de én azért lopva körülnéztem, ki néz. :napersze: A plázák unott eladóihoz szokott pesti vásárló számára nagyon kellemes meglepi, üdítő jelenség volt a boltban az eladónő. Én még ilyen jó fej, kedves, vicces, fesztelen, közvetlen, udvarias, kedves női eladóval nem találkoztam. Így az élmény már itt kezdődött. :D Miután a fél üzletet felpróbáltam (türelmesen segített véleményezni), erre a pink-feketére esett a választás. Hozzá necc combfix széles csipkeszegéllyel. Szerencsére van egy pont ilyen pink színű platformos tűsarkúm (a harisnyafórumban már láthatta aki nézi). Ehhez dukált egy csillogó pink-fekete körömlakkozás, így a megjelenés összeállt.

Amikor odaértünk, jó sok kocsi volt az utcában, pedig talán fél óra telt el nyitás óta. Beléptünk. Az első benyomásom az volt (és ez később is megmaradt), hogy jóval kisebb a tér, mint ami a fényképeken látszik. Minden ugyanaz mint a fotókon, csak ott nagynak látszik, valójában meg kicsi. Tudom, hogy már anélkül is lehet messziről fényképezni, hogy a fotós felkenődne a szemközti falra, de szerintem nem jó dolog, mert aki odamegy, nem azt fogja látni. 

Egy recepciós hölgy üdvözölt minket, egy szál átlátszó csipke valamiben és tűsarkúban. Ami jól hangzik, de... erről majd később. :) Megmutatta az öltözőt, ahol kaptunk egy szekrényt. Itt átvedlettünk, én a fent leírt és a képen látható cuccba, partnerem a többi férfihoz hasonlóan boxer+póló+papucs kombóba. Az előbbi hölgy körbevezetett minket, megmutatta az összes helyiséget amit használhatunk. Képről mind beugrott, csak a képen csillogóbb, színesebb, és nagyobb volt. :) Voltak hancúrozó szobák hatalmas többméteres ággyal, volt amelyik ajtajában csak függöny, volt amelyiket be is lehetett csukni. Voltak tematikus szobák érdekes eszközökkel, szexhinta, bilincses kikötözőhely. 

A wellness szinten jakuzzi, medence, szauna, masszázs. A középső szinten volt az origo, egy közösségi helyiség hatalmas kanapékkal, bárpulttal, pici színpad egy rúddal, régi idők házibulijaira emlékeztető disco-lámpával. Kb úgy lehet elképzelni, mint egy night clubot - egy kicsi vidéki night clubot. Nem az elegáns, hanem az otthonos fajtát. Nekem kicsit szemet szúrt a falon a tisztítószeres polc, a lekopott fogantyús hűtő, a ragacsos pult. A pultoslány lazára vette, egy farmernadrággal és egy pólóval elintézte a megjelenést. Zéró smink, hátrafogott haj. A pultban fényözön mint egy konyhában takarításkor. A vendégtérben kellemes félhomály volt. UV nem volt, hihi, de jó hogy nem fehérben jöttem. :)

A helyiség végében kitéve kaja, valami zöldségsaláta, abból kétféle, az egyikben hús is volt, a másikban nem. Ezen kívül ugyanez joghurt-öntetes verzióban is. Húsként pedig főtt füstölt sonka, bőrével együtt. Ez kicsit meglepett, egyrészt nincs Húsvét, másrészt nem kifejezetten az a szexi kaja amin inspirálódna az ember, látva ahogy mások jó zsíros disznóbőrt esznek...de gondolom éppen ezért nem nagyon fogyott belőle, aki szedett belőle, az is igyekezett trükkösen lefejteni csak a húst és kiügyeskedni a zsírok közül, anélkül hogy bármi is kirepülne önálló életet élni a ruháján (vagy másnak a ruháján). Nem nyüzsögtek a népek a kaja körül, na. :)

A hölgy bemutatott minket a bárpultos hölgynek, aki kezelésbe vett, mit kérünk. A kérdés költői lehetett, mert túl nagy választék nem volt. Az óvatos Martini Bianco kérdésemre a válasz, hogy ja, valahol van valami olyasmi...az olyasmi pedig extra dry volt, sebaj, kértem hozzá cukorszirup narancslét, így egy egész kreatív ital lett belőle. A lényeg hogy hatott. :D  

Merthogy ugye most jött a neheze. Mindenki minket nézett. Gondolom, az új hús szindrómáról lehetett szó. Szerintem átmentünk a vizsgán, meg a helyiségen is, és leültünk kicsit akklimatizálódni. :) Itt írok a második meglepetésről, amit éreztem.

Már voltunk jócskán, szerintem úgy 25-35 fő lehetett. Emlékszem valamelyik weblapon volt egy kérdések-válaszok oldal, és szerepelt egy olyan kérdés, hogy swingerbe csak manöken alkatú emberek mehetnek-e. A válasz, természetesen nem, mindenféle ember mehet, az egyetlen követelmény a jólápoltság. Vannak nem manöken alkatú emberek is. Ez jól hangzott. :) A valóság viszont az volt, hogy kizárólag nem manöken alkatú embereket láttunk. :( Általában olyan túlsúllyal, hogy Norbi évekig el lett volna látva munkával. A nők még csak-csak, közöttük voltak érdekesek, és volt néhány vékony is...de a férfiak! Jajjj. A házban magasan a legjobb pasi az volt, akivel odamentem. Tudom persze hogy nem számít a magasság, de mégis furi érzésem volt, amikor a bárpultnál állva a mellettem álló pasik kopaszodó feje tetejét tekinthettem meg, díszkivilágításban természetesen. Mit mondjak...nem támadtak tőle erotikus gondolataim. :napersze:  

Szóval kövezzen meg aki akar, de őszinte leszek, pro és kontra is! Az olyan illusztrációs fotókat, ahol kisportolt Adoniszok és párductestű nők szerepelnek, mindenki felejtse el, és képzelje maga elé a kispiripócspusztai városi strandfürdőt vasárnap délután, persze gyerekek nélkül. Na, ha ez megvan, igen. Alacsony, pocakos, kopaszodó vagy tök kopasz férfiak az asszonyaikkal, hébehóba egy-egy összeszedettebb nő harmadikként vagy egyedül. Korosztály átlag saccperkábé 45. Néhány idősebb, ugyanannyi fiatalabb. Néhány ital után megbarátkoztam a látvánnyal, azért írom le, mert ha előre tudom, akkor arra készülök, és nem ér sokk. :D 

És ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem éreztük jól magunkat. De! Szerintem fantasztikus élmény, a légkör miatt, még akkor is, ha valaki csak táncolni, szórakozni, iszogatni, beszélgetni, lazulni szeretne. Érdekes módon, annak ellenére, hogy kissé hm... sok komolyan túlsúlyos nő volt, életemben először nem éreztem részükről a kiközösítést, a féltékenységet, utálatot. Hasonló szituációkban általában éreztem magamon a pasik nyálcsorgatását és a nők szúrós tekintetét. Itt egyáltalán nem, egyiket sem! Mindenki nagyon kedvesen fordul a többi emberhez. Vidámak, lazák, barátságosak, közvetlenek az emberek. Semmi megjátszás, semmi pózolás, csak lazulás, szórakozás, tánc, beszélgetés, nevetgélés. És nulla féltékenység. Teljesen rendben vannak magukkal. Segítőkészek, kedvesek, anélkül hogy tolakodásnak vagy levegőnek nézésnek, ellenségességnek a szikráját is éreztük volna. Nagyon befogadó társaság. És érdekes módon ezért valóban elkezd az emberben nem a külsőn lenni a hangsúly, egyszerűen kevésbé lesz lényeges. Valahogy mindenki simán beleilleszkedik a társaságba. 

Mondjuk tevékenységeket illetően nem kiforrott elképzelésekkel vagy tervekkel mentünk, hanem puszta kíváncsisággal és nyitottsággal, így csalódások egyáltalán nem értek. Baromi jó volt a hangulat, majdnem zárásig maradtunk és nagyon jól éreztük magunkat. ;) Összességében egy szuper szombat esti szórakozási lehetőség, szerintem bárkinek. Nincs mitől tartani. Hiszen semmi nem kötelező, viszont sokmindent szabad. (Például igazi retró érzés egy zárt helyiségben bárpultnál dohányozni, amit utoljára Texasban tehettem meg, ott még szabad volt pár éve. ;) )

És itt térek vissza a hölgyre, aki fogadott minket. Azért volt elsőre furcsa, mert szemnek szokatlan volt olyan ruhát látni egy kimondottan rossz alakú nőn. Lapos fenék, lógó és kicsi mell, pocak. Rá sem mertem nézni nehogy látszódjon rajtam amit gondolok. És mikor kifelé jöttünk, ugyanaz a hölgy nyitotta ki az ajtót, és totál másmilyennek láttam. Kicsit sem volt furcsa ránézni, simán egymásra mosolyogtunk. 

Úgyhogy ha új szex-technikákat és featureket nem is tanultam, egy más szemléletet egészen biztosan. :)

Jó buli, na.

És íme a ruci (doboza), ami történelmet írt (mert a történelmet mindig az első írja): :) :vigyor: :D 

!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420180205040336.jpg

38 hozzászólás |

Hozzászólások

gaborneteskalandjai#39#38 2018-02-12 19:43:42
MUHAHA 
csizmaskandur#39#37 2018-02-11 10:10:58
#esther: Csak egy "kis ízt" próbáltam becsempészni Krúdyval :) De van modern kori álmoskönyvem is :)
Ezt említettem meg a blogomban itt:
https://www.eropolis.hu/hetero/blog/csizmaskandur/8/

Környezetünk, modernizációnk ugyan folyamatosan fejlődik, de a punci és a kuki ősidők óta punci és kuki!  :pirul: 
Találtam olyan ősbarlang rajzokat is, amin az ősasszony meg az ősember szeretkezik!  :o  :D 

No vajon nekik milyen szexuális álmaik lehettek?!  :napersze:  :vigyor: 
esther#39#36 2018-02-10 15:39:07
#csizmaskandur: 

Az jutott eszembe, soraidat, és krampampunát olvasva, hogy mennyire egy idejétmúlt, és elavult dolog ez az álmoskönyv. :napersze: 
Manapság az emberek gruppenszexről  álmodnak, meg  repülővel, és  mobiltelefonnal is. :D 
Ki az, aki teszem azt lovaskocsival, kukoricahántással, vasvillával, és még sorolhatnám mikkel álmodhattak régen.. 
Én azt hiszem a napi gondolatok jönnek vissza  az álmainkban,  többnyire azok, amik foglalkoztatnak, amik gyötörnek, vagy vágyképek... ;) 
csizmaskandur#39#35 2018-02-09 15:29:45
#krampampuna: Megnéztem neked a Krúdy Álmoskönyvében a "szex az álomban" variánsokat!  :vigyor: 

Ha öreg ember áldott meg közben = a lánynak bujaság következik be az életében

Ha volt benne cserebogár = akkor bujálkodni fogsz egészen biztosan

Ha kádban ültél alvás közben = A különös álmokból: fürdővízben azt látni, hogy a nő férfivá, és a férfi nővé változik: bujálkodás jegye.
Fürdőházban lenni, de lábunk megtagadja az engedelmességet, hogy a vízbe vigyen, inkább egy szennyes helyre vonszolnak: titkos szerelem jegye.

Ha denevér volt benne = denevér mutat titkos bujálkodást is.

*Bujálkodás* = Jelez szárazságot. Útonjárónál: részegség. Újholdnál: pénz asszony kezéből. Esős esztendőben: állatok szaporodását.
Szilveszterkor: gyermekáldást az újévben. 1855-i könyv szerint: egészséget mutat.

(szerk. megjegyzés: mostanában sok eső esett! Van macskád?  :D )
nemalevente69#39#34 2018-02-09 14:27:12
#pandora: 
Kedves Pandora 
Múltkor talán Esther írta valahol , hogy a századelőn egy kivillanó boka , váll is milyen erotikus volt és manapság már nem is tartjuk annak , észre se vesszük benne a különlegességet annyiszor látni nap mint nap . 
A szép lábaitok csípőtök , popsitok alakját láttatni engedő rövid szoknyába blúzba is tudtok érzékiek lenni és ez már utcán is vállalható öltözet . Csak úgy mint nekünk fiúknak a nadrág és az ing talán még a nyakkendő is . Azért az eddigi összejövetelre az érkezésekkor az utazást lemosakodva magamról szoktam tiszta inget venni .:* majd este folyt köv , megyek úszni ahol a legtöbb öltözetem egy úszógatya lesz :D de ha szép NŐt látok még ezt is soknak tartom :D;-)     
pandora#39#33 2018-02-09 13:54:47
#nemalevente69: 
Nadrágban, ingben -bár szexi viseletnek tartom- furi partner lennétek egy fehérneműs nő mellett. :) Akkor elkezdenének a nők is felöltözni zártabb ruhákba...és máris oda a feeling. :( És hogy nézne ki a gyűrött nadrág, ing? 
Amúgy különleges cuccokat, szexi pasifehérneműket nem tilos a pasiknak viselni! ;) 
nemalevente69#39#32 2018-02-09 13:53:00
#esther: 
Szia kedves Esther 
Ahogy a kollégám szokta mondani az ígéretekre . Ne ígérjed , 
Lepj meg vele :D;-) !! :*
nemalevente69#39#31 2018-02-09 13:47:34
#pandora: 
Kedves Pandora 
Éppen az , hogy kötelező . Ti lányok lehettek bugyiba kombinéba cicifixbe...nem tudom milyen neveik vannak még azoknak a spéci textileknek de csinosan lehet lenni testhez simuló ruciban is . Csak érzékien , NŐiesen . 
Magamra nézve , hogy egy szál pólóban gatyában legyek meg papucsban :-( . Inkább rendesen nadrágba , ingbe olyan normálisabban .  
max-him#39#30 2018-02-09 13:00:52
#esther: Ott a pont, elhiszem, annál is inkább mert néha a lebukás olyan...banális dolgokon esik meg, de kérdezem én milyen házasság, kapcolat stb. az amelyben olyan fortélyok (és még kitudja mik) által van tartva, ellenőrizve az egyik fél? Törvényszerüen, előbb-utobb úgy is megteszi azt a lépést a ...fél:-) Lehet pont emiatt mert ennyire pórázon van tartva! Tényleg, milyen ellenőrzési módok vannak még? Érdekelnének mert érdekelt vagyok  :D 
esther#39#29 2018-02-09 12:29:16
#nemalevente69:
 
Levi...nna, hát ippeg' azon kesergek, hogy nem fog összejönni a közeljövőben :/ ...szóval nem tudok ígérni neked semmit. Azt amúgy sem szoktam. ;) 
pandora#39#28 2018-02-09 02:49:54
#nemalevente69: 
Köszi a jókívánságokat! <3 

Mi bajod a kötelező öltözettel?  :o  :o  :o 

nemalevente69#39#27 2018-02-08 20:15:06
#krampampuna: 
Tuti jó veled elaludni , melletted aludni , ébredni . Ha ilyen sűrűek az ilyen álmok akkor biztos , hogy nem csak ott valósul meg ;-)  
nemalevente69#39#26 2018-02-08 20:05:45
#esther: 
Szia kedves Esther 
Ígérd meg , hogy kipróbálod . Remélem legalább olyan jó de inkább még jobb élményekkel gazdagodsz mint a Pandora . Legjobbakat kívánom neked . Levi 

Valamelyik fővárosira már kíváncsi vagyok is meg nem is , bár a kötelező öltözetük nem kívánatos számomra . 
krampampuna#39#25 2018-02-08 20:05:07
#nemalevente69: A héten minden nap álmodtam...hol jobb hol rosszabb álmom volt...De én elég sűrűn álmodok sexről...nem tudom ez jelent-e valamit :)
nemalevente69#39#24 2018-02-08 19:58:47
#krampampuna: 
Kedves Krampampuna 
Irigyelhetlek ? :D Már talán hetek óta nem álmodtam semmiről se nemhogy szexről , orgiáról :-( 
nemalevente69#39#23 2018-02-08 19:36:47
Szia kedves Pandora 
Jó olvasni az elhatározásod és a jól sikerült első bálodat az összejövetelről . További sok sikert kívánok neked . Levi 
esther#39#22 2018-02-08 18:35:50
#max-him:
 
Úgy látszik nem voltál még erős kontroll alatt. :)

Tudod mire képesek a nők e téren?? :o  Én tudom!  :D
Van, aki  a km órát is lecsekkolja, van aki a szaglószervével ellenőriz, és hajjajj..ha tudnád, hogy milyen ellenőrzési módok vannak még?! :D 

Nem élek ilyesmivel, mert nincs rá szükségem,és szerintem nem is tudnék nyugodtan aludni, ha ilyeneket kéne művelnem  :/ .. de egy-két nőtársam felfejlesztette a  sherlock holmes-i képességeit igen magas fokra. Elmondások alapján tudom. :vigyor:  

Hidd el, van olyan, aki nem tudja megoldani.Nem egy estét, de egy pár órát is alig. :/  :napersze: 
max-him#39#21 2018-02-08 16:28:07
Családi állapottól függetlenül: nincs olyan, hacsak nem igazán akarja, hogy nem tud megoldani egy éjszakát vagy kettőt egy évben, ilyen-olyan célból (elhajlásra, engedély nélkül  :D  )Tény, nem könnyű, logisztika,szervezés, csillagok jóegyüttállása,  1-2 JÓ barát, másik fél alkalmazdóképessege és hajlandósága....szóval elég sok tényező közrejátszik de meglehet oldani! Az viszont igaz ha valamit nem igazán akar, kíván az inkriminált fél, kár erőltetni!      
esther#39#20 2018-02-08 12:45:42
#csizmaskandur: 

Csizmásom! :vigyor:  Nem vagyok az az erőltetős típus ám! :P  :vigyor: 
Aki nem tudná megoldani, annak következtethetsz a családi állapotára. ;) 
De mindegy, úgysem lesz ebből semmise :sir:  :vigyor: 
csizmaskandur#39#19 2018-02-07 14:18:52
#esther: Estherem! A "hidegrázósra"... Ezt nem lehet erőltetni, úgysem lenne jó vége! :(
Az "akivel még szívesen mennékre"... Már bocs, de nem érdemli meg, hogy elvigyen swingerklubba! Miazhogy "ő nem tudná megoldani az éjszakai kiruccanást"?!  :o  :o  :o 
Akkor nem is érdemli meg, hogy őt vidd!  :D 
csizmaskandur#39#18 2018-02-07 14:08:22
Pandim! Tudod, hogy ilyen magas labdát úgy sem hagyok ki!  :D No... :)

Magyarországon sajnos a swingerklubok nincsenek túl jó helyzetben, ennek az oka meg az, hogy nincs rá olyan *minőségi* kereslet, mint nyugatóniában. :(
Emiatt sajnos nem tudnak kellő mennyiségű pénzt visszaforgatni, hogy növeljék a hely színvonalát. :( Mondjuk a ragacsos pult erősen minuszos a helyre nézve! A kaja színvonala és a bárpultos hölgy szintén! A helység fotózás meg apró stikli, ami azért is van, hogy egyáltalában látogassák új vendégek is...

Hogy nem voltak jó testfelépítésű srácok és manöken alkatú hölgyek... Persze! Mert ez a társaság inkább privát, balatoni, kőgazdagok által szervezett swingerbulikra jár, ahová csak meghívásos rendszerben lehet bejutni és nem hirdetik a neten...
Így maradnak az átlagos, kicsit vagy nagyon túlsúlyos hölgyek, urak.
Kopaszodás?! Aztán mi a fenét lehet vele kezdeni? Mert bármennyire is vigyázol, ápolod a hajad, fejbőrödet, az idő múlásával bizony megkoptatja a buksink tetejét vagy kihullik egészen! Szedhetsz bármennyi vitamint, hordhatsz sapkát télen, napoztathatod nyáron, sajnos a végeredmény ugyanaz...
Persze egyesek szerencsések és nem kopaszodnak...
A hölgyeknél már sokkal jobb a helyzet, ennek magyarázata pedig az eltérő biológiánkban rejlik! Nálunk a hormonális hatás hajhullást okoz, nálatok más kellemetlenséggel jár... És itt van az, hogy ez sem függ a kortól, kinél már a 40-es években bekövetkezik, mások - a szerencsések - csak hatvanas éveikben mennek át ezen...
A felesleges testsúly az már más eset... Itt, ha igyekszik az emberlánya vagy fia, egy egészséges sávban tartható! De itt is vannak biológiai határok! Menj ki egyszer a Széchenyi fürdőbe, ott vannak az élet császárai, a pancsoló fiúk! :D Átlagéletkor 60 év, de olyan a testük, mint 30-40 évesen!  :vigyor: De teljesen egyetértek abban, hogy nem túl vágykeltő, ha lefolyik valakiről a zsír!  :/ 

Mentalitás... Elcsodálkoztál, hogy mennyire más, mint itt?!  :o  :D 
Egyszerű az oka! Itt sok mindent bele lehet hazudni, trollkoni lehet, szemétkedni, leszólni és beszólni, mert NINCS SEMMI KÖVETKEZMÉNYE!  :merges: 
Ott meg lehetsz laza, nyitott, őszinte, mert fel kell vállalnod magadat! :)
Ott valóban kell egy egészséges kisugárzásnak lenni (főleg, ha alkatilag nem vagy egy százas)... :)

Írásodat élvezettel olvastam! :)
pandora#39#17 2018-02-07 13:13:38
#krampampuna: 
Örülök hogy kellemes élményeket okozhattam. ;)
krampampuna#39#16 2018-02-07 13:10:20
Szia ! tegnap elolvastad az élményedet a swinger klubban...hát erre meg orgiáról álmodtam egész éjjel :) Pedig még egyikben sem volt részem :D Ilyen hatással volt rám az írásod :D Köszi...nekem is kellemes élmény volt :D
nincs kép
hubimale#39#14 2018-02-06 12:54:34
Nem vagyok egy írogatós fajta, de ez a bejegyzés arra ösztönöz, hogy kifejezzem írásban is az elismerésemet: egyrészt azért mert vettél egy nagy levegőt és belevágtál, másrészt pedig igen hangulatosra sikerült az írásod, amihez ezúton is gratulálok! 
nincs kép
hubimale#39#15 2018-02-06 12:54:34
Nem vagyok egy írogatós fajta, de ez a bejegyzés arra ösztönöz, hogy kifejezzem írásban is az elismerésemet: egyrészt azért mert vettél egy nagy levegőt és belevágtál, másrészt pedig igen hangulatosra sikerült az írásod, amihez ezúton is gratulálok! 
pandora#39#13 2018-02-05 17:54:09
#palacsintaxx: 
Hmmm...


 :P  :*  ;) 
palacsintaxx#39#12 2018-02-05 17:51:30
#pandora: amit akartam levélben megosztottam ezzel a témával kapcsolatosan :) 

borzaslany#39#11 2018-02-05 17:49:54
Pandi, nem írnám itt le az én első élményem, de hamarosan megírom. Nekem nagyon kellemes és pozitív élményeim voltak :)
pandora#39#10 2018-02-05 15:33:15
#kivancsileveles: 
Dupla lájk!
Annyira igazad van, hogy nincs mit hozzátenni. Bárcsak többen gondolkodnának úgy, ahogy te. :)

Legfeljebb annyit tennék hozzá, hogy azt tapasztaltam, hogy azok a kövérek, akik rendben vannak magukkal és nem utálkoznak, féltékenykednek és görcsölnek, valahogy egy idő után kevésbé tűnnek túlsúlyosnak, megismerve őket egyszerűen lényegtelenné válik ez a paraméterük, felülírja a pozitív kisugárzásuk. 

pandora#39#9 2018-02-05 15:28:34
#moriczka: 
Ki tudja. :D :D :D
pandora#39#8 2018-02-05 15:27:36
#xtrm: 
Kezdetben voltak 25-35-en, igaz, a végéig sem voltak 60-an.
Jó magyar szokás a végletekbe esni. :D Egy csapat tinilánnyal és melléjük 30-as gorillákkal sem lettünk volna beljebb. :) 

Szerintem a huszas tinilány és a terjedelmes asszonyság között vannak fokozatok. Jó karban lévő 40-es milfek. :) Volt is néhány, csak nem a többség. És a 30-as izomagy meg az ötvenes pocakos, ősz, alacsony pasik között is vannak árnyalatok. Például nem túl pocakos, hajjal még rendelkező, szép szál magas negyvenesek. ;)
De ahogy mondod, az ideális az lehet, ha mindenféle van, aztán mindenki megtalálja a neki szimpiket. Azt sajnos nem tudom hogy máshol mennyien vannak és milyen összetételben, mert nincs mihez viszonyítanom. És ami a lényeg volt, a feeling, az mégiscsak érződött. :) 
Majd szépen lassan talán több tapasztalat gyűlik össze. ;) :vigyor: 
pandora#39#7 2018-02-05 15:18:12
#esther: 
Csajok is mehetnek, nem kötelező pasit vinni. :D  :vigyor: 
pandora#39#6 2018-02-05 15:17:10
#palacsintaxx: 
Ezt nem engedted túl bő lére... ;) :vigyor: 
moriczka#39#5 2018-02-05 13:32:28
Az idő ketyeg, a szelence kinyílt, kiengedted a szellemet.
Lehet magával ragadhat majd ali baba és a negyven(es)ek, s nem csak egy éjszaka lesz eme eset? ;-) 
xtrm#39#4 2018-02-05 13:10:21
Az írásodból nekem az jött le, hogy nem rettentél el az első klub látogatástól, bár valószínüleg rosszkor voltál rossz helyen. Túl messzemenő következtetéseket egy alkalom után nem igazán lehet levonni, érdemes többször és több helyre is elmenni, mindenütt más lesz a tapasztalat.
Azt írtad,  úgy 25-35 fő lehetett. Egy swinger klub nekem nem igazán értelmezhető 60 fős létszám alatt, az sem ritka, hogy 100-nál is többen vannak.
Korosztály és túlsúj. Leginkább emmiatt gondolom, hogy rosszkor vagy rossz helyen lehettél. Természetesen mindig van az is, amit te láttál, de szinte mindig akad 6-10 jellemzően falkában érkező, huszas éveiben járó vékony vagy normál testalkatú csajszi és legalább ugyanennyi 30-as, gorilla pózban járőröző pasi is. Mindenki megtalálhatja a kedvére való partnert. :)
Igen, az sem mindegy, melyik nap. A klubokban álltalában a szombat páros nap, míg a pénteki partikra szóló urak is mehetnek. Az a valódi mélyvíz. :)
esther#39#3 2018-02-05 10:51:22
Réges-régi vágyam, hogy kipipálhassam a vágybakancslistámon, de akivel a legszívesebben mennék, az még a gondolatától is hidegrázást kap :( ...aztán akivel még szívesen mennék, ő nem tudná megoldani az éjszakai kiruccanást.. :/ 
Szóval marad egyelőre a beszámoló olvasgatás.Az is valami. :vigyor: 
Köszi! :* 
palacsintaxx#39#2 2018-02-05 09:33:24
Hmm...
kivancsileveles#39#1 2018-02-05 08:02:06
Ezt köszönöm, mert megerősített abban, hogy a swinger klub tényleg nem nekem való lenne.:)
A kövér nők akkor irigyek csak, ha nem tudják elfogadni saját magukat. Aki szerintem swinger klubba megy, az már ezt régen.megtette, különben nem tudná legyőzni a gátlásait ahhoz, hogy egy ilyen helyen jól érezze magát. Ezért tapasztaltál most a nőktől is mást. :)
Szerintem ha egy nő szép, azzal semmi baj nincs. Én is megnézem, de nem irigységből, hanem mert jó ránézni. :) Egyszer itt már kifejtettem, hogy az irigység értekmetlen érzés számomra, mert attól, hogy más jobban néz ki vagy sem, az én helyzetem nem változik. A képen látható ruci pedig ízléses és szexis, a felsorolt kiegészítőkkel tényleg nagyon dögösen nézhettél ki. :)

Egyébként én valami olyasmit is olvastam fórumon, hogy az sem mindegy, melyik nap megy az ember oda, változhat a nemek aránya és a korosztály is. Viszont arra már nem emlékszem, melyik volt a forgalmasabb nap. Szóval lehet, hogy érdemes még ezzel kísérletezni, hátha lesz egy izgalmasabb alkalom is. :)





A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.