Többes szex?

itt vagy: Eropolis > Belváros > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Többes szex?
Az eddigi tapasztalatunk alapján,nagyon sokan nem tudják miért is regisztráltak!Nincs meg a párok között a közös megállapodás arról,mit is akarnak! A férfi regisztrálja a párját aki még,"gondolkodik"! Jó ez így?
Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
adesso#162006-10-23 10:41:44
Eda ez külön meghivás neked-nektek,mint Téma tulajnak.
adesso#152006-10-23 10:39:49
Sziasztok-Szomoruan olvassuk csalodottságotokat,Akik komolyan gondolják a swingert"Párcserés SEXET"és nem féltékenyek,azok nyugodtan jöjjenek a Csapatunkba.Mindenkit szeretettel várunk.Semmi nem kötelező-és az esetleges NEM válasz mindenkire érvényes-harag nélkül.A zsák a foltját ugy is megleli-csak zsák is és folt is kell hozzá.Csók mindenkinek.ÉS CSAK BÁTRAN.Csók Babi&Joco
eda37#142006-10-05 13:08:22
Válasz a(z) 13-es üzenetre:
Na hisz ez az!!
swingerotika#132006-10-04 20:54:19
Hogy mik vannak ???????
verys#122006-10-03 21:19:49
Sziasztok!
Az-az igazság,hogy abban a pillanatban volt csak
kellemetlen a helyzet.Hazafelé a kocsiban végig nevettük az utat.Mivel nekünk ez volt az első ilyen talink arra jó volt ,hogy kiderüljön Mi miként éljük meg,hisz más a képzelet és az éles helyzet.Abban egyetértettünk,hogy ez egy jó dolog csak nem jól választottunk!
Üdv:Erzsike&Attila
eda37#112006-10-03 14:43:54
Válasz a(z) 9-es üzenetre:Sziasztok! Igen a tanulságot jol vontátok le,nekünk szerencsére ,ilyen "megrázó" élményünk nem volt! Még időben kiderült,ha nem volt meg az egyetértés a többes tekintetében a pár között. A jobbik eset az amikor már a telefonbeszélgetésből le lehet vonni ezt a következtetést,de van amikor már csak a személyes talin derül ki,hogy vmi,nem stimmel! Mi azt nem értjük,egyáltalán miért kell ilyen helyzeteket előidézni! Mielött valaki a párjával belevág ebbe a kalandba,érdemes mindent,többszörösen átbeszélni és a leglényegesebb,bízni kell a párunkban és a kapcsolatunk erösségében! Enélkül hazárdjáték az egész és ráadásul olyan embereket hoz az ilyen pár kényelmetlen helyzetbe,akik a legkevésbé sem tehetnek az ő belső konfliktusukról!
Üdv!
Edit
vaskarika#102006-10-02 16:13:53
TE jóságos Ég !! Ez komoly ? Szánalmas ! Az lehetet akkor az igazi párkapcsolat -- a javából...  :-( 
verys#92006-10-01 21:18:36
Sziasztok!
Sajna mi az első talinkon elég kellemetlen élményben
részesültünk,mert a másik pár hölgytagja kifutott 
a szobából.Azt mondta azért mert vele nem foglalkozott senki.Ő a párját szájal izgatta,a párom a punciját simogatta az ő párja meg engem./az én párom bennem volt hátulról/ A dolog után beszéltünk a hölgyel és bevalotta,hogy az ő
kapcsolatuk egyik feltételének azt szabta a párja, menjen bele az ilyen párcserékbe/szánalmas az egész kapcsolat/tanulság:Stabil kapcsolatban élö párokkal szabad csak talizni Üdv:E&A
nincs kép
nevemsenki#82006-09-28 05:27:32
Sziasztok!
Hasonló cipőben járunk mi is .Sajnos csak a levelezésig vagy a teli beszélgetésig jutunk el.Lehet hogy velünk van a probléma,nem szeretünk ajtóstól rohanni.Bár sokan erre hívatkoznak.Szeretjük valamelyest megismerni a másik felet és utánna mehet a móka.Az is a tapasztalat hogy sajnos a hölgy bi valódiságát csak a szituban tudjuk értékelni ami a pár ffi tagja eröltetésére lett bi.Ez iszonyú csalódás számunkra.Valószínű hogy a mi hozzáállásunk nem a megfelelő de ezt nem tudjuk értékelni.Nállunk a női bi "kötelező" jellegü.
nincs kép
abcd123#72006-09-08 09:12:20
Nagyon nehéz itt a megyében értelmes párokkal ismerkedni:sok párral - csabai, orosházi, gyulai, sarkadival - ismerkedtünk, ezek közül eggyel sikerült "mélyebb" kapcsolatot létesíteni....
Próbálkoztunk pár-találkozót szervezni, de a másik szervező pár kiszállása, és az érdektelenség miatt meghiusúlt a dolog.
swingerotika#62006-09-07 11:15:02
Kivonat:

Csoportszex: ugyanazon a helyen, ugyanazon időben végzett csoportos nemi tevékenység, amelyben rendszerint megtörténik a partnercsere, egymás megfigyelése illetve a nemi közösülések különféle variációi. 

Olyan találkozót nehéz létrehozni, ahol mindenki mindenkinek tetszik, elfogadják és szexuálisan kívánják egymást. Az esetek zömében két férfi nem kíván egymásnak örömet okozni, de nők esetében ez szinte már elvárás. 
A siker, az élvezet nem garantált. Ami az egyiknek bejön, a másiknak nem. Legtöbbször a kíváncsi férfiakról kiderül, hogy nem tudják elviselni, ha feleségüket élvezni látják úgy, hogy nem ők okozzák a kéjt.
A gruppenszexben nincs helye a szerelemnek és a féltékenységnek. Szemérmesek, szégyenlősek jobb, ha bele se fognak, mert az ilyen kapcsolatokban könnyen lehet lelkileg sérülni, és ahelyett, hogy levetkőznék a gátlásaikat, inkább újabbakat szereznek. A csoportos összejövetelek kizárólag az élvhajhászásért vannak, nem szabad lélekben komolyan venni.

Vannak íratlan alapszabályai is a csoportszex összejöveteleknek, amelyeket nem árt betartani :

- Mindig a hirdető és vendégfogadó pár irányít.
- Ha egy férfi harmadikként csatlakozik nem egyenrangú fél, hanem ő az, aki kiszolgálja a párt. Több pár találkozásánál már egyenrangúság van.
- Tilos a találkozón kívül külön randizgatni és felbolygatni az eredeti párkapcsolatokat! (A legtöbben ezt a hibát vétik!)
- Semmi sem kötelező, a NEM az mindig sértődés nélküli NEM-et jelent. Ha már valaki igent mondott, nem szabódhat, nem illik visszautasítani senkit és semmit.
- Perverzió és bizarr elemek tekintetében a pároknak előre meg kell egyezniük.
- Gátlásosságukat, szemérmességüket és érzelmeiket mindenki hagyja otthon.
- Komolyabb csoportokban párcsere esetén óvszer használata kötelező !

Jobb kipróbálni és megbánni, mint megbánni, hogy ki sem próbáltad !!
eda37#52006-09-06 23:02:08
Válasz a(z) 4-es üzenetre:Sziasztok! Igen azt,hogy ti tudjátok,nem is vonjuk kétségbe,hisz mint a lapotokon írtátok,mi is ahoz a "maradékhoz"tartozunk akikkel már beszéltetek! Igaz nem személyesen,csak egy másik weblapon,nem akarom leírni,nehogy vki.reklámnak nézze és letiltsa,de ti tudjátok melyik az! Más néven voltunk regisztrálva.Nekünk is vannak pozitív tapasztalatunk (is),de ez inkább a kezdeti időszakra esik,lehet akkor szerencsésebbek voltunk,vagy naivabbak,esetleg mi is elfáradtunk,megkeresni 100-ból azt az 1-2 párt,akikkel érdemes lenne lefutni a tiszteletköröket? Valószinű az utobbi!
Üdvözlettel!
Edit
swingerotika#42006-09-06 18:28:48
És hogy a kérdésre is adjunk választ. 

Igen mi nagyon is tudjuk miért vagyunk itt. Jónéhány párral sikerült itt megismerkednünk, s egymásnak kellemes perceket szereztünk. Itlétünk elasődleges célja a a havonta rendszeresen megrendezésre ekrülő házi swingerparti törzslátogatóival és új jelentkezőivel való kapcsolattartás. Másodsorban pedig az ember mindig bizakodik, sose lehet tudni............................
swingerotika#32006-09-06 18:25:45
Először is : Mindenkinek sziasztok. Edit hozzászólásával teljes mértékben egyetértünk olyannyira, hogy mi már 1 éve befejeztünk a párokkal való (sokszor felesleges) ismerkedést, felvilágosítást, békítést, párkapcsolatuk tesztelését, néha szexuális felvilágosításukat. 
Elsőre ennyit időhiány miatt. 
Swingerotika
eda37#22006-09-06 17:45:54
Válasz a(z) 1-es üzenetre:Kedves Joco! Hogy miért tettem fel ezt a kérdést? Azt tapasztaltuk(ugye ez alapvetően egy szexpartner kereső oldal),hogy sokan még csak játszadoznak a gondolattal,milyen lenne ha...,de közben,olyan hírdetést adnak fel,amiből az tünik ki teljesen tisztában vannak,mit jelent a többes szex! Akik szoló partnert keresnek nem írok az külön téma! A másik ahol úgy akarnak kezdeni,hogy barátkozzunk az igazán mély tartós barátságok,hónapok,évek alatt szövődnek! Aki erre vágyik célszerübb lenne a hagyományos társkereső oldalon ,levelezőtársakat,barátokat keresni,de abban szinte biztosak vagyunk,saját tapasztalatunk alapján,hogy az igaz barátainkal,akik ismerik az életünket,gondjainkat,etc.ritkán bújunk közös ágyba! Tehát itt némi fogalomzavart érzek,barátkozni az természetes,hisz valamilyen szimpátiának ki kell alakulni,lehet,hogy idővel még "barátokká" válunk,de akkor már a közös szex kikerül a "repertoárból"!Két szélsőséget lehet találni,vagy már telefonban a személyes tali elött elkezdi taglalni,hogy mi mindent csinálna,vagy elösször szinházba akar menni,közös programot csinálni és valamikor a ködös távolban,majd egyszer a szex is szóba kerülhet! Na ezekből nem lesz semmi,legalábbis nem erotika!
Üdvözlettel!
Edit
joco#12006-09-06 15:41:39
Kedves témagazda eda37!
Elöször is mi az hogy sokan nem tudják miért regísztráltak mert aki ide belépett annak tudni kéne hogy miért tette! Itt most csak egyénekre gondoltam tehát külőn a Hőlgyek és külőn a Férfiak regisztrációjára! Aki viszont párok nevében regísztrálnak hát valóban mielőtt megteszik döntssék már el hogy mit is akarnak és egy férfi ne regísztráljon a párja nevében!!!!
 A többes szex egyébként csodálatos dolog de ráerőltetni senkire nem lehet mert hiába szeretném én ha a párom nincsen benne és ezzel a másik párt akik viszont mindketten készek erre nem szép dolog hűlyíttenni senkiket sem!!!

[1-16]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2870BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba8580Biszexuális vagy, be kell lépned!

#perverzgreti400perverzek

#toecskoelj100jófej és dug6ó alkalmi vagyok
Ajánlott szobák
#maszti_szoba700Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba500Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba5490Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4050Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#phantom100Beszélgetés

#hegylako012110Tapasztalt
Ajánlott szobák
#profi_csajok600Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2320Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.