Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”
Tangó #128 2021-10-25 14:55:50
"Megkérdeztem egy táncost a tangó titkáról. Azt mondta: 
- A férfi parancsol, a nő engedelmeskedik.
Ugyanezt megkérdeztem a társától, egy szép, okos táncosnőtől is. Azt felelte: 
- Jól mondja a párom. ez tényleg így van. CSAK A SZAVAINK MÁSOK. Az igazi férfi nem parancsol, hanem irányít. És a nő nem engedelmeskedik, hanem bízik a férfiban."
(Müller Péter)

Nincs hozzászólás. |

Gyönyörűm..... #127 2021-10-17 18:16:15
"Gyönyör. Ez a legfőbb élmény!"

És tilos! Minden vallás, minden hatalom, minden lélektan és társadalmi előítélet elfojtja. Tiltja. Fél tőle. Nem a legnagyobb CSODA, hanem „Juj, nem szabad!” élmény.

Ne vágyódj a gyönyörre! Ne éld át a csodát! Ne légy extatikus! Ne élvezd a testedet, és a másikét se. Legfeljebb stikában.

Csakis a gátlásokon átgázolva, a világ ellen lázadva élheted meg a Csodát. Kislány és kisfiú, ha először átéli a kéjt, megriad, bűntudata lesz. Nem mer szólni róla. Akkor sem, ha nem vallásos családban él. Fél, hogy bűnt követett el! Ha nem az Isten, akkor a felnőttek ellen. A kéj csúcspontján ugyanis, az ember felszabadul. Úgy érzi testileg-lelkileg „megboldogul”. Nincs több.

Ez az élet csúcsa!

A kéj csúcspontján ugyanis, az ember felszabadul. Úgy érzi testileg-lelkileg „megboldogul”.

Ilyenkor minden tiltás fölrobban! Ezért a pillanatért érdemes élni. Ez a legcsodálatosabb emberi élmény. Misztérium. Ehhez képest minden kevés! Ha elmúlik - és ez pár pillanat - minden üres lesz. Sötét. Férfinek és nőnek lenni széttépett állapot, szüntelen feszültséggel jár. De a gyönyörben - vagyis a kéj csúcsán - ez a feszültség szikrázva fölrobban és kisül. Olyan, mint az atomrobbanás: az elemek megváltoznak, hatalmas energia szabadul fel, és mindent szétvet. Néha elájulunk. „Kis halál” - mondják. Egónk föladja a hatalmát, és önfeledten beleszédülünk a csodába. Szemünk kifordul, remegünk, kiáltozunk, öntudatlanul.

Nagy kultúrákba, de még az indián és az ősi magyar hitvilágban is tudták, hogy a gyönyör a legistenibb az emberben. Villámfény a sötétben. A Isten legmagasztosabb élménye a múlandó emberi testben. Amikor megteremtette a világot a Biblia szerint, azt mondta: TOV. Azt jelenti: JÓ. Jó volt neki. (Zeusz is villámmal teremt.)

A gyönyör a legmagasztosabb szó.

A boldogság csúcsállapota.

Ne féljetek megélni.

A gyönyör pár pillanata intenzívebb, mint bármiféle emberi öröm.

És a „gyönyörű” szebb, mint a szép.

*És ha azt mondom neked: „Gyönyörűségem!” nemcsak azt mondom, hogy nagyon szép vagy, hanem azt is, hogy veled élem át az igazi a gyönyört."
*
(Müller Péter)

https://www.youtube.com/watch?v=E4EQkiTHlaE

Nincs hozzászólás. |

Számok 12-10-3-5-2 #126 2021-09-10 21:32:04
12 éve Eropolison... Most, hogy belegondolok, döbbenetesen sok idő. :o Eleinte a vanilla dolgokat kerestem, aztán végülis ennek az oldalnak köszönhető, hogy megtaláltam a BDSM-et és ebben önmagamat, immár 10 éve. 

3 hosszabb kapcsolat. Sok sikertelen randi, de 3 olyan találkozás, amiért megérte itt lenni :pirul: , mert alapvetően megváltoztatta az életem, és bár vége lett, de boldog éveket és sok-sok tapasztalatot adott nekem. :pirul: :) 

5 éve regisztráltam újra. Miután vége lett - talán mondhatom - az eddigi legfontosabb, legintenzívebb, legszenvedélyesebb kapcsolatomnak és felépültem belőle. 

2 év, amikor nem voltam itt, mert az élet úgy alakult, hogy még egyszer fel kellett épülnie a lelkemnek. 

És a jelen. :) Újra itt, beszélgetek, ismerkedem, randizom. :P Persze ismét jönnek nem csak a pozitív, hanem természetesen a negatív tapasztalatok is. Újra meg kell küzdenem az érzéssel, hogy ne akarjak lelépni innen néhány "fura" ember miatt. :D :P De nem akarom elfelejteni, hogy a mérlegnek két serpenyője van, és amíg a pozitív felé billen, addig megéri maradni. 

És nem akarom elfelejteni, hogy a BDSM világában az Eropolis azon nagyon kevés oldalak egyike, ahol reális lehetőségem van ismerkedni, társat, párt találni. :)

Tehát maradok. :vigyor: 

**********

Egyik kedvenc versem ;) 

Weöres Sándor: Ki minek gondol, az vagyok annak...

Ki minek gondol, az vagyok annak…
Mért gondolsz különc rokontalannak?
Jelet látsz gyűlni a homlokomra:
Te vagy magad, ki e jelet vonja.

S vigyázz hogy fénybe vagy árnyba játszik,
Mert fénye-árnya terád sugárzik.
Ítélsz rólam, mint bölcsről, badarról:
Rajtam látsz törvényt sajátmagadról.

Okosnak nézel? Hát bízd magad rám.
Bolondnak nézel? Csörög a sapkám.
Ha lónak gondolsz, hátamra ülhetsz;
Ha oroszlánnak, nem menekülhetsz.

Szemem tavában magadat látod:
Mint tükröd, vagyok leghűbb barátod.

2 hozzászólás |

Miértek és nem miértek, sub és slave #125 2021-09-07 06:04:27
10 éve vagyok a BDSM világában. Eleinte csak kapkodtam a fejem a „szakkifejezések” között, mára mondhatni kitisztult a kép. 

Előtte én is vanilla kapcsolatban éltem, mint az emberek többsége. Jól-rosszul. De mindig volt bennem egy hiányérzet, hogy a dolog nem teljes, hogy hiányzik belőle „valami”. Véletlenek játéka, hogy rátaláltam a BDSM-re, és benne önmagamra, de örökké hálás leszek érte. :) 

A BDSM kapcsolatok sem egyformák. Ahány Dom, annyi féle sub. A nehézsége abban rejlik, hogy a szokásos emberi értékeken és szexuális egyezésen túl, itt még a BDSM-ben is egyezni kell a két embernek, ez pedig nem egyszerű. Nem tudom megszámolni hány férfival beszélgettem, de biztosan hatalmas szám jönne ki, ha lenne erről statisztika. :D Egyértelmű, hogy vannak a „vérbeli” BDSM-esek, akik ezt beviszik a kapcsolatba is, vannak a „műkedvelők”, akik csupán a szexuális játékokból válogatnak egy-egy elemet és vannak a "tescos" domok. De még a „vérbeli” BDSM-esek között is hatalmas a szórás, hogy ki mit kedvel, hogy képzeli a kapcsolatot. Egyfajta svédasztal, ahonnan mindenki azt veszi el, és azzal lakik jól, ami számára vonzó, izgató, amit szeret. 

Sokszor megkapom a kérdést, hogy ilyen-olyan-amolyan adottságokkal miért nem találtam meg még akit keresek. :D Ennek sok oka van természetesen.

Ahogy korábban írtam, két éve nem is nagyon jöttem fel az oldalra sem, mert valahogy azt éreztem, most inkább befelé élnék. No meg igazság szerint annyira jól éreztem magamat egyedül, hogy nem is éreztem hiányát ennek. Hogy most mi változott? Nem sok minden, a belső világom rendben van, ma is remekül vagyok a bőrömben, sőt jobban, mint valaha, egész vagyok, a lelkem régi sebei behegedtek, béke és harmónia van bennem. Valószínűleg pont ezért éreztem úgy, ideje nyitnom egy kis ajtót az életemben, hogy bejöhessen, akinek bent van a helye… Hogy felforgassa azt, kiforgasson a sarkaimból :D, majd miután akkora kupit és káoszt csinált, kéz a kézben mehessünk tovább a közös utunkon. :vigyor: 

A másik ok pedig amit fentebb is írtam: a BDSM kapcsolat olyan sokrétű egyezést kíván, ami (már csak logikusan belegondolva is) nehezebbé teszi a dolgot. Egy jóval kisebb létszámú csoportból kell megtalálni azt az egyetlen embert, akivel minden passzol. Lehet, a lottó ötöst könnyebb megnyerni, mint ezt az embert megtalálni… :D :D :D

Ebben a kérdésben viszont mindig felmerül, hogy sub vagy slave vagyok. Mert bizony van közötte különbség! Sok férfi úgy gondolja a kettő között egyenlőségjel van. Nos ők elsősorban a „műkedvelők” vagy „tescos” domok közül kerülnek ki általában, akik valójában nem tudják merre van az arra. 

*Mert minden slave sub, de nem minden sub slave!
*
A slave valójában a szolga. Nyilván sok egyezőség van a sub és a slave szerepek között, de a legnagyobb különbség, hogy a szolga az, akinek semmiféle beleszólása, véleménye, önálló akarata nem lehet a dolgok alakulásába, ott totális a kontroll!
 
A DS kapcsolat elején a a Domnak és a subnak meg kell beszélni mindent, hogy mibe egyezik bele a sub, hol vannak a kemény vagy a lágy határok. A szolgának ugyanakkor abba kell beleegyeznie, hogy többet nem kell beleegyeznie semmibe, mert nem ő dönt, totálisan átadja az irányítást az élete, a sorsa felett a Domnak. 

Szolgaként például a Dom határozza meg, hogy mit vegyen fel, hogyan öltözzön, mit csinálnak egész nap, mit egyen, mikor beszélhet, stb. Ilyenkor jönnek azok a megszólítások a Dom felé, mint pl. Mester, Lord, Sir, Dom, Domina, Úrnő, stb. Totális kontroll! 

Nagyon fontos, hogy nem a domináns, hanem a szubmisszív fél az, aki dönt arról, hogy szolgaként akar abban a kapcsolatban lenni! Előfordulhat természetesen, hogy ehhez még tanulnia kell, ez esetben a Dom az akinek a feladata megtanítani őt erre. 

Mindezek figyelembevételével egyértelmű, hogy én sub vagyok, de nem slave. Akit, mint Makrancos Katát, meg kell szelidíteni, hogy átadjam magam a Férfinak, a Domnak. Az a Nő, az a sub, akihez nem vezet könnyű út. De semmi sem lehetetlen. :P 
Annak a Férfinak, akivel a hülyeségeink kompatibilisek egymással.
Akivel úgy vagyunk, mint a borsó meg a héja.
Akivel fél szavakból is...
Akivel befejezzük egymás gondolatait. A
kivel a csend is hangos. 
Aki elég bátor, hogy kétségek nélkül fogja a kezem és ne engedje el. 
Nos amikor ez az Úriember kopogtat, akkor okafogyottá válik az ittlétem is. :) Türelmes vagyok, nem sietek sehova, ráérek, hogy megvárjam azt, aki miatt érdemes volt várni. 

Sokat akarok? Igen! 
Sokat adok! 

"Egy érett lelkű nő még a testét sem adja oda bárkinek. A lelkéről nem is szólva. Az odaadásnak csakis akkor van értelme, ha az növeli önmagunk és mások értékét.
Ha "felfelé" történik. 
Ha az élet gazdagodik általa. 
És megmenekül... És megszépül. És megnemesedik... Ő is... Én is..."
(Müller Péter) 

2 hozzászólás |

Tiszta lappal #124 2021-09-02 21:52:44
2 éve már, hogy nem nagyon jöttem az oldalra. 
Kellett a szünet, a lélegzet, a magamra találás, hogy újra önmagam legyek. 
Most újra itt, újra aktívan. 
A többi majd kiderül.... :D 

5 hozzászólás |

Áldás vagy átok? #122 2018-03-19 05:26:19
Beszélgettem egy férfival. Egy normális, értelmes férfival. Feltett egy kérdést... Mi van, ha minden stimmel, csak a BDSM nem? Ez a legsúlyosabb kérdés ami bennem is zakatol, amióta tudom, hogy ez az én világom. 

Úgy éltem felnőtt életemből 20 évet, hogy folyamatosan azt éreztem, "jó, jó, de valami hiányzik". És sokáig nem tudtam mi ez a "valami". Egészen addig, míg 40 évesen be nem léptem BDSM ország kapuján. Akkor tudtam: "ez az, hazaértem". 

Amikor volt egy BDSM kapcsolatom, tudtam erre vártam, erre vágytam egészen eddig, ez hiányzott, ezzel teljes az életem, hazaértem. De most, hogy egyedül vagyok, újra és újra felmerül a kérdés: mi van ha...? És a válaszom: nem tudom mi van ha... De ez nem igaz, mert valójában tudom: ugyanúgy meglesz bennem az a hiány, ami korábban. 

Érdemes-e, szabad-e feláldozni a legbenső énünket egy egyébként jó kapcsolatért, ha pont az egyik sarkalatos részében, a szexualitásban nem egyeznek teljesen a vágyak? Hiszen ettől még élvezzük a szexet, csak... Súlyos kérdések ezek. Nem vagyok szeretetkurva, soha nem tudtam a szerelemért, a szeretetért hazudni és kevesebbre azt mondani, hogy elég. Nem hinném, hogy most tudnék.

Mi van, ha az illető férfi nem dom és nem szadista, de nyitott a BDSM játékokra és benne van ezekben? Egyszer itt olvastam egy írásban, hogy volt olyan sub, aki "kinevelte" magának a domját a kapcsolatában. Vajon működhet ez? Ő vajon képes szadista dommá válni, hogy ne csupán azért tegye amit tesz, mert én szeretném, hanem mert ő is ezt akarja és élvezi? Kialakulhat-e valakiben, aki korábban ezt nem érezte, az a belső késztetés, ami ehhez szükséges? Hiszen az övé az irányító szerep ebben a játékban, erre képes lehet? Vajon tudnék-e úgy nézni rá, mint domra? Fel tudok nézni rá, tisztelni, ha én nevelem dommá? Vajon lehet boldog egy ilyen kapcsolat? Vagy bármennyire is ígéretes inkább hagyni kell és továbblépni, míg eljön az akire valójában várok, vágyom?

Ha a szexuális késztetésünk nem sorolható be az átlagos "vanília" kategóriába, akkor az vajon áldás vagy átok? 
Áldás, mert olyan magasságokat élhetünk meg vele és általa, melyeket a hagyományos szex során esélyünk sem lenne? 
Átok, mert ennek eredményeként sokkal kevesebb lehetőség áll rendelkezésünkre megismerni olyan embereket az ellenkező nemből, akik hasonlóképpen azt kedvelik, amit mi? 

És az örök kérdés: Vajon felmelegszik-e a testem valaha is újra közepesnél forróbbra? Vajon lesz-e lehetőségem újra lángolni, elhamvadni és újjászületni egy szeretkezésben, egy szerelemben? 

10 hozzászólás |

Értelmező kéziszótár #121 2018-02-26 15:32:55
Ismét megtapasztaltam, hogy bizony értelmező kéziszótárt kell mellékelni az ismerkedéshez.

Független... Egy egyszerű szó. Azokra az emberekre használjuk, akiknek nincs kapcsolatuk. Értsd, nincs párjuk, barátnőjük/barátjuk, élettársuk, feleségük/férjük. 

Mégis azt tapasztalom, hogy ez túl bonyolult, mert rendre abba botlok bele, hogy "függők" jelentkeznek: barátnővel, élettárssal, feleséggel a háttérből. És hiába mondok "nem"-et, győzköd, hogy "deigen". 

Nem drágáim, az a "nem", az egy hatalmas "NEM". Nincs talán, nincs de, nincs próbáljuk meg, nincs adj egy esélyt, nincs semmi. Leginkább közöttünk ismerkedés tuti nem. 

Különben hidd el nekem, te húzod a rövidebbet. :D 

21 hozzászólás |

Olvastam #120 2018-02-24 17:31:57
Egyszer majd rájössz, hogy az egy éjszakás kalandok már nem hoznak boldogságot. Az alkohol már nem oltja a szomjad, a cigaretta már nem oldja a feszültséget és a haverok nem bújnak hozzád, ha fázol... És akkor majd rájössz, hogy minden amit akartál ott volt az orrod előtt. De már lehet, hogy késő lesz...

(ismeretlen)


11 hozzászólás |

A kezdetek és a jelen #119 2018-02-21 22:36:29
Az ember nem attól válik BDSM világ részévé, hogy eldönti, holnaptól az lesz. Elmondom én hogy kezdtem... :)

Mint minden "normális" ember én is a hagyományos szex-szel indítottam. Olyan szerencsém volt, hogy 19 évesen egy olyan férfival hozott össze a sors, aki a tantrikus szeretkezést művelte, és érdeklődött az ESZO iránt is. Így már akkoriban megtapasztaltam az élvezeteknek egy jóval magasabb szintjét. Épp ezért nem is volt egyszerű ezt a későbbiekben überelni bárkinek is. ;)

A házasságom alatt kezdtem rájönni, hogy kedvelek bizonyos fájdalmakat. Nem tudom honnan jött és miért, csak hogy észrevettem, pl. egy fenékre csapás milyen izgató, vagy egy bimbógyörtés hogy fokozza az élvezetemet. Akkor még fogalmam sem volt, hogy ez micsoda. De azt is tudtam, hogy ott lent, puncitájon is valami hiányzik. De fogalmam sem volt, hogy mi? Állandó hiányérzetem volt, és hiába volt nagyon jó a szex, hiába volt orgazmusom, "valami" hiányzott. Csak nem tudtam meghatározni, hogy mi ez a "valami". 

Aztán amikor elváltam, és erre az oldalra jöttem egy blogban olvastam egy írást, hogy mit is jelent subnak és mazonak lenni. Akkor állt össze a kép, hogy "Ez az! Ez vagyok én!" A kezdeti döbbenetet felváltotta a tudásvágy, hogy beleássam magam miért vagyok ilyen, és akkor most hogyan tovább. Tehát olvastam, tanultam és nagyon sokat beszélgettem. Lassan rájöttem, hogy mennyi mindenre vágyom még, mennyi minden izgat. :pirul: 

És elkezdtem tudatosan a BDSM világban keresgélni. Így mire eljött a nap, hogy megtapasztalhattam a valóságban mindazt, amire vágytam (sőt még többet is), már elég pontosan tisztában voltam a BDSM világgal és annak szabályaival, kifejezéseivel. ;) 

Ma pedig már nagyon pontosan tudom, mire és kire vágyom. :) Épp ezért amikor azzal jönnek nekem, hogy "de nekem tetszik a BDSM, taníts meg", akkor ezt mindig visszautasítom. Nem! Akik ebben a játékban játszanak, azoknak ezek a késztetések belülről kell, hogy jöjjenek, különben valóban nem egy életforma, csupán játék. Persze lehet azt is, hiszen lehet BDSM elemekkel színesíteni bárkinek a szexuális életét. De nekem ennél picit több kell. Nekem olyan férfi kell, akinek nem kell megtanítanom, hogyan és mitől lesz dom és szadista, mert tudja. Zsigerből, ahogy én. És aki pont azért, mert annyira erős a késztetése, mert magára talált ebben a világban, megtanulta amit kell ehhez tudni. Mert ha nem így van, akkor soha nem is tudnék ekként tekinteni rá. ;) 

Ma is imádom persze a hagyományos szeretkezést, a tantrát, az ESZO-t, de BDSM nélkül már nem tudom elképzelni az életem. Hozzám tartozik, az énem része. Épp ezért tudom, ha rámtalál a párom, aki hasonlóképpen áll ezekhez a dolgokhoz, akkor nem lesz alkalmunk unatkozni. :D :pirul:  

Nincs hozzászólás. |

Ez a nap #118 2018-02-14 17:32:23
Ez a nap sokakkal ellentétben másért emlékezetes számomra. Valami véget ért, aminek nem szabadott volna véget érni. Mégis megtörtént. És talán pont ezért ezen a napon minden hatványozottabban kúszik elő elmém mélyéből... ;) 

Amikor BDSM történeteket olvasok, vagy ilyen kapcsolatokról hallok, mindig megsajdul a szívem, mert volt benne részem és tudom milyen csodálatos. Amikor BDSM videókat nézek, akkor nem csak a szívem sajdul bele, hanem az egész testem... :pirul: Igen, be kell vallanom hiányzik. A BDSM világa, a kényeztetés, a gyötrés, a teljes odaadás, a birtoklásom, a testi és lelki megsemmisülés és újjászületés... De ez érzelmi kapcsolat nélkül nem megy, számomra elengedhetetlen hozzá. 

Így egyelőre maradnak az emlékek. Amik még ma is kristálytisztán játszódnak le a fejemben újra és újra felidézve, amikor önmagam lehettem kompromisszumok nélkül, amikor átélhettem mindazt, amire addig csak vágytam.

És marad a remény..., hogy egyszer találkozom azzal, akivel pont egymásra vágyunk és vártunk, és akkor újra én lehetek én teljes valómban megalkuvás, kompromisszumok nélkül. ;) :) 


8 hozzászólás |

Egyszer #117 2018-02-07 21:29:49
Egyszer arra járhatnál, egyszer rám találhatnál,
És akkor belém eshetnél, s rögtön el is vihetnél.
Vagy inkább ott maradhatnál, nálam bekuckózhatnál.
Simán átölelhetnél, csak hallgatnál és kérdeznél.

Egyszer megszoríthatnál, aztán megsimíthatnál,
Egyszer összehajthatnál, aztán szétbogozhatnál,
Egyszer megpörgethetnél, aztán le is fékeznél.
Egyszer be is zárhatnál, egyszer kiengedhetnél.

Egyszer rám hajolhatnál, s akkor nagyon kívánnál,
S én meg ott feküdhetnék, kicsit nagyon remegnék.
Egyszer elkergethetnél, aztán sírva kérhetnél
Aztán átölelhetnél, s hagynám: kiengesztelnél.

Egyszer megröpíthetnél, széllel szemben engednél.
Aztán szépen leszednél, magad mellé fektetnél.
Egyszer megdicsérhetnél, büszkén körbe nézhetnél,
A végén összeszedhetnél, és egy bambit fizetnél.

Egyszer megviccelhetnél, mintha nem is szeretnél,
Aztán átölelhetnél: Ronda vicc volt, röhögjél!
Egyszer szét is kaphatnál, aztán összerakhatnál.
Egyszer zsebre vághatnál, aztán kigombolhatnál.

Egyszer zongorázhatnál, s hozzá áriázhatnál,
Egy-két dalt komponálnál, rólam áradozhatnál.
Aztán elnémulhatnál, s kérdőn rám pillanthatnál,
Egy kis tapsra várhatnál, várhatnál, várhatnál...

Egyszer megfürdethetnél, aztán megtörölhetnél,
Aztán megfésülhetnél, aztán ki is festhetnél.
Egyszer megrajzolhatnál, aztán kiszínezhetnél,
Aztán megszépítgetnél, akkor nagyon szeretnél.

Egyszer úgy kopoghatnál, mintha nem is te volnál,
Aztán nagyot nevetnél, mintha mégis te lennél.
Egyszer eljegyezhetnél, gyémánt gyűrűt vehetnél.
S akkor úgyis tehetnél, mintha tényleg léteznél...

https://www.youtube.com/watch?v=cBbGRs-jO9Q

14 hozzászólás |

Mérleg #116 2017-12-31 10:51:46
Na nem olyan... :D Az év végi mérleg.

Nagyon mozgalmas 6,5 év van mögöttem a válás óta. Volt hogy a poklot jártam, volt hogy a mennyet. Volt, hogy úgy éreztem rám talált az igaz szerelem, és volt hogy rájöttem, tévedtem. De akárhogy is, egy dolog biztos: tanultam. Ilyen sokat, ilyen töményen soha korábban nem volt módom tanulni önmagamról és a többi emberről. ;) 

Önmagamról fontos tanulni, hiszen azzal több leszek, azzal építkezem. Másokról pedig gyakran fájdalmas, de azt is megtanultam, hogy a gyötrelmes leckék is fontosak az életben, azoknak is van valami oka és célja. 

Vesztettem el embereket, barátságokat, szerelmeket. De nyertem is embereket, barátságokat és szerelmeket. Ragaszkodtam, féltem a veszteségtől, majd elvesztettem amitől féltem hogy elvesztem. Sírtam, összeomlottam, majd letöröltem a könnyeimet, felálltam és még nagyobb elszántsággal kezdtem újra elöről mindent. És nagyon sokat nevettem is. :) 

Most, 2017. legutolsó napján elmondhatom, hogy valamiféle nyugvópontra jutottam. Végképp sikerült minden régi szálat elvarrnom, minden értelmetlen ragaszkodást elengednem, minden rossz érzést szabadon engednem. Pontot tettem oda, ahová kellett, a könyvet becsuktam és felraktam a polcra, ahol a helye van. 

Volt amikor meg kellett állnom, mert ahogy az indiánok mondják: "Ha túl sok fájdalom és öröm ér egyszerre, és ebbe belefáradtunk, akkor erre egyes indián törzseknél ezt mondják: most megállunk és megvárjuk a lelkünket, míg utol nem ér.". Megálltam, és utolért. És most valamiféle egyensúly, béke költözött belém.

Kérdeztem, figyeltem, gondolkodtam, kerestem a válaszokat. Van amiket megtaláltam, és van amiket még nem. De idővel azok is meglesznek. :) 

Szabaddá váltam. Itt ülök és csak az jár a fejemben, hogy teljesen szabad vagyok. Nem csupán fizikálisan, hanem ami a legfontosabb: érzelmileg! Minden lánctól megszabadultam, mindentől ami visszahúz. 

Én ma egy nagyon jó baráti társasággal megyek bulizni, tehát mindenképpen emlékezetes lesz ez az évzáró és a következő év kezdete. :D 

Ezekkel a gondolatokkal kívánok mindenkinek egy nagyon boldog 2018-as esztendőt, sok nevetést, sok örömet, békét a lelkekben, szerelmet a szívekben, felejthetetlen szeretkezéseket, sikereket az életben, és hogy mindenki kapja meg azt, amire a szíve legmélyén vágyik! :D :D :D 

Két kedvenc előadóm zseniális előadásával búcsúzom az idei évre:

https://www.youtube.com/watch?v=OKoW6IIyTQA

14 hozzászólás |

Örökké... #115 2017-12-26 08:00:17
Gondolatok szaladgálnak a fejemben, hogy ne feleslegesen rohangáljanak, inkább leírom ezeket. :) 
___

Egyszer azt mondta, "örökké".
Egyszer én is azt mondtam "örökké".
De egyszer azt mondta, hogy "nem most van itt az ideje".
Nem értettem, akkor az "örökké" mégsem örökké? 

Elgondolkodtam, az örökké vajon milyen lejáratú? Ezek szerint van lejárata? ;) 

Sokan sokszor hallottuk már azt a szót, hogy "örökké". Örökké szeretni foglak. Örökké veled maradok. Örökké a tiéd vagyok és te örökké az enyém. És így tovább... Aztán ezek az örökkék valahol így vagy úgy, mégis véget értek. Gyakran különösebb ok nélkül...

Akkor az örökké nem azt jelenti, amit jelent? Vagy mindannyian mást értük ez alatt a szó alatt? A te örökkéd nem azonos az én örökkémmel? 

Vagy én vagyok fordítva összerakva (igaz ezt már megszokhattam :D ), hogy számomra a kimondott szó szent, és azt csak vis major esetén írhatom felül? Igaz nem dobálózom nagy szavakkal, üres ígéretekkel, csak hogy megkapjak valakit vagy valamit, és soha nem ígérek olyat, amiben nem vagyok biztos, hogy be tudom tartani. Ez lehet a különbség? 

Azt látom, hogy egyre kevesebben tartozunk ebbe a táborba, és ez mindenképpen elgondolkodtató. Nagyon szeretnék olyan világban élni, ahol ez az érték még nem veszett ki. Ahol a kimondott szó olyan erős, mint egy aláírt szerződés. 
_____

Eszembe jut egy írás...

Wass Albert: Nagyapám tanítása

- Idefigyelj – mondta komoran -, ha egyszer megígérted valakinek, hogy ekkor és ekkor itt vagy amott leszel, és nem vagy ott időben, csak két mentséged lehet: meghaltál, vagy olyan beteg vagy, hogy mozdulni se tudsz! Hogy nem haltál meg, azt látom. Nos, mi a betegség, hadd hívjam a doktort?!

Elmondtam neki szorongva ott a sötétben, hogy mi történt. Nagyapám szó nélkül végighallgatott. Mikor aztán kifogytam a szóból, megszólalt. Súlyos, lassú beszéddel.

- Idefigyelj – mondta. – Vannak emberek ezen a földön, akik úgy dobálják ide-oda a szavakat, meg az ígéreteket, hogy azoknak semmi értékük nincsen többé. Mi, Wassok nem ezek közé tartozunk. Ha mi mondunk valamit, az áll, mint a sziklakő. Ha mi a szavunkat adjuk, azt tartjuk is, ha belepusztulunk is! Érted?

- Értem – hebegtem megrendülve.

- Dehogyis érted – csapott le reám a szava -, de elmagyarázom úgy, hogy megértsed. Látod itt a mellényem zsebében az aranyórát? Nagyapámtól kaptam, amikor leérettségiztem. Amikor leérettségizel, a tied lesz. Ez az óra számomra minden csecsebecsénél értékesebb. De ellophatod. Visszaadhatod, vagy megtérítheted az árát. Ellophatod valakinek a lovát, a tehenét, ökrét, vadászpuskáját. Mindenét ellophatod és visszaadhatod megint, vagy megtérítheted az árát. Csak egy valamit, ha ellopsz valakitől, nem térítheted meg soha. S ez az idő! Ha valakinek az idejét lopod, azt úgy megloptad, hogy soha jóvá nem teheted. A várakozásban eltelt időt semmi hatalom a földön nem hozhatja vissza. Nincs, eltelt, vége. Örökre elveszett, és te voltál az, aki a jóvátehetetlen veszteséget okoztad. Érted?

Értettem. Úgy megértettem, hogy attól a naptól kezdve, ha valakinek szavamat adom, hogy ekkor és ekkor itt vagy amott leszek – akkor már ott vagyok öt perccel azelőtt, még ha vénasszonyok esnek is az égből, ahogy drága jó nagyapám szokta volt mondani. Erre neveltem gyermekeimet és unokáimat is. Nem azért, mert késni neveletlenség, hanem mert több annál. Aki öt percet késik, az öt percet ellop valakinek az életéből, amit nem tehet jóvá soha.

- A megbízható embert még ellensége is tiszteli – mondta volt nagyapám -, mert a megbízható ember a társadalom sziklaköve, amire országot lehet építeni. A többi szemét, amit elfú a szél…
___

Megbízható ember... Igen, itt a bibi. Értékválság van, a világban mindenütt, minden téren. Sajnos nem csak anyagilag, hanem emberi értékek tekintetében is, vagy talán főként ilyen téren. Kevés ember van, aki még megőrizte a gerincét, a tartását, aki tudja mit jelent az, hogy a kimondott szavaknak súlya és felelőssége van. Ma sokan úgy játszanak az emberek bizalmával, hitével, mintha az pöttyös labda lenne. Dobálóznak a nagy szavakkal, melyek mögött nincs tartalom, üres ígéretekkel (szokták mondani, szegény aki még ígérni sem tud :) ), hogy aztán amikor a tettekre kerülne a sor, akkor visszakozzanak, vagy szó nélkül eltűnjenek. Ezek az emberek megmérettettek és könnyűnek találtattak, könnyűnek mint a pöttyös labda. :) 

Márpedig tökéletes bizalom nélkül nem létezik BDSM...

27 hozzászólás |

Hát boldog karácsonyt! #114 2017-12-24 19:37:01
Akkor mindenkinek boldogot! :) 
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/dffd25b20171224193701.jpg

5 hozzászólás |

Pomelo #113 2017-12-10 07:54:39
Reggelente általában gyümölcsöt eszem. Az egyik ilyen, a pomelo. Szeretem a pomelot. Szeretem a fanyar ízét, az állagát, mindent. Pedig nem régen ismerem. De van valami, amiért számomra ez a gyümölcs nem "csak" egy finom gyümölcs...Ahányszor pomelot pucolok és eszem, egy kép villan be, egy emlék.

Ülünk a konyhaasztalnál. Kérdezi:
- Ettél már pomelót?
- Nem, még soha. 
- Akkor pucolok neked. Tudod amikor a boltunk volt, akkor sok olyan gyümölcsöt megismertem, amit korábban nem. Ezt is. Le kell pucolni róla a hártyát, különben keserű lesz...
És nézem, ahogy ül az asztalnál, aprólékosan pucolja a pomelót, és adja nekem a falatokat. Látom a szemét, a finom kezeit, a mosolyát...

Azóta eltelt közel 3 év. És minden alkalommal amikor pomelot pucolok és eszem, ez a kép villan be és megfacsarja a szívem... De szeretem a pomelot. Ezért amikor lehetőség adódik, eszem...

"Az életben nem az fáj a leginkább, ami rossz és fáj, hanem az, ami jó és nincs."
Márai Sándor

28 hozzászólás |

Lepj meg! #112 2017-11-11 20:50:24
Utoljára több mint 3 éve esett meg, hogy A Férfi meglepett. Hogy már az első levélválásnál tudtam, Ő más. És ebből egy csodálatos történet kerekedett... 

Most megint ezt keresem. Ezt az érzést, ezt a Férfit, aki más. Tudom, hogy az ilyen Férfi ritka kincs. De amikor egyszer megjártad azokat a magasságokat, amiket én, már nem tudod lejjebb adni. Ha egyszer a szíved, a lelked, tested, minden sejted lángolt a kezei között, akkor nem elég már kevesebb.

A tüzet keresem. Azt a Férfit, akivel megélhetjük a lángolást. És időnként elgondolkodom, hogy vajon felmelegszik-e még a testem a langyosnál forróbbra???

Remélem... :pirul: 

28 hozzászólás |

Farkak #111 2017-10-21 17:01:39
Sokszor elgondolkodom, hogy vajon mit akarnak elérni a férfiak azzal, hogy az adatlapjukon csak a farkuk képe szerepel? Számomra ez azt az üzentet hordozza: én ez vagyok, ergo egy farokfej. :D 

Viszont a magam részéről egy emberrel, egy férfival ismerkednék. Akinek van arca. Egy arcot szeretnék hozzákapcsolni a szavaihoz, a gondolataihoz, hogy legyen tartalmuk, súlyuk. 

Azt főként "imádom", amikor megkérdezi, hogy "hogy tetszik"? Húanyám, hát hogy tetszene? Erre milyen normális választ vár bárki is? :o :D 

Ezért érthetetlen számomra, amikor csak a farkát látom. Mire számít? Ettől elalélok? Rögtön elveszítem az eszem és rohanok hozzá? Vagy...? Vagy tényleg ennyire sok a farokfej a világon? :D :D :D 

11 hozzászólás |

Vakációóóóó! #110 2017-06-15 19:14:26
Szerintem én jobban vártam, mint a gyerekek. :D Végre 2 és fél hónap nyugalom. Nem kell rohanni sehova, nem késünk el, nem felejtünk el semmi fontosat. Ez már maga nyaralás. 

A gyerekekkel töltött idő is nagyon fontos. Hiszen olyan hamar felnőnek, mire kettőt pislantunk, már azt látjuk, hogy kirepülnek. Ki kell használni, amíg még mi vagyunk a legfontosabbak, amíg velünk akarnak lenni. ;) Mert aztán jönnek a barátok, a szerelmek, és mi csak nézzük a távolodó alakjukat és elmorzsolunk pár könnycseppet, hogy milyen hamar elment ez a pár év. <3 Szóval ez az idő a miénk. Együtt leszünk, programokat csinálunk, megyünk ide-oda. Jó lesz, ebben biztos vagyok. Sok-sok élménnyel leszünk gazdagabbak a nyár végére. 

Nekem ez a feltöltődés időszaka. Egy kicsit van időm önmagammal is törődni, magamra figyelni, számot vetni, álmodni, tervezni, gondolkodni, vagy csak ülni a víz partján, nézni a vizet, hallgatni a hullámok hangját és nem gondolni semmire sem... 

Szeretem ezeket az időszakokat. És most végre eljött! <3 

11 hozzászólás |

Legyen elég türelmed... #109 2017-05-29 09:14:19
Rohanás az életünk. Állandóan sietünk, hogy ne késsünk el, hogy végezzünk mindennel, hogy nehogy lemaradjunk. Na meg hát pörögni kell. Mert nem trendi megállni, gondolkodni, meditálni, befelé figyelni.

Azonban ez az őrült tempó az emberi kapcsolatokra is rányomta már a bélyegét. Vannak akik soha nem érnek rá semmire. Nem érnek rá ismerkedni. Nem érnek rá beszélgetni. Nem érnek rá randizni. Csak egy gyors numerára érnek rá, aztán füstcsíkot maguk után húzva már rohannak tovább... Instant szex. Instant kapcsolatok. Gyorsan-gyorsan-gyorsan.

Pedig a csodák lassan jönnek. Halk léptekkel közelednek, csendben osonnak, majd meglepnek igazi varázslattal. Ahogy Einstein mondja, két lehetőségünk van az életben, vagy azt gondoljuk, hogy semmi sem varázslat, vagy azt, hogy minden az. Én ez utóbbiban hiszek. Az élet és abban minden varázslat. ;) 

Varázslat az is, amikor két ember egymásra talál. Amikor nem futószalagon megy az ismerkedés, mint egy üzleti szerződés megkötése, egyeztetve a feltételeket, hanem úgy igazán. Amikor időt szánunk egymásra, mert érdekel a másik, mert meg akarjuk ismerni, fel akarjuk fedezni a csodát ami benne lakik. Amikor nem csak azt strigulázza az illető, hogy ő mit kaphat meg, hanem az a fontos, hogy ő mit adhat. Akkor is, ha nem lesz belőle holtomiglan-holtodiglan. Akkor is fontos, hogy hagyjunk időt egymásnak, megismerni, felfedezni egymásban azt a valamit, amit csak egymásnak mutatunk meg. Amiért a másik egyedi és izgalmas lesz számunkra. Ez a varázslat két ember kapcsolatában. Ez az a varázslat, ami olyan magasságokba emelheti annak a két embernek a kapcsolatát (legyen az bármilyen kapcsolat), amit élete végéig emlegetni fog. :)

Mindenki maga dönti el, hogy rohan, vagy megáll és körülnéz. Ad időt önmagának, hogy a lepke rászálljon a kezére és megcsodálhassa, vagy a sietségben elijeszti. 

Én ráérek. Nagyon ráérek. Nem kell sehova szaladnom. Az ismerkedés nem lóverseny, hogy az elsőként befutó a győztes. Itt a türelem többet ér. :)

"Legyen elég erőd, hogy tudd elengedni a számodra nem megfelelő dolgokat.
Legyen elég türelmed kivárni, amit valójában megérdemelsz." 

18 hozzászólás |

Használni #108 2017-05-24 08:24:00
29 éves, 178/90/17. Azért gondoltam, hogy írok, mert tetszik a képed és én Sub nőket keresek, akiket használhatok. Képem itt nincs, de szívesen küldök, ha érdekel. Anyagiak nálam kizárva.
Várom a válaszod!

Azon, hogy adatlapot nem olvas, már fenn sem akadok. De amikor ilyen leveleket olvasok, mindig csak az jut eszembe "Atyaég, csak nehogy a kezei közé kerüljön egy nő!" Mert ez csak úgy megy ám a BDSM-ben, hogy tescosdom gondol egyet, füttyent és a nő meg loholva engedelmeskedik, hogy használják. Anyááááááááááám! :napersze: :napersze: :napersze: 

28 hozzászólás |

Csigaház #107 2017-05-08 09:08:14
Egy drága barátnőm kérdezte, hogy mi van velem, miért vagyok ilyen csendben mostanában itt Lilavárosban? :)

A kérdés jó. A válasz pedig amennyire egyszerű, annyira bonyolult. Sokminden zajlott és zajlik most az életemben, ami elveszi a figyelmemet, energiámat a társkereséstől. Nem, nem azért mert megtaláltam azt a bizonyos férfit. Bár így lenne... :pirul: Az élet más dolgai, más területei teljes ember kívánnak most. Ilyenkor úgy gondolom valahol természetes, hogy visszahúzódunk egy kicsit a csigaházunkba és arra koncentrálunk, ami épp fontosabb. 

De itt vagyok, és felnézek rendszeresen. Nem adtam fel, hogy egymásra találjunk azzal, akivel kell. Csupán a jelenlétem intenzitása csökkent átmenetileg. Viszont a szemem rajtatok tartom! :D ;) 

Nincs hozzászólás. |

Most rögtön, de azonnal #106 2017-04-09 19:19:28
A "kedvenceim" egyike, aki miután köszön, rögtön azt mondja, hogy "találkozzunk ma este". Mondjuk ezt így este 7-kor. :D Ha azt mondom neki, hogy nem fog menni, akkor természetesen én vagyok a rossz. Ugyan, ki más is lenne? :D

Mert hogy ő utál írogatni. Mondom én meg utálok vadidegenekkel csak úgy összefutni. Se időm, se kedvem, se lehetőségem nincs annyi randira elmenni, amennyire el kéne így mennem. 

Tényleg vannak olyanok, akik így, mindenféle ismerkedés nélkül belemennek egy ilyen találkozóba? Számomra ez elképzelhetetlen. Hiszen ahhoz, hogy valakivel egyáltalán találkozni akarjak, kell hogy valamivel és valamiért felkeltse az érdeklődésem. Nem kell hetekig levelezni, de azért néhány levélváltás, privi, telefon meg kell, hogy előzze. Miért akarnék elmenni egy olyannal találkozni, akiről még azt sem tudom, mit is akar, nem tudom pl. független-e vagy sem, vagy hogy egyáltalán tetszik-e nekem vagy én tetszem-e neki? Van ennek értelme? Én nem gondolom, de természetesen lehet, hogy másnak működik ez. ;) 

24 hozzászólás |

A pöttyös bögre és a kristálypohár #105 2017-04-03 08:35:37
Ha valaki mindig is pöttyös bögrét akart, erre vágyott, de nincsen a közelben egy bögre sem, az ember hajlamos inni a kristálypohárból is. Azután, ahogy telik az idő, egyre jobban zavarja, hogy kristálypohárból kell innia, így elkezdi rávenni a kristálypoharat, hogy legyen már bögre. Olyanokat mond, hogy „már háromszor megbeszéltük, hogy növesztesz ide oldalra egy kis fület", meg hogy „sokkal jobb volna mindenkinek, ha nem lennél ennyire átlátszó, kezd idegesíteni" ... stb. Ahelyett, hogy keresne magának egy bögrét!

Ha valaki bögrét szeretne, igyon abból, és hagyja, hogy más boldog legyen a kristálypohárral! Ez a bögrék szabálya.

Paeli Suutari: A Suutari-levelek /részlet/


Még mindig én tudom, ki számomra a pöttyös bögre. És ez akkor sem fog megváltozni, ha naponta akarnak meggyőzni az ellenkezőjéről. Nem kell a kristálypohár. A pöttyös bögre kell! :D 

48 hozzászólás |

Lezárult #104 2017-03-25 09:51:40
Tegnap pontot raktam oda, ahova már ideje volt. Régóta húzódott, hiszen 7 éve valamiért újra meg újra egymásba botlunk. És olyankor mindig felizzott valami közöttünk, aminek mindketten képtelenek voltunk ellenállni. :pirul: 

Tegnap találkozni akart. Sok év elteltével 6 hete futottunk össze egy találkára. Akkor persze leígérte a csillagokat is az égről (naná :D ), de természetesen ezek szokás szerint üres ígéretek maradtak. Nem várok tőle mást, hiszen mindig ilyen volt. De a tegnapi beszélgetés valahogy más volt. Ahogy beszélgettünk, egyszercsak azt éreztem: nem akarom! Eljött az idő, hogy ennek a történetnek pontot tegyek a végére egyszer és mindenkorra. Megmondtam neki. Persze próbálkozott (miért is ne tenné, hiszen eddig mindig elérte, amit akart? :pirul: ), de már nem akartam folytatni azt, ami sehova sem vezet. És ezek után nagyon jól éreztem magam. Rájöttem, már nem függök tőle. Már elmúlt a varázs. Már tudok nemet mondani neki úgy, hogy nem fáj. Vége ennek az édes-keserű ragaszkodásnak. :) 

Lezárult egy hosszú fejezet az életemben. Jó hogy ezt meg tudtam tenni. Újra teljesen szabad vagyok. És ez nagyon-nagyon jó érzés. :vigyor: 

8 hozzászólás |

Anyám borogass #103 2017-03-22 21:59:30
F: szia
É: szia
F: lenne kedved szexelni?
É: nem
F: szexpartnerkereső ez nem?
É: és?
F: hát itt szexpartnert keresnek nem?
ha egy társkeresőn keresel szexpartnert egyből megbotránkoznak
É: na és?
F: semmi
É: ok
F: én nem hülyéskedek,szexelni akarok,ugyhogy helló
É: helló

Hónapok óta futja a köreit. Nem értem, miért nem akar vele senki sem szexelni? Hahó lányok! Egy pasi álló farokkal csak rátok vár!!! Nem hülyéskedik, szexelni akar! Most! Azonnal!  :D :D :D 

8 hozzászólás |

Suboknak #102 2017-03-12 20:47:17
Egy BDSM oldalon olvastam az alábbi írást, és megtetszett. Úgy gondolom hasznos lehet azon subok számára, akik még csak keresik az útjukat. Én magam ösztönösen így tettem annakidején, amikor beléptem a BDSM kapuján, ahogy ez itt le van írva. És működik! :) Amit másként gondolok vagy tapasztaltam, vagy amit kiegészítenék, azt zárójelben megjegyzem. 

Nagyon fontos, hogy megtanuljuk elkerülni a tescos domokat, vagy ahogy itt nevezi, a Ragadozókat! Ők veszélyesek a kezdő, bizonytalan subokra mind érzelmileg, mind fizikálisan! 
_____

*„A bdsm agy és érzék, aki a testiséget látja csak benne, az nem ismeri. Sub vagy, de elsődlegesen Nő. Aki nem tisztel és nem kezel nőként, az subként sem fog. A sub nem azért van, hogy a dom kiélje a vágyait, hanem ő maga is vágyakkal bír. Amelyik férfi nem nyitott arra, hogy segítsen a vágyaid megélésében, ő maga ebből kimarad, az nem dom. A gyalázkodás, megalázás kellő lelki kötődés nélkül nem bdsm, aki csak erre képes, az pszichésen sérült. A bdsm idő, aki erőlteti, rád erőlteti, az veszélyes.”
*
Ha kezdő, érdeklődő szub vagy és csak érdekel a BDSM világa, de még nincs valós tapasztalatod, ez az iromány neked szól. Általában ilyen szerepel a bemutatkozásban, keresem erős kezű Domom aki bevezet ebbe a világba. Ezek a fajta bemutatkozó szövegek táncra kérik fel a ragadozókat. A megfelelő partner keresése foglalkoztat, és az, hogyan védjük meg magunkat. 

Először is, tarts önvizsgálatot. Biztos vagy benne, hogy ezt akarod? Olvass, böngéssz és kutass. Ha „játék” közben jössz rá, hogy ez neked mégiscsak sok, az mindenkinek rossz lesz. Legyen tiszta elképzelésed azokról a dolgokról amiket meg szeretnél élni és azokról is amik biztosan nem izgatnak. Szánj rá időt! Csinálj listát, írd le. Mi az amiket mindenképpen meg szeretnél kapni egy ilyen kapcsolattól? Ha már kapcsolatban is vagy, egy két hónap múlva néz vissza rá, és értékeld hogy az elképzeléseid megvalósulnak e. És könyörgöm... menj tovább A szürke ötven árnyalatánál! 

Tudod mit szeretnél? Továbbra is hajt a kíváncsiság és a véred? Akkor ideje felfegyverkezni. Annak ellenére hogy a célod magad teljes átadása valakinek, hogy gyenge és védtelen lehess, erősnek kell lenned. Mint ahogy az életben, úgy az internet világa is tele van olyan emberekkel akik szándékai nem tisztességesek, sérültek („Nevezhetjük Spermahajdernek. Nevezhetjük Pistikének. Nevezhetjük Akarnoknak. Néha, sajnos Nevezhetjük Erőszaktevőnek illetve Ragadozónak is. Ők mind az ELLENSÉGEID.”) vagy éppen csak nincs összhangban az amit szeretnétek egymástól. Legyél okos, kritikus és hallgass az ösztöneidre. Ha nem a megfelelő személy kezébe helyezed magad fájni fog (ha mazochista vagy, nem a jó féle fájásról van most szó :) ), és nem csak fizikailag. 

Megpróbálom pontokba összefoglalni amiket megtapasztaltam (bármilyen csekély), tanácsként kaptam vagy máshol olvastam. Természetesen nem lesz teljes és tökéletes, bárki adhat hozzá vagy tarthat bizonyos pontokat szükségtelennek. 

- Ne félj ismerkedni és beszélgetni közösségi tagokkal. Sokan nyitottak csak beszélgetésre és arra, hogy tanácsot adjanak ha valamiben nem vagy biztos. Akik a közösség tagjának érzik magukat, van BDSM ismerősi körük, valószínűtlenebb hogy rossz helyzetbe hoznak. Akár új barátokra is tehetsz szert, akikre számíthatsz.
/_Megjegyzés_: Nagyon sok Dommal beszélgettem barátként, akik segítettek nekem, hogy a kezdetekkor eligazodjak ebben a világban. Nagyon sokat köszönhetek nekik!/

- Egy korrekt Domináns férfi/nő, tisztességes szándékokkal nem fog pár sor után meztelen képeket küldözgetni és kérni. Időt fog hagyni arra, hogy megismerd és megismerjen. Az agyad jobban fogja érdekelni mint a melleid vagy a feneked formája. Persze ezek sem utolsó tényezők egy idő után, de mindennek megvan az ideje. 

- Az ismerkedés úgy kezdődik mint minden más vanília ismerkedés. Barátaimtól kapott tanács: Ember az emberrel, majd férfi a nővel és utána a Dom a Szubbal ismerkedik. Még ha nem is életed nagy szerelmét keresed, ha alap dolgokban nem vagytok összhangban, a torony többi része összedől. 

- A Domináns fél nyugodt irányítással éri el, hogy feloldódj és a te igényeidet tartja szem előtt. Egy manipuláló egyéniség nyomással és taktikával próbálja elérni hogy az ő igényei és követelései teljesüljenek. Ha úgy érzed nyomást gyakorol rád, valami nem érződik természetesnek, hallgass az ösztöneidre. Valószínű azt próbálják mondani, hogy manipulálva vagy. 

- Kérdezz kérdezz kérdezz. Minden ami beugrik, ami felmerül, ne félj kérdezni. És amikor a válaszokat megkapod, olvass a sorok között. A hatékony kommunikáció elengedhetetlen. Életvitel, személyiség, igények és elvárások. Tényleg te érdekled vagy csak a saját szexuális igényeiről tud beszélni és ahhoz egy eszközként tekint rád? Milyen fajta kapcsolatot keres? Hogyan ismerkedik? Milyen szexuális igényei vannak? Mik az erős határai? Mi a szexuális orientációja? Monogám kapcsolatot keres vagy poligámiát? Mennyi tapasztalata van? Mit gondol az utógondozásról? BDSM –en kívüli érdeklődési körök, életfilozófia? Hogy kezeli a krízis helyzeteket? Mennyi ideje lesz rád? Mekkora kontrollt szeretne az életed felett? 

- Kérdezd meg a potenciális Mestert vagy Domot, hogy követett el e hibát egy jelenet során. Félresikerült „játék”? Ők is emberből vannak, és senki sem tökéletes. Kérdés belátja e hibáit és képes e tanulni belőlük. 

- Kérj referenciát. Ha a közösség tagja és tapasztalt, kell lennie valakinek akivel elbeszélgethetsz róla, és az alap dolgokat le tudod csekkolni. 
/_Megjegyzés_: Erre nekem nem volt módom, épp ezért nagyon körültekintő voltam és vagyok mindig az ismerkedésnél./

- Ha hazugságon kapod, vagy ellentmondásos dolgokat vélsz felfedezni, ideje továbblépni. 
/_Megjegyzés_: AZONNAL! Gondolkodás nélkül!/

- Mit gondol a biztonsági szóról? Ha nem érzi szükségét, az egy nagy lobogó piros zászló.
/_Megjegyzés_: Van aki használ biztonsági szót, van aki nem. Miután esetünkben szerelmi kapcsolatról volt szó, és nyilvánvalóan nem a BDSM játékokkal kezdtünk, így erős bizalom alakult már ki, mire játszani kezdtünk, nem éreztük szükségét. Azonban minden más esetben, tehát ha nem elég mély még az ismeretség, ha a bizalom még csak kialakulóban van, kell a szó!!!/

- Ha az Ő élete nincs rendben és nem tűnik stabil személynek lelkileg, nem fog tudni érted felelősséget vállalni. Egy számodra új dolog kipróbálása még nem tudjátok hogy fog rád hatni lelkileg. Tud megfelelő támogatást adni az ilyen történések megemésztéséhez? Még ha erősnek is érzed magad, számodra jelenleg elgondolhatatlan érzések és reakciók fognak felszabadulni.

- Képes megvédeni téged saját magadtól? Ez azért fontos, mert ha vágyaidat hosszú időn keresztül elnyomtad, áldozatul eshetsz a szubmisszív telhetetlenségnek („sub frenzy”). Úgy érezheted magad mint egy gyerek az édességboltban, mindent akarsz és most rögtön.

- Tiszteletben tartja a határaidat, vagy már az elején próbál rávenni olyan dolgokra amik a határaidon túl vannak? 

- Türelmes? Ha már az elején elvárja hogy Uradnak szólítsd, parancsokat osztogasson, büntessen és birtokoljon, valószínű nem a megfelelő partner. Ha csak egy alkalmi játszótársat keresel egyszerűbb partnert találni, de ha komolyabb szándékaid vannak szánj rá időt.

- Mit mondana egy kezdő szubnak, mire figyeljen oda ismerkedéskor? 
Bármennyire is védekezel és utána jársz dolgoknak, előbb utóbb valószínű történni fog valami amitől megtorpansz az utadon. Kérdés lesz hogy dolgozod majd fel, és eltántorít majd vagy tovább haladsz. 

(lucia)

3 hozzászólás |

A női orgazmus szintjei #101 2017-03-11 07:02:08
Az én kedves esther barátnőmnek köszönhetően találkoztam ezzel a cikkel. És miután nagyon-nagyon egyetértek vele, és többször volt szerencsém akár a tantrikus szeretkezés során, akár a BDSM-ben a Tao által megjelölt magas szinteket is elérni, így megosztom. :)
__________________________________________________________

*William H. Masters és Virginia E. Johnson egy négy fázisból állló ciklusban leírták az orgazmus felépülését.
*
A szexuális reakció ciklusában négy fázist különböztetünk meg: felizgulás, platófázis, orgazmus és elernyedés. A nők és a férfiak ugyanezeket a fázisokat tapasztalják meg, bár a fázisok időtartamában általában vannak eltérések. Például eléggé valószínűtlen, hogy mindkét félnek ugyanabban a pillanatban lesz orgazmusa. Ezenkívül egyénenként változó a reakció intenzitása és az egyes fázisok hossza. Ezen eltérések számbavétele sokat segíthet a partnereknek, hogy jobban megértsék a másik testét és reakcióit, valamint hogy fokozzák szexuális élményüket.

1. fázis: felizgulás

Az izgalmi fázis általános jellemzői, amik néhány percig vagy akár órákig is tarthatnak, a következőket foglalják magukba:
Megnő az izomfeszültség.
Felgyorsul a szívverés, és szaporább lesz a lélegzetvétel.
Bőrpirulás (sex flush) következhet be (piros foltok jelennek meg a mellkason és a háton).
A mellbimbó megkeményedik és megmerevedik.
Megnő a nemi szervek vérellátása, ami a nők esetében a csikló és a kisajkak, a férfiak esetében pedig a pénisz megduzzadását eredményezi.
Megkezdődik a hüvely nedvesedése (lubrikáció).
A nő mellei megnagyobbodnak, és hüvelyfalai megduzzadnak.
A férfi heréi szintén megduzzadnak, a herezacskó megfeszül, és egy síkosító váladék kiválasztása indul meg.    

2. fázis: platófázis

Az orgazmus küszöbéig tartó platófázis általános jellemzői a következőket foglalják magukban:
Az 1. fázisban elindult változások felerősödnek.
A hüvely még inkább megduzzad a megnövekedett vérellátás miatt, ezen kívül a hüvelyfalak bíborvörösek lesznek.
A nő csiklója nagyon érzékennyé válik (megérintése akár fájdalmat is okozhat) és visszahúzódik az előbőre alá a pénisz általi közvetlen ingerlés elkerülése érdekében.
A férfi heréi felhúzódnak a herezacskóba.
A lélegzetvétel, a pulzusszám és a vérnyomás tovább nő.
Izomösszehúzódások jelentkezhetnek a lábfejben, az arcon és a kézfejben.
Megnő az izomfeszültség.

3. fázis: orgazmus

Az orgazmus a szexuális reakció ciklusának csúcspontja. Ez a legrövidebb fázis, általában csak néhány másodpercig tart. Az orgazmusfázis általános jellemzői a következőket foglalják magukba:
Az izmok akaratlan összehúzódása jellemzi ezt a fázist.
A vérnyomás, a pulzusszám és a lélegzetvétel ilyenkor a legszaporább, felgyorsul az oxigénfelvétel.
A lábfej izmai összehúzódnak.
A szexuális feszültség hirtelen és erőteljesen feloldódik.
Nők esetében a hüvelyi izmok ritmikusan összehúzódnak (kontrakciók). A méhben is ritmikus összehúzódások (kontrakciók) indulnak meg.
A férfiak esetében pedig a pénisz tövében lévő izmok ritmikus összehúzódásai hatására következik be az ondó ejakulációja.
Bőrpír vagy az úgynevezett "sex flush„ (bőrpirulás) jelentkezhet bármely testrészen.
 
4. fázis: elernyedés

Az elernyedési fázis során a test lassan visszatér nyugalmi állapotába, valamint a megduzzadt és megmerevedett testrészek visszanyerik korábbi méretüket és színüket. Általános jó közérzet, fokozott intimitás és gyakran fáradtság jellemzi ezt a szakaszt. Némelyik nő további szexuális stimuláció után gyorsan vissza tud kerülni az orgazmusfázisba, és képes többszörös orgazmust átélni. Az orgazmus után a férfiaknak refraktorperiódusnak nevezett pihenésre van szükségük, amely alatt nem képesek újabb orgazmusra. A refraktorperiódus hossza férfinként változó, de a kor előrehaladtával általában megnövekszik.

*Akkor jöjjön az a bizonyos Női Orgazmus Kilenc lépcsője a Tao szerint:
*
1. A nő zihálni kezd.

2. A nő a száját használja, és hívogatóan kiölti a nyelvét a férfi felé.

3. Még aktívabb lesz, és erősen megragadja a férfit.

4. A hüvelyi izmai összehúzódnak, és még több hüvelyi váladék termelődik. A nő ezt a szintet „orgazmusként” azonosítja. A legtöbb nő ezen a szinten meg is áll, a férfiak pedig elégedetten hátradőlnek „jól végzett munkájuk” után. Viszont a rövid visszavonuló, valamint a nő testének leginkább megfelelő stimuláció újrakezdése után a nő könnyedén eljuthat a következő szintre.

5. Minden ízülete ellazul. Lehet, hogy meg szeretné harapni a férfit. A szexuális éhség újra hevessé válik.

6. A nő többet mozog, lábával, karjával igyekszik minél szorosabban átölelni a férfit, hogy a lehető legközelebb húzza magához.

7. Majd magánkívüli állapotba kerül, esetleg elkezd sírni (egyáltalán nem a fájdalom miatt), ezen kívül zsibbadtnak érezheti az ajkát és a karját. Elveszíti a tér- és időérzékét, sőt néha félelmet és bizonytalanságot is érez, hogy ezt nem tudja tovább folytatni.

8. Izmai teljesen ellazulnak és a lélegzetvétele egy pillanatra elakadhat vagy lelassulhat. Az ilyen szüneteket nyögések vagy kiáltások követik. Félhet a kilencedik szintre való lépéstől (amivel kapcsolatban az az érzése támadhat, hogy mindjárt elájul vagy meghal).

9. Gyakorlatilag „kis halálként” éli meg az orgazmust, és teljesen összeomlik. A kilencedik szinten ejakulálhat is. Azon tűnődhet, hogy fel tud-e állni egyáltalán. Ezen a szinten teljesen megadja magát a férfinak, és megnyílik neki.

Természetesen az egyéni megélések lehetnek mások, de ha jobban megvizsgáljuk főleg a 9. lépcsőt, érthető az, mikor juthatunk el igazán erre a pontra. Mennyi bizalom, megnyílás kell ahhoz, hogy ezt egy nő megélje, mennyi bizalom, megnyílás kell egy férfinak ahhoz, hogy ezt megadja.


5 hozzászólás |

Számok #100 2017-02-27 18:26:07
Azok a fránya számok. Hogy mekkora galibát tudnak okozni. 

Férfiember privire hív. Nézem adatlapját, 56 éves. Írja, hogy 40 éves. :o Elírta amikor regisztrált. Hm... Oké, jóhiszeműek vagyunk. ;) 

Beszélgetünk. Kérdezi én gyerekeim hány évesek. Megmondom. Kérdezem és az övé? 28, 25, 24. HOGYMIVAN? :napersze: 
20 évig volt a nejével.

Gyors fejszámolás (igen, mert ez is megy nekem :D ). 40 éves, legnagyobb 28. Akkor most hány éves a hajóskapitány? :P Szóval az illető úgy tűnik a világ egyik csodája, hiszen 12 éves korában megszületett az első gyermeke. A feleségétől, akivel 20 évig voltak együtt. :D

Huh azt hiszem ez mára sokkkkk volt nekem. Nem bírom feldolgozni ezt az információt. :rejtely: :o :/ 

Tanulság: Ha hazudsz, legalább hazudj következetesen. Ha nem tudsz hazudni, akkor inkább legyél őszinte. :D 

9 hozzászólás |

Engedd! #99 2017-02-26 09:09:02
Engedd, hadd menjen, meneküljön előled...

Aki menni akar, menekülni előled, önmaga elöl, az érzéseit fel nem vállalva, az menjen.

Hitesse csak el magával, hogy nem érez semmit, gyártson magyarázatokat arra, hogy miért nem lehet a veled levő kapcsolat boldog…

Menjen, jobb is, ha megy és megtapasztalja, milyen nélküled, milyen úgy élni, ha nem annyira szeretik, amennyire te szeretted.

Menjen, játssza az erőset, mert legbelül úgyis tudni fogja: abban a pillanatban, amikor kisétált az életedből döntött úgy, hogy soha nem lesz annyira boldog, mint veled lehetett volna.

Jurák Kata

18 hozzászólás |

[1-30] [31-60] [61-90] [91-120] [121-128]


A blog RSS feedje.


hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3221BDSM - extrém szexualitás

#driver77100Alázatos nők szolgálatra jelentkezni itt!
Ajánlott szobák
#biszex_szoba97121Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1130Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba510Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba7190Meleg férfiak egymás között

#sexuality100Biszexuális és buzi/leszbikus férjek, feleségek
Ajánlott szobák
#hetero_szoba48140Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#ducit110Telt, duci lányt keresek minden jóra ;)
Ajánlott szobák
#profi_csajok1520Türelmi zónás csajok várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3140Transzszexuális csevegő

#nono-trans100A . Nono-trans / Transzvesztita saját szobája !

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.