hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóSzabadság

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > adnilka > 1

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


adnilka blogja


Változások
Újabb mérföldkőhöz ért az életem, szeretném megosztani veletek, hogy hogyan, merre és milyen módszerekkel jutok - reményeim szerint - előre. 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Szabadság
#1 (2017-05-18 09:40:43)

És eljött ez a nap is, végre kiszabadultam a pokolból. Igaz, nem önszántamból, amilyen hülye vagyok, az idők végezetéig kitartottam volna. Olyan régóta kellett volna már váltani, hihetetlen sokat nyeltem, minden napom feszültségben telt, éjszaka sem tudtam rendesen pihenni, rémálmok gyötörtek. A környezetem mérges volt rám, hogy miért hagyom ennyire kihasználni magam, többet, jobbat érdemelnék. Tudtam, hogy igazuk van, hogy csak önmagam rombolom, de mégis, ott volt az, amit közösen építettünk fel, valahol az én "gyerekem" is volt. 

Két hete már, hogy kimondta, vége, tegnap költöztem haza, most előttem áll pár nap, hogy pihenjek, emésszek. Próbálok optimista lenni, tudom, hamarosan meg fogom találni az igazit. :)

A félreértések elkerülése végett, nem egy párkapcsolat lezárásáról beszélek, hanem egy munkahely elvesztéséről. Mennyi hasonlóság! Egy életre megnyomoríthat egy rossz főnök, pont úgy, mint egy rossz társ. Érzelmileg kizsigerel, elhiteti veled, hogy egy szarkupac vagy, pedig dehogy. Persze, lehet mondani, hogy bolond vagyok, hogy hagyom magam... Sajnos sosem volt túl sok önbizalmam, ez meg is látszik az emberi kapcsolataimon, ha valaki megaláz, rögtön magamban keresem a hibát, nem veszem észre, hogy mire megy ki a játék.  

Most keresek, munkahelyet és társat is, közben próbálok egy kicsit fejlődni, "megreformálni" a személyiségemet, az életemet.  

Felvetődhet a kérdés, hogy mit keresek itt, ha komoly kapcsolatot szeretnék. Nem túl rég regisztráltam ide, megállapítottam, hogy elég sokan vannak itt, akik nem csak dugni akarnak (vagy éppen túl jól hazudnak egy kis punciért :)), szóval az esélyt megadom, aztán majd lesz valahogy. :)

Harcra fel! :)

7 hozzászólás |

Hozzászólások

sady67
#7 (2017-05-20 13:07:12) |
Hasonló jókat kívánok, mint az előttem szólók és csak annyit tennék hozzá, hogy minden gödör alján ott van a trambulin, csak rá kell ugranod. ;)
hetfatyolbp
#6 (2017-05-19 20:47:19) |
Ha leszálltál a döglött lóról, az már jó, jelen hozzászólók bizottságában pedig ott a jóindulat,amit nem véletlenül váltottál ki.Saját tapasztalatom, hogy nem árt néha szakembert igénybe venni különös kegyetlenséggel a kényelem és pénztárca iránt, de megéri, mert a város kompetencia-és potenciahatárai is végesek. Lehet, hogy kicsi annak az esélye , hogy áttöröd a fejeddel a falat, és a szomszéd cellában találod magad, de a saját működésünkből nehéz  magunkat sk. kihúzni.Én Neked szurkolok:)
husis-biszex-segedet
#5 (2017-05-19 16:11:53) |
Jó helyen vagy. :)
Sok normális EMBER van itt.
Szerintem nincs kategorikusan jó vagy rossz hely.
A kérdés az hogy az ember meglátja-e azt, hogy mit kell megtanulnia ott, ami közelebb viszi a céljához.
Tehát először is kell legyen cél. Anélkül nem lehet elindulni, ill. el lehet indulni, de haladni nem lehet. 
Mondják, hogy aki nem tudja, hogy melyik kikötőbe tart, annak egyik szél sem jó.
Bízzál magadban és ne azon izgulj, hogy megbántasz-e valakit az őszinteségeddel. Aki nem bírja az őszinteséget azzal eleve valami gond van. Hallgass a megérzéseidre. Fogadd el az első érzést ami felmerül benned. 99%-ban igaz lesz.
Meg lehet itt is találni az igazit. Tapasztalatból mondom. :)
Sok sikert kívánok! :)
potenspasit
#4 (2017-05-18 23:10:50) |
szurkolok neked! cuki vagy és okos, remélem, nem lépsz le 2 hét múlva
nincs kép gaborneteskalandjai
#3 (2017-05-18 22:11:59) |
Bocsi, ha komoly kapcsolatot szeretnél???Akkor a legrosszabb helyen vagy, de tapasztald ki magad.
aareesz
#2 (2017-05-18 17:15:32) |
Kitartás! :D 
agave
#1 (2017-05-18 10:17:15) |
Üdv itt :)

"ha valaki megaláz, rögtön magamban keresem a hibát, nem veszem észre, hogy mire megy ki a játék. "

Na ezt itt rögtön felejtsd el. :) És nem lesz gond mert tökéletesen fogalmaztál:

", megállapítottam, hogy elég sokan vannak itt, akik nem csak dugni akarnak (vagy éppen túl jól hazudnak egy kis punciért :-), szóval az esélyt megadom, aztán majd lesz valahogy. :-)"

"Jó helyen jársz", szerintem menni fog :)hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.