hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóHideg(b)en 1-2

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > ninive > 15

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ninive blogja


Szösszenetek
Ami éppen foglalkoztat.
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Hideg(b)en 1-2
#15 (2019-12-07 12:38:30)

  
*Hideg(b)en 1*

Elhúzta a mézes-maszlagot . Mindent ígért és adott. Aprólékosan megtervezett spontán találkozások, az ezotéria fortélyaival jól megkomponált szeánszok eredményeképpen  kéjes, elégült mosollyal konstatálhatta, igen! Ismét van hatalma. Már tudta, ezzel a nővel is azt tehet majd, amit csak akar. De mit is akar? Élvezte ahogyan a nő reagál minden érintésre, teste megremeg. Vágy és tűz,  szenvedély. Ezt nem lehet megjátszani. Élvezte, de nem kívánta. Hideg fejjel tette a dolgát. Azt , amit mindig is tett. Eljuttatja a kiválasztott nőstényt többször is az orgazmushoz, minden szentimentális badarság nélkül. Pusztán kihasználva a test érzékeny pontjait, és a nő hiány generálta ösztönös vágyait. Elhiteti vele, hogy megadja neki  azt, amire vágyik évek óta. De a nő közben érzi, érzi a hideget. És érzi azt, hogy a teste mégis akarja. A férfi meg hazudik, csal.
  Valahogy így:
„Megkapod tőlem, de nem adhatsz. Nekem nem kell. Én jól vagyok. Majd eljátszom magammal, visszanézem videón pompás művemet. Nézlek, ahogyan reszketsz, ahogyan én, a pompás férfipéldány , eljuttatlak oda ahova senki más. Időnként küldök majd képet, jelzek, felhívlak, beszélgetünk.  Elhitetem veled, hogy érdekelsz, de,  azt, hogy mit érzek valóban, nem tudhatod. Beleremegsz minden üzenetbe. Mellbimbód megkeményedik minden jelre, hüvelyed összerándul.  Ezt élvezem. Vágysz majd rám. Kérsz. Könyörögsz újra, meg újra. Igen! Ez a hatalom! Azt teszek veled, amit csak akarok, megteszel mindent, mint a többiek. Gyűlölöd majd magadat érte. Ez jó. Nekem. Te pedig szenvedsz. Hagylak egy ideig. Szeretem. Hozzám kötlek. Vágysz majd rám. Bármikor elvihetlek, ha akarom. Ameddig akarom.  „


*Hideg(b)en 2*

Elhúzta a mézes-maszlagot . Mindent ígért és adott. Aprólékosan megtervezett spontán találkozások, a  jól megkomponált  vadmacskás, és/vagy  bújós-cicás szeánszok eredményeképpen kéjes, elégült mosollyal konstatálhatta, igen! Ismét van hatalma. Már tudta, ezzel a férfivel  is azt tehet majd, amit csak akar. De mit is akar? Élvezte az imádatát, ahogyan elolvad a pillantására , érintésére. Vágy és tűz, szenvedély.   Élvezte, de nem kívánta. Hideg fejjel tette a dolgát. Azt , amit mindig is tett. Eljátszotta  a kiválasztott hímnek az orgazmusokat, nyögdécselt, a begyakorolt pulzálást időben produkálva fokozta a gyönyört.  Elhitette vele, hogy megadja neki  azt, amire vágyik évek óta. De a férfi közben érzi, érzi a hideget. És érzi azt is, hogy akarja, pont ezért, mégis akarja. A nő tovább  hazudik, csal.
  Valahogy így:
„Megkapod tőlem, de nem adhatsz, csak hiszed. Nekem nem kell. Én jól vagyok. Majd eljátszom magammal, amikor kell. Élvezem, hogy imádsz és én, a csodálatos nő eljuttatlak oda, ahova senki más. Elhitetem veled, hogy érdekelsz, de,  azt, hogy mit érzek valóban, nem tudhatod. Te majd merevedsz üzenetre. Ezt élvezem. Vágysz majd rám. Kérsz. Könyörögsz újra, meg újra. Igen! Ez a hatalom!  Azt teszek veled, amit csak akarok, megteszel mindent, mint a többiek. Gyűlölöd majd magadat érte. Ez jó. Nekem. Te pedig szenvedsz. Hagylak egy ideig. Szeretem. Hozzám kötlek. Vágysz majd rám. Bármikor értem jössz, ha akarom. Ameddig akarom. „

8 hozzászólás |

Hozzászólások

ninive
#8 (2019-12-21 22:29:18) |
#jeriko: 

"Ha mindketten így éreznek" 
Azt hiszem nem egymást választják, vagy tudatos a szado-mazo viszont rendben van, ha mindkettő élvezi a közös titkot, és itt nem a divatos BDSM-re gondolok :)

Az írások többnyire arról szólnak, amit az olvasók beleéreznek személyiségük, pillanatnyi hangulatuk, tapasztalataik függvényében. 

 Ugyanazt a bejegyzést később, akár másnap reggel egészen másképpen értelmezem. Ezért most már várok addig, ameddig az első intuíció elmúlik, de ez csak az írásbeli dolgokra érvényes, a nonverbáils kommunikáció hiánya okán.

Az első rész már volt fent 4 éve "A férfi hideg(b)en" címmel.
A múzsára nem tudok haragudni, mert rengeteget tanultam belőle de nem vagyok neki "hálás". Kihasznált, mert akartam, élveztem, szerettem a szenvedést, a várakozást, a vágyat, és a beteljesülést, ugyanakkor megfagytam minden alkalommal, hogy a tűz még magasabbra csapjon később.
A legelején éreztem valamit, ami taszított benne, de annál jobban vonzott.
Azóta megérzem az ilyesmit, és úgy látom elszaporodtak a jéglovagok, és jéghercegnők, akik hibernálják a fogékony partnereiket. :)
ninive
#7 (2019-12-21 21:45:04) |
#flogiszton:

Úgy gondolom, a hatalom élvezete is egyfajta átéltséget produkál, amit a másik fél viszontszeretésként értelmez, de mégis érez valami hideget, vagy hiányt.
Itt jön be a barátnőd beismerése, ami jellemző talán a többségre, hogy utólag tudják, hogy érezték már régen , de nem "akarták".
nincs kép flogiszton
#6 (2019-12-21 19:58:44) |
#jeriko: 

Ha az egy bizonyos időn túl tart, arra már igény van.Olyasmi, mint mikor a barátnőm nyolc évig nem vette észre , hogy a férje csalja. Nagyon nem akart látni, ezt utólag ő is beismerte.
jeriko
#5 (2019-12-21 19:24:33) |
#flogiszton: 
Valóban. Az egy win-win helyzet.
De az írás szerintem egy más dologról szól. 
A színlelésről, átverésről, manipulálásról, kihasználásról.
jeriko
#4 (2019-12-21 19:19:41) |
Ha mindketten így éreznek, az talán rendben is van.
Akkor lehet problémás a helyzet, ha az egyik őszintén érez valami szeretethez, rajongáshoz hasonlót a szexuális vágyon túl, és rájön, hogy a másik a fent leírtak szerint viszonyul hozzá.
 :napersze: 
nincs kép flogiszton
#3 (2019-12-15 10:27:54) |
Kevés olyan szoros kötődés van, mint a szadistáé és a mazochistáé.Úgy gondolom viszont,átéltség és a valódi jelenlét nélkül a szex sem sokáig működik, ha igen, nem arra van belső szükséglet, hanem eszköz a lelki nyomor megélésére, de erre is lehet igény.
frenky34
#2 (2019-12-09 07:08:08) |
Az érem két oldala...
barna72
#1 (2019-12-07 22:06:33) |
Számító kis dögök. Megérdemlik egymást! 
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.