Mesterlövész

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 57

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Mesterlövész
#57 2018-11-27 21:26:32
 !kep:http://vaux-le-vicomte.com/wp-content/uploads/2018/07/jamesbond99.jpg 

Most azokról lesz szó, akikért kár. Akikkel kölcsönösen kellemes sztorik lehetnének, ha... 
Azokról, akikkel ha egy konferencia előcsarnokában botlottunk volna egymásba a kávéspultnál sorbanállás közben, akkor lehet hogy este már vidáman iszogatnánk, nagyokat nevetve, titokban egymást stírölve, sejtelmes pillantásokat küldve egymás felé. ;)
Azokról, akiknek emberi a kinézetük, van agyuk is - vagyis a hardver nem rossz, alkalmas lenne a kívánt szoftver futtatására, csak az a szoftver valahogy nem akar betöltődni mert nem stimmelnek az indításhoz szükséges környezeti paraméterek.

Sokan hiszik az oldalt ingyenprosti azonnalra katalógusnak, még azok közül is, akik az életben értelmes, normális gondolkodású emberek. Szerintem meg kis ésszel is viszonylag könnyű belátni, hogy ha az oldal tényleg az lenne, akkor nem lenne rajta egyetlen nő sem. :) Harisnyatartóban, tűsarkúban, éjszakai sminkben, csücsörítő szájjal internetező topmodellek, akik teljesen kritikátlanul és válogatás nélkül fogadják az ingyenkuncsaftokat - legfeljebb az Óperencián túl vannak. :napersze: 

Szar dolog a valóság, de sajna nincs Télapó sem, a pornószínészek sem élvezik az aktust, a tárgyak pedig lefelé esnek. :o  Szóval vannak az életnek szabályai, ezt felnőtt korban illene már belátni.

Sok férfi mondja erre, hogy a nők méltatlankodó hisztijeivel tele a padlás, de nem mondanak konkrét dolgokat, hogy akkor mégis hogyan.
Akkor a szokásos méltatlankodó hiszti helyett inkább pár gyakorlati tanács amúgy értelmes, normális kinézetű, kötetlen de nem tartalmatlan kapcsolatot kereső férfiaknak egy nőtől, szerintem hogyan érdemes ezt csinálni hogy eredmény is legyen...

_Elvárások, célok_

Először is nem árt reális célokat kitűzni. Ha egyáltalán nincs cél, úgy nagyobb a valószínűsége hogy eredmény sem lesz. Ha nem reális a cél, akkor sem lesz eredmény. Csak olyan történet folytatódhat IRL, ami akár ott is kezdődhetett volna.
Márpedig IRL 0%-ban kezdődik úgy egy ismerkedés, ahogyan itt 99%-ban. :( Csoda hogy ez a 99% a virtualitásban is marad?! Mindnyájan tudjuk miért vagyunk itt, ha elkezdjük a szexualitást teljesen ismeretlenül önmagában anatómiai mélységekben kivesézni, elillan a varázs, életszerűtlenné válik a kommunikáció, kvázi az életben nem is fog folytatódni.
Sokkal jobban betalál egy érdeklődő ismerkedés, finoman pikáns, indirekt fordulatokkal. Csakis olyan témákról és olyan stílusban, amit élőben is vállalna az ember.

_Reglapok_

Első lépésként alaposan, értő módon kellene elolvasni a célközönség reglapját, annak értelmezve ami, és nem beleképzelve olyat ami nincs ott.
Ha egy férfinek bárki megfelel, akkor a wc csésze pont jó lesz. Aki komolyan gondolja, tájékozódik és válogat, nem felel meg bárki, és számára sem válik vonzóvá olyan, akiről semmi információ nincs.

Ha egy nőnek nincs kitöltve a reglapja, akkor nem akar ismerkedni, ezt pedig hasznos tiszteletben tartani és lapozni, nem pedig nekirepülni az üvegnek és lepattanni, sebeket szerezni, amit majd a következőn meg lehet torolni.
Szóval írás előtt erősen javasolt az olvasás. :) (A szöveget is, nem csak a képeket mint az oviban!) :D

_A levél_

Illett volna odafigyelni a fogalmazás órákon általános iskola alsó tagozatban, akkor most nem születne ennyi fületlen-farkatlan bemutatkozó levél. A farkatlan részét pedig nem szó szerint kellene pótolni, egy nő számára kevés irritálóbb dolog van annál, mintha bemutatkozásképpen arc helyett egy farok mered a szeme közé. Szóval, vagy arc, vagy semmi. De eredmény szempontjából inkább az előbbi.
Az életben talán a férfiak eltakarják az arcukat és előveszik a farkukat, úgy szólítanak meg egy nőt?! :o  

Oké, az illető odafigyelt a fogalmazás órán, és meg tud szülni egy formailag helyes, tartalmilag korrekt levelet. De ha a célközönség normálisan néz ki, akkor ez csak csepp a tengerben, mert nagyon sok ilyet kap, és nagyon sok átlagos próbálkozást, kezdeményezést tapasztalt-tapasztal egész életében kinn a való világban és itt is, rajongók hada veszi körül, vagyis egy a sok közül neki uncsi, érdektelen, semmitmondó. Elolvassa és elalszik rajta, nem indul be a kíváncsiság sem, de még a válaszolás kényszere sem. Márpedig anélkül nem fog válaszolni, és a projekt elakad. 

Vagyis, a levél ne legyen sem CV szagú, sem általános, semmitmondó, de végképp ne legyen unalmas. A legjobb, ha kapcsolódik a nő reglapjának szövegéhez. De tartalmaz valami egyéni gondolatot róla, valami szubjektívet, és tartalmaz további érdeklődést, kérdéseket. Esetleg finoman provokatív. Finoman! :D  Ha nincs kérdés vagy témafeldobás, nincs mire válaszolni sem. Ha erőltetett, szexuálisan túl célirányos, pláne ha pornográf, akkor ellenérzést vált ki. Ha viszont nyálas, behízelgő, kritikátlan, az érdeklődésről lerí hogy megjátszott, az még rosszabb. Csak őszintén és természetesen. Egy kis humor sem árt, de a tömény hülyeség komolytalan. Ne legyen rövid, odavetett, de ne legyen ijesztően hosszú sem. Középút. :D

Jó levelet csak annak lehet írni, aki valamelyest érdekel, a nemi szervein kívül is. Ehhez kevés hogy tetszett a fotója és jó volna megdugni. Annak érdemes írni, akivel egy egyszerű beszélgetés is vonzó kimenetel - eredmény is valószínűleg csak akkor lesz.

Egyik legeredménytelenebb és visszataszítóbb a "mit csinálnék veled" tartalmú levél. Én általában végig sem olvasom. A szexpartner keresés nem pornó casting. Igen, a legújabb kutatások szerint rengeteg nő néz pornót, de egyáltalán nem azt a fajtát mint a férfiak, messze nem ugyanarra a stílusra indulnak be a nők. Úgyhogy nem jön be. :(

És ha már tisztáztuk a Télapót, még egy sokkoló tényre hívnám fel a férfiak figyelmét. Mégpedig arra, hogy minden férfinek van farka. :o  :D  És mind azt gondolja hogy az övé különleges. :napersze:  Számunkra viszont egy farkat csakis az adott ember többi része tesz különlegessé. Ebből következően - figyelembe véve az igényeket - egy kezdő marketinges is a többi résszel kezdené.
Ha a nő nem ír ki a lapjára konkrét igényeket, akkor még a méret is viszonylag lényegtelen. Melyik nővel ne fordult volna elő, hogy akár 2-3 számmal kisebb vagy nagyobb ruhát vitt haza azért, mert pattant a szikra?!  :vigyor:  Ha valami megfog, akkor akarjuk, és magasról teszünk a méretre, sőt, sok egyébre is.

_Vadászat_

És ha már a szeme közéről van szó, pár szó a vadászatról. :)

*A mesterlövészeket szeretjük, nem az ámokfutókat.* :) <3 

A férfiak kedvelik az akciófilmeket, de nem vonják le a nyilvánvaló tanulságokat.
Vajon melyik esetben talál el valaki nagyobb eséllyel olyat amilyet szeretne, ha egy golyószóróval találomra lövöldöz, vagy egy mesterlövész pontosságú puskával?
Golyószóróval összevissza lövöldözve, kitör a pánik, mindenki hasravágja magát, fedezékbe vonul, szétszalad. A vadászt meg rövid úton eltakarítják.
Ezzel szemben a mesterlövész kiszemeli a célt, megismeri a célpont szokásait, megkeresi a legkedvezőbb helyszínt, ahol a legjobbak az esélyei, várakozik, készül, koncentrál, és egyetlen lövéssel biztosra megy. Kis képzelőerővel ezt simán lehet adaptálni ide is. 

_Program_

*Egy mesterlövész körültekintően választ helyszínt és megtervezi a körülményeket.* ;)

Kevés unalmasabb, fantáziátlanabb dolog létezik, mint a kávézás. :/ :merges: 
Tudom, a kávézás azért praktikus, mert ha külsőre nem jön be a másik, akkor ennyivel meg lehet úszni, viszlát. De a semmiért egy kávé is drága. Az idő meg pláne. 

De! :) Van amikor a jó program szempontjából mindegy a másik kinézete, mert hasonló érdeklődés esetén szexuális vonzalom nélkül is jól érezheti magát az ember. Kvázi ha nem lesz belőle szexuális kapcsolat, akkor is mindkét fél úgy érezheti, a találkozás megérte a fáradtságot. Ehhez persze nem árt előtte valamelyest megismerni a másikat.
Sokat dobhat a kezdeti nehézségek leküzdésében, ha a program olyasmi, amit az ember akár egyedül is szívesen tenne. Így kevesebb terhet tesz az ismerkedő felek vállára, hogy egy randit érdekessé tegyenek. Így a másik minden rezdülésének fürkészése helyett más dolgokra is irányul figyelem, a kínos csöndek helyett más ingerforrások is vannak, és a direktben egymásra reagálás helyett együtt reagálhatnak külső dolgokra.
Ha emellé élőben testi vonzalom is van, akkor ezerszer jobb indítás. Sőt, ha a testi vonzalom is beteljesedik, egy jó program folytatás nélkül is kerekké teheti a történetet. ;)

_Elakadt projekt_

*Egy mesterlövész türelmes, amíg van esélye, nem adja fel.* ;)

Bárkivel bármikor előfordulhat, hogy ismerkedés közben valamikor elkapja a kedvetlenség, és minden le van tojva, az élethez sincs kedve, sok a munka, stb...semmihez sincs motivációja. Latyakba kerül a szekér, elakad a projekt.
Ez lehet a legelején, a levelezés alatt, lehet csetelések után, vagy akár 1-2 randi után is.

Ha nemtetszés az ok, ennyi volt, c'est la vie. Vége a dalnak.

De gyakran előfordul hogy nem ez a szitu! Egyszerűen sok, gyors, hirtelen, vagy a csillagok állása éppen nem jó. :) Vagy valamelyik fél félreértett valamit. Gyakran a kitartás segíthet át a nehezén. Én speciel nagyra értékelem a kitartást, az egyik legszexibb tulajdonság. Ha egy nő nemet mond, az természetesen nemet is jelent. De ha nem mond nemet, akkor az nem is jelent nemet! Viszont igent sem jelent. Bizonytalanságot jelent. Jólesik nekünk, ha a férfi nem erőszakos, nem nyomul, de kitartó. Jólesik ha jelen van. :* 
Nem sokból tart néha az a pár mondat, érezzük hogy a másik elérhető, számontart, fontosnak érez minket. Furcsán hangzik, de még akkor is megteszi a magáét, ha azonnal nem reagálunk. Lehet hogy csak idő kell feldolgozni. Az, ha folyamatosan érezzük a figyelmét, hosszú távon nagy meggyőző erő, hogy adjunk egy esélyt.

_Osztozkodás_

**Egy mesterlövész adott időben minden erőforrását egyetlen célpontra koncentrálja.* :)

A nők annyiban biztosan különböznek a férfiaktól, hogy sokkal kevesebb bennünk a versenyszellem.
A körlevélnek nem az a fő baja, hogy személytelen. A még nagyobb baja hogy a célpont nem konkrét. A nők többsége nem fogadja el a személytelenséget egy kapcsolatban. Már a megismerkedés során sem! És ez nem függ attól, hogy komoly vagy laza kapcsolatra vágyik valaki.

Ha egy férfinek van másik (harmadik, negyedik, n-edik) célpontja is - főleg ha ez nyilvánvaló -, az illető számunkra érdektelen. Ha valaki felkeltette a figyelmünket és azt látjuk, hogy másfelé is integet, akkor mi nagyvonalúan elengedjük, menjen csak inkább arra. :napersze:  Ha soksok női (nick)névvel szegélyezett a múltja, akkor pedig minimum erős hátránnyal indul. Míg a férfiak számára a rajongók hada egy nő körül kihívást jelent, addig számunkra az exek vagy a tűzben tartott vasak hada kiábrándító, és érdektelenséget eredményez.
A körlevél, és a mással történt szexuális együttlétet ábrázoló fotó pedig ennek a mentalitásnak a legfényesebb bizonyítékai. Nem is jönnek be. A multitaszking azt mondja nekünk, hogy az illető nem szánt ránk időt, fáradtságot, kellő figyelmet - vagy szemernyi tapintat és empátia sincs benne. Egyik sem vonzó dolog.

*És végül: egy mesterlövész a megfelelő pillanatban nem fél elsütni a puskáját.*
 ;) :vigyor:  :D 

!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420181127212632.png

26 hozzászólás |

Hozzászólások

csizmaskandur#57#26 2018-12-06 07:56:15
#pandora: Ja igen! Pont leszarom azokat az embereket, akiknek a mi "összeveszésünk" okozna örömet! Sőt, leszarom az összes olyan embert, akinek mások összeveszése jelent örömet! Sőt, így Karácsony közeledtével hatványozottan leszarom őket a szerettet jegyében!!!  :D 
csizmaskandur#57#25 2018-12-06 07:50:34
#pandora: Én is megkövetlek!  <3 
Mert nem itt kellene a nyilvánosan...  :/ 
De talán példaértékű a többiek számára ha azt látják hogy így is lehet...  :) 
Természetesen az indoklás nem marad el csak már este hulla fáradt voltam. S nem is lesz rövid -tőlem ugye ez nem lenne megszokott  :D - de majd csak holnap mert ma szülinapozunk és még tortát sütök az meg idő!  :vigyor: 
pandora#57#24 2018-12-05 20:40:12
#csizmaskandur: 

Tényleg az volt. :napersze: 

Nem magyarázkodás (illetve de :vigyor: ), de mostanában csalódtam valakiben, akiről azt hittem a barátom. Ilyenkor előbb lövök és aztán kérdezek. :) Amerikaipite szerint ilyenkor kell kicsit távol maradni, amíg lehiggad az ember. Sok igazság van benne! :) De én meg úgy gondolom, hogy aki tényleg a barátom, azzal meg tudjuk beszélni a dolgokat. Akivel nem tudjuk megbeszélni, azért meg nem kár.

Sokan elégedetten hátradőlnének, ha mi összevesznénk. :D  

Mindig a jók a megosztottak, és a gonoszok összezárnak.
Elgondolkodtam már, miért van ez így. Szerintem azért, mert a jók őszinték, és az őszinteségben sok a konfliktus. Hazudni mindig könnyebb, mint igazat mondani, és haragudni is könnyebb mint magába néznie az embernek. 

Épp ezért nem vagyok hajlandó haragudni. <3  Inkább beismerem hogy valóban sztereotíp megjegyzés volt, amit nem érdemeltél. Olyasmit töltöttem ki rajtad, amit más okozott, és az nem fair. :( 

Ezt kiegészítem annyival, hogy van olyan ember, akivel nem a világ legunalmasabb tevékenysége a kávézás. De ha gondolod, legyen forró csoki. :D Bár mostanában odavagyok a shakekért. ;) :* 


csizmaskandur#57#23 2018-12-05 18:16:50
#pandora:
Ja! Hmmm.... No a félreértés az mindig van! :D 
Gondolom félreérthető volt a "kávés" megjegyzés...
Nem a poszt alatt olvasható vita váltotta ki!  :vigyor: 
Ott most is és a jövőben is az igazság mellett állok! Ezen esetben is melletted!
Gondolkodj csak el azon egy kicsit mit írtál le a posztban majd asszociáljál szélesebb spektrumban (mozgástér az idő)!
No erre volt a "kávés" reakció...

Persze hogy nem szoktam indoklás nélkül kijelentéseket tenni... Este ha érkezésem lesz még is teszem privát...

Viszont az hogy *... persze általában nincs új a nap alatt... * erősen sztereotíp megjegyzés volt részedről... :(
pandora#57#22 2018-12-05 16:58:12
#csizmaskandur: 
Ez szíved joga, de pont tőled eléggé meglep. Nem vagy te sem olyan fajta, aki percenként változtatja a véleményét, sem olyan fajta aki a reakcióit nem szokta megindokolni.

Tudod jól, hogy nincs érdekesebb egy értelmes vitánál (nem veszekedésre vagy kötekedésre gondolok ahol az emberek direkt bántják egymást! - azt utálom), és azt is tudod, mennyi a félreértés errefelé.

Úgyhogy kicsit csodálkozom...de persze általában nincs új a nap alatt. :(

csizmaskandur#57#21 2018-12-05 15:49:56
No volt időm végre nyugodtan végigolvasni...
Tudod mit?!
Már azt a kávét sem szeretném...
csizmaskandur#57#20 2018-12-05 15:17:42
#esther: Szerintem meg három lábon áll mint a suszter széke!  :D 
pandora#57#19 2018-12-05 14:28:12
#esther: 
Vagy nem találta a harmadikat... :D  :D  :D 
esther#57#18 2018-12-05 09:58:17
#pandora: 

Ma biztosan a másik bal lábával kelt fel. :D 
pandora#57#17 2018-12-04 22:13:18
#doktorur: 
Jujj de harapós vagy ma, bdsm lesz..? ;)  :*  :vigyor: 

doktorur#57#16 2018-12-04 21:44:09
#pandora: Azzal csak a magadfajtáknak lehet problémája, a sunyi célozgatás is ezt jelzi.
pandora#57#15 2018-12-02 22:57:20
#doktorur: 
Melyik pontban van a gyakorlattól eltérés?
Csak nem a "megfelelő pillanatban nem fél elsütni a puskáját" résszel van problémád..?  ;)  :vigyor:  :D 
doktorur#57#14 2018-12-02 16:52:11
Pampusek ez megint bullshittenger maradt, de megszokott, hogy a gyakorlatot még véletlenül sem veszed figyelembe :D  :D  :D 
esther#57#11 2018-11-30 11:09:01
#s-mint-sanyi: 

Szerintem engedd el ezt a témát, nagyon görcsös vagy, szinte kínosan az :/ 
s-mint-sanyi#57#10 2018-11-30 08:39:37
*"Maradok a James Bond vonalon..."*

Az MI6 007-es ügynöke egy mese. Álomvilág. Nem létezik.
 :cigi: 
s-mint-sanyi#57#9 2018-11-29 15:35:12
#pandora: 
Ó, hát persze.  :D 
Jó kifogás sose rossz. :P 
Majd másképp...
pandora#57#8 2018-11-29 14:37:43
#amerikai-pite: 
Hát igen...pedig ötcsillagos hozzászólás volt. :(
pandora#57#7 2018-11-29 14:33:53
#s-mint-sanyi: 
Bocsi a kimoderálásért, de mostanában mindenféle etnikum elég kényes téma és nem szeretnék süllyesztőbe menni egy kis trollkodás miatt :(

(pedig trollkodni jó) ;)

excalibur#57#5 2018-11-29 10:17:34
Már hiányoltalak, Panda... :)
Újra és újra eléred, hogy úgy érezzem, hogy az eddigi legjobb írásodat olvasom ;)
amerikai-pite#57#4 2018-11-29 00:47:00
#pandora: napaszmek... ezért gépeltem annyit?
pandora#57#3 2018-11-28 17:56:22
#s-mint-sanyi: 
Törlődtek a hozzászólások (gondolom mentésből állították helyre az adatbázist), szóval igen, naná hogy vannak. :D
esther#57#2 2018-11-28 17:04:43
Aki ebből nem okul, annak úgy is kell! :P   :cigi: 
s-mint-sanyi#57#1 2018-11-27 22:06:10
Mesterlövész nők vannak már? Vagy még nem tart ott az emancipuncijó? :D 


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3750BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba103171Biszexuális vagy, be kell lépned!

#geciimado210Bisex perverz lányok fiuk
Ajánlott szobák
#maszti_szoba600Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba100Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba7380Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba3640Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#hegylako012100Tapasztalt
Ajánlott szobák
#profi_csajok710Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2830Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.