Role play

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 69

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Role play
#69 2019-09-26 07:56:40
Egy nő sem csak rózsaszín cukormázas romantikáról írhat erotikus novellát. ;)
Ezt csak erős idegzetűeknek ajánlom. ;)

 !kep:https://3.bp.blogspot.com/-t3oJ7pUMiqw/UfcXketTgVI/AAAAAAAAADk/Bu2qga1uj7I/s1600/bl0403.png 

Meleg éjszaka volt, egy levél sem rezdült a fákon. Napok óta tartotta magát a kánikula, már éjszaka sem hűlt le a levegő.

Bess könnyű világoszöld nyári szoknyát viselt, egy falatnyi blúzzal, amin átfújt volna a szél - ha fújt volna. De nem fújt, így a blúz gyengéden rásimult a lány melleire. Az utcai lámpa fényénél bogarak kergetőztek, csodálkozva rebbentek szét, amikor Bess odaért - itt ilyenkor a madár se jár, nemhogy ember.

A széles aszfaltút forrón sugározta a meleget, amit nappal összegyűjtött. Kocsik már ilyenkor nem járnak erre, a lány halk lépteinek nesze volt minden zaj a tücskök ciripelésén kívül. Eltávolodott az aszfaltúttól, ahogy bekanyarodott a parkba. Itt picit hűvösebb volt, a fák lombja néha meg-megmozdult egy fuvallatra. Bess lelassította lépteit, belefülelt az éjszakába, de nem hallott semmi különöset. Kivett a táskájából egy szál virágot, mélyen beszívta az illatát, egy pillanatig tétovázott, majd gyengéden elejtette a járdára, és továbbsietett.

Ekkor meghallotta maga mögött a lépteket. Előbb csak óvatosak és halkak voltak, majd egyre közeledni kezdtek. A lány szaporábbra fogta a lépteit, már látta maga előtt a park egyik kijáratának kőpárkányát. A lépések mögötte egyre közeledtek, erre futni kezdett. Hátranézve egy magas alakot látott, már egészen közel volt, az arca nem látszott a sötétben. Az árnyalak ugyanolyan puhán és rugalmasan futott ahogy ő, csak gyorsabban, így a távolság közöttük egyre fogyott.

Érezte ahogy egy erős kéz megragadja hátulról. A férfi egyik kezével befogta a száját, a másikkal megragadta a derekánál, szinte felemelve a lány testét, és a járdáról letérve a bokrok közé vonszolta. Csak pár lépést tettek meg így, amikor a férfi elengedte a szorítást. Mögöttük a park kőpárkánya volt, körülöttük pedig néhány díszbokor, a föléjük magasodó lombok felett mosolygott a Hold, mintha tetszene neki a látvány.

Ahogy a szorítás abbamaradt, Bess hátrahúzta a karját hogy lendületet vegyen egy hatalmas pofonhoz, de a férfi elkapta a csuklóját, így megfeszített keze ájult madárként ernyedt el a szorításban. A másik kezével sikerült a mozdulat, hallotta a támadója arcán a csattanást amit a bal kezével bevitt. Csak fél siker volt, mert egyrészt jobbkezes lévén a bal nem volt elég erős és ügyes, másrészt megérkezett a férfi válasza, ami akkora lendületet adott, hogy egész felsőteste kicsavarodott, amitől elvesztve egyensúlyát, négykézlábra érkezett.

- Ne merj megütni - mondta a férfi, és megragadta a lány hosszú haját, hátrahúzva kényszerítve hogy ránézzen. - akkor én sem ütlek meg.
- Mit akarsz? - nyögte Bess.
- Kezdetnek egy kis szopogatás jó lesz. - válaszolta a fölé magasodó alak, és szabad kezével lehúzta a zippzárját. - Ha harapni mersz, letépem a fejed.

Bess hajszálai elkezdtek nagyon húzni, így ellazította magát hogy lélegzetvételnyi szünethez jusson. Ezt a hang tulajdonosa megadásnak vette, mert a lány haját elengedve, kezét átrakta a tarkójára, és közelebb húzta magához a lány fejét. Bess szíve sebesen vert, nagy levegőket vett hogy lelassuljon. Szemmagasságban támadója éppen kiszabadította nadrágjából a farkát, ami már tettre készen, ágaskodva ugrott elő rejtekéből. Reflexből hátrébb akarta vinni a fejét, de ekkor a férfi belemarkolt a hajába, és határozottan maga felé húzta.

- Nyisd ki a szád - hangzott a parancs - vagy én nyitom ki és az fájni fog.

Bess szorosan összezárta ajkait, a behatoló mint valami rúzs, csúszkált rajta, keresve a bejáratot. A férfi kezével a lány álla alá nyúlt, és ujjait az állkapcsába nyomta. Bess egy fájdalmas nyomást érzett a fejében, majd reflexből kinyílt a szája.

- Mondtam hogy fájni fog - közölte a férfi, és miközben szorosan tartotta a lány fejét, másik kezével becsúsztatta az eddig célját kereső farkat a szájába. Annyira betolta, hogy már biztosan ne férjen ki, és mindkét kezével megragadta Bess fejét. A lány érezte, hogy a kezek szorosan a tarkójára zárulnak, nincs menekvés. Levegőért kapkodott, de nem a szájába egyre mélyebben hatoló akadálytól, hanem az izgalomtól, amit a tarkóján a haja között matatás, majd a tarkójának szorítása okozott. Térdepelve összezárta combjait, ezzel csillapítva a lüktetést, közben a férfi egyre mélyebben furakodott a szájába.

- Egészen tövig beléd nyomom...engedd el magad ha nem akarod hogy fájjon... Ha tiltakozol, öklendezni fogsz és akkor is...betolom...most - suttogta a férfi, és Bess fejét ütközésig húzta magára. Amint a garatjához ért, heves hányinger tört rá, tudta hogy ezt csak egyféleképpen lehet kivédeni, ha nem próbálja lezárva tartani hanem felemeli minél jobban, ezzel szabaddá téve az utat a torkába.

- Ügyes vagy...jó kislány...most egészen beléd tolom...kapd be...tövig...

Ellazította a nyakizmait és a nyelvét, majd kinyitotta a bejáratot, és reménykedett hogy a férfi nem fog mélyen a torkába fröcskölni. Érezte ahogy lassan kifolyik a nyála amit gégefedő hiányában nem tudott lenyelni, a szája sarkában kis patakként lassan elindult a nyaka felé.

Támadója szemlátomást még nem akart végezni, mert néhány mély behatolás után sóhajtások közepette hátrébb engedte a lány fejét és lelassította a tempót. Kezével megragadta a farkát, és megigazította a lány szájában. Bess nagy levegőt vett, nem tudván hogy később lesz-e rá lehetősége. A férfi ekkor megragadta fejének két oldalát, és ütemesen elkezdte maga felé húzogatni-elengedni a lányt. Szájában a behatoló egyre vastagabb lett, és éppen azt hitte hogy szétpattan, amikor a kezek elengedték, szinte ellökték a fejét. Hallotta ahogy a férfi mély lélegzetet vesz, és próbál uralkodni a kitörés felett. Bess ekkor érezte másodszor, ahogyan megduzzad és érzékennyé válik a csiklója. A földre rogyott, próbálta leplezni a dolgot, lábait összeszorította, kezével megtámaszkodott a földön.

A férfi ezt menekülési kísérletnek vette, mert lehajolt és erőből felrántotta a lányt a csuklójánál fogva. Bess felnyögött, és a másik kezével egy hatalmasat csapott a férfi arcára, aki erre hátracsavarta a karját. A lány karjában végigszaladt a fájdalom, megfordult a tengelye körül, háttal a férfinek, és reflexből lehajolt. Előtte éppen derékmagasságban a park alacsony kőpárkánya. Másik kezét nem merte mozdítani, mert minden próbálkozásra egy fájdalmas csavarás volt a válasz.

- Mondtam hogy ne próbálkozz - fenyegetőzött - mert nehezebbé teszed magadnak... Lazíts és élvezd... mert most...úgy megbaszlak... amilyet még nem kaptál... Ha nem akarod hogy fájjon, tedd szét a lábad és hajolj le... - azzal a férfi alkarjával rátámaszkodott Bess hátára és testének súlyával rányomta a kőfalra, a lány meg sem tudta mozdítani a lábait, így azok összezárva maradtak - Vagy...azt akarod...hogy fájjon? - hallotta közelről a suttogást a fülében, és érezte a férfi lehelletét a fülcimpáján, érezte ahogy a farka nekinyomódik a fenekének - Szereted...ha fáj..? Akkor vegyél pár mély levegőt, mert most fájni fog... most szét foglak kefélni. Ha meg mersz moccanni, letekerem a karod. Világos? - mintegy nyomatékosításul, merev farkát néhányszor erősen a lány fenekéhez csapta. - VILÁGOS?!

Bess bólintott a fejével hogy világos. Még érezte a karjában a fájdalmat, és maradt a kőpárkányra hajolva, miközben hallotta ahogy a gumi zacskójáról letépődik a teteje, és kis matatás után végiggördül.

Szégyenkezését legyőzve, kissé széjjelebb tette a lábait. Szoknyája felcsúszott, és láthatóvá vált, hogy nincs rajta bugyi. Összerezzent, amikor a férfi egyetlen határozott mozdulattal belé tolakodott. Elakadt a lélegzete, a lábai elgyengültek. Tényleg úgy érezte karóba húzták, lábai nem tartották, szinte lógott a hátulról mélyen belé hatoló farkon. Érezte a hirtelen mozdulat okozta védekező összezáródást, érezte a feszítést, ahogy belenyomódik, és ettől még nagyobbnak és keményebbnek tűnt mint eddig bármelyik. Próbált lazítani, de a görcs oldódásához percek kellenek, és nem voltak szabad percek.

A férfi két kézzel megragadta a csípőcsontjánál és erősen megszorítva újra és újra magára húzta. Ekkor öntötte el harmadszor a forróság, ahogy mindig, ha egy férfi határozottan belekapaszkodott és magára rántotta, de most még tartott közben a görcsös összehúzódás, amitől hüvelyében minden lüktetés fájdalommal kevert kéjt öntött a fejébe hullámokban, megőrjítve és minden porcikáját még jobban felingerelve. Szinte magán kívül volt, miközben a feszítés egyre nőtt, a belé hatoló farok egyre követelődzőbben döfte újra és újra, egyre mélyebben és mélyebben.

- Most... megy... beléd... érzed már? - nyögte a férfi és testével ránehezedett a lányra. Fejét felrántotta a hajánál fogva és kényszerítette hogy felnézzen. - Érzed?!..most beléd nyomom... olyan mélyre... hogy azt hiszed a szádon jön ki...

Bess már csak azt érezte hogy ismét elönti a forróság. Ezúttal attól hogy megérezte magán ahogyan a ránehezedő férfi megfeszítette az izmait, érezte ahogy pukkadásig duzzad, érezte a finom rángásokat amikor megszabadult tartalmától. És érezte ahogy annak ellenére hogy gumi volt a behatolón, lé csorog a lábán, nem a behatolóé, hanem az övé ahogyan ráélvezett a gumira, és ettől iszonyúan szégyellte magát. Lábait alig érezte, levegőért kapkodott.

A férfi kicsúszott belőle, hanyagul lerántotta a gumit, felhúzta a nadrágját, majd gyengéden a fenekére paskolt. Bess megfordult, és mivel remegő lábai nem tartották, lassan lecsúszott a fal tövébe.

- Most már elengedlek, tűnj el - mondta a férfi, és a park másik bejárata felé indult, ahonnan jöttek. Alakja beleveszett a sötétbe.

Bess néhány percig hallgatta a tücsköket, majd feltápászkodott, megigazította viharvert ruházatát, és elindult hazafelé.

...

Amikor hazaért, a képernyőjén már várta az üzenet Stevex02-től:

- Na milyen volt? Nem voltam túl durva? Így képzelted?

Bess elmosolyodott, kellemes borzongás futott végig rajta.

- Tuti vagy. Őrült jó volt. És neked?

Némi kurzorvillogás után érkezett a válasz:

- Szerinted?!

Ahogy visszagondolt az eseményekre, hányszor remegett a léc hogy idő előtt véget ér a kaland, hányszor kellett a "támadónak" visszafogni magát, hányszor majdnem és épphogy...az érzés kéjes mosolyt csalt az arcára.

- Szerintem volt pár küzdős perced, de azért megérte :) Lesz mit kipihennem.
- Hát nekem is.

Kikapcsolta a gépet, és belefeküdt egy kád finom habfürdőbe. Elmosolyodott, ahogy eszébe jutottak a megbeszélt jelek, az eldobott virág, a gumihúzás, a mentőszó amit nem mondott ki, a kiszállási pontok ha meggondolnák magukat. Meg sem fordult a fejében közben egyszer sem, hogy kiszálljon, a szerepjáték olyan mint a kábítószer.

A gondolat egyszerre izgatta és megijesztette.



!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420190926075936.jpg

14 hozzászólás |

Hozzászólások

pandora#69#14 2019-10-08 06:37:27
#csizmaskandur: 
"1.) Bessnek miért van szüksége egy olyan szexuális szerepjátékra, amiben őt megerőszakolják? Túl unalmas az élete? Mazochista? Szereti, ha megalázzák?

2.) A posztoló vagy bármely másik kommentelő hölgy szívesen átélne egy ilyen szerepjátékot?"

1. Mert játszani jó. Az imádott / vágyott / kívánt partnert egy új aspektusban látni izgalmas. A fantázia izgalmas. Védőhálóval megélni teljesen szokatlan dolgokat, izgalmas.

2. Természetesen. :D 
Ez a kis novella akkor született, amikor 2013-ban beregisztráltam az eróra, és uncsi volt 100x elmagyarázni, mi az elképzelésem. :D :D A casting ennek az elolvasása utáni csetelés volt. :D
Aztán ezt a novellát még egy csomó furi / szokatlan / elbillent / ésatöbbi követte. Jó dolog a fantázia, és még jobb a játék élőben. ;)
Meglepődnél, hogy a nők mennyi mindenről fantáziálnak. A szerepjáték pedig egy biztonságos műfaja ezen fantáziák átélésének.

Szó sincs erőszakról, próbálj elvonatkoztatni...és a BDSM? Akkor az is erőszak? Hhhhh...dehogy. Minden éremnek sok oldala van. Még kettőnél is több. ;)
harley-quinn#69#13 2019-10-04 17:18:59
#csizmaskandur: Abszolút igazad van a leírtakban, ám itt a "mesterséges" szó nem pejoratív, próbálom elmagyarázni. A Mesterséges mennyországok írójától, Charles Baudelaire-től kölcsönöztem a kifejezést. Nálam ez annyit jelent, hogy nem egy erényeink által ígért és elérhető kánanánba toppanhatunk földi életünk leteltével, hanem itt és most, ebben a létben megteremtjük magunknak. Egyfajta páratlanul boldog, felhőtlen és más tudatállapotban megélhető "helyzetet", "lebegést" teremtünk meg önmagunk – és partnerünk – számára például szexuális vágyaink megélésével, azok teljes átélésével, ama bizonyos szerotonin-, endorfin- és oxitocin-tömkeleg, a fizikai gyönyörök és a felfokozott lelki és mentális boldogság-élmény "segítségével". Nekem ez a "másfajta tudatállapot" jelent egy-egy mesterséges mennyországot. Ami bizony semmihez sem hasonlítható állapot, és úgy gondolom, sokan képesek lennének erre, mégis igen kevesen élik meg ezt a gyönyört életük során. Sajnos. 
csizmaskandur#69#12 2019-10-04 10:57:38
#harley-quinn: Megragadta a figyelmemet egy fogalom...

"...út egy mesterséges mennyországba"

Hmmm... mesterséges...
Tehát a szerepjáték eleve nem lehet természetes dolog?!
Én úgy gondolom, hogy egy jó párkapcsolatban a játék fontos! S ha kellően nyitott, egymásra vigyázó, egymást szerető a pár, akkor belefér a szerepjáték!  :pirul: 
csizmaskandur#69#11 2019-10-04 10:39:00
Összességében jó. :)

Azonban szeretnék rámutatni valamire, ami fonákká teszi a történetet...

Egy kis szövegmódosítás, ha nem haragszol #Pandikám:

*"Amikor hazaért, a képernyőjén már várta az üzenet Stevex02-től:
- Bocs, hogy nem tudtam megjelenni a találkozón! :/ 
Bess megkövülten nézte a képernyőt, rémület futott át az egész testén."
*
Társadalmunkban túl sok - mert egyszer sem megengedhető - a nőkkel szembeni erőszak!

S innen jön a következő gondolat/kérdéssorom...

1.) Bessnek miért van szüksége egy olyan szexuális szerepjátékra, amiben őt megerőszakolják? Túl unalmas az élete? Mazochista? Szereti, ha megalázzák?

2.) A posztoló vagy bármely másik kommentelő hölgy szívesen átélne egy ilyen szerepjátékot?
yver83#69#10 2019-09-27 11:39:28
#pandora: Csakis a feldobott esték tudják überelni.  :D  :pirul: 
hemu2000#69#9 2019-09-26 17:26:55
#esther: 
Nagyon tetszik. Jó a csattanó.
pandora#69#8 2019-09-26 12:53:14
#esther: 
 :D  :D  :D 
esther#69#7 2019-09-26 12:47:25
Hűű, nagyon izgi volt! ;)  Imádom, hogy nevén van nevezve minden. 
A virágról sejtettem, hogy szerepjáték, de azért izgalmas pont, mert nem egy vadidegen művelte. :) 
Sok nő fantáziáját izgatja a "szex egy idegennel" vágy, de azért mégse legyen vadidegen az a valaki. :) 

Eszembe jutott egy film részlet, amiben a csajszinak is ez volt a vágya, mármint idegennel szexelni, és amikor egyszer hazaért, leparkolt a kocsijával, egy símaszkos pasi rávetette magát, és  teljesen hihető volt a sztori,miszerint itt egy erőszakos, vad szex lesz.... addig amíg a csajszi fel nem nevetett. :vigyor:  
Mire a pasi a maszkban: mi van, nem jól csinálom? 
De, de..csak megéreztem a parfümödet, és ez annyira Te vagy! :D  :D 
pandora#69#6 2019-09-26 12:38:26
#yver83: 
Nincs is jobb dolog a feldobott reggeleknél. ;) :* 
Esetleg a feldobott esték. ;)
pandora#69#5 2019-09-26 12:37:46
#hemu2000: 
 :pirul: 
Ejjjjjnye, honnan veszed? :D :D :D

pandora#69#4 2019-09-26 12:34:21
#harley-quinn: 
Így végtelen számú mennyország van, csak a fantázia szab hozzá határokat. ;)
yver83#69#3 2019-09-26 11:45:09
Jól sikerült írás, tetszik nagyon! Reggel munkába indulás előtt olvastam, pont akkor tetted fel. Feldobtad a reggelem.  <3 
hemu2000#69#2 2019-09-26 11:09:16
Nagyon jó az írás. Melyik nap próbáltátok?
harley-quinn#69#1 2019-09-26 09:59:04
Igényes és ütős, élmény volt olvasni! S bár az elejtett virágból érezhető volt a sztori vége, ez semmit nem vett el az értékéből, mert úgy megtöltötted minőségi tartalommal, mint a "támadó" a szegény "áldozatát" :)
...és igen, a szerepjáték az egyik legkábítóbb és legélvezetesebb út egy mesterséges mennyországba :)


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2830BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000200Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba7970Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba410Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba310Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba4350Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba3960Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok300Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2461Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.