Meztelen király

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 94

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Meztelen király
#94 2022-07-03 01:00:01
Aki ismer, tudja, nem szokásom idegen tollakkal ékeskedni (ebben az értelemben most sem teszem, a forrás megjelölve a végén), de ritka kivételt teszek. 
Egy bloghoz tartozó hozzászólásokat olvasgatva akadtam erre a gyöngyszemre.
Nem azért másolom ide, mert minden szavával egyetértek (minddel nem, de sokkal igen), hanem azért, mert kicsit olyannak érzem, mint a mesében aki ki merte mondani hogy meztelen a király. Erősen provokatív írás, de mindenképpen tanulságos.
Alapvető különbség köztünk, hogy én hiszek a kivételekben, ő pedig szemlátomást nem. Hogy kinek van igaza...az pedig minden ember számára egyedi. ;)

A hozzászólás témája a társkeresőzés.

"Szerintem az ördögtől való, [...].

Nyitott szájjal berohanás a faszerdőbe.

Mindenki az élő, szerves kapcsolatokat, az áradást, zsongást, lassú ismerkedést, gyanútlanságot preferálná, ha volna neki olyan, ember, idő, igény, életmód, hogy ezek kialakuljanak és szépséges szerelemmé virágozzanak. Ami ritka, de épp attól oly becses.

Az a baj, hogy nincs. És az már egy rontott állapot. Mint a kényszerű, unalmas, másnak profitot termelő bérmunka és alkalmazotti lét az alkotó munkához képest, pont olyan.

Szerintem a döntésben, hogy “annyira nincs más, nem tudok ismerkedni, hogy társkeresőzöm”, arról van szó, hogy mire tartod magadat, mint egyedi lényt, magadat, mint szexuális szereplőt, mint nőt (feminista értelemben nőt). Hova teszed az énhatáraidat. Borzalmas és elidegenítő paraméterlistává silányulni, árucikként lenni jelen, “na, ez nem is olyan rossz” darabbá válni. Várni a választ, kicsit örülni, hamar csalódni, elutasítani, tiltani embereket, akikkel, ha nem lenne ez a béna szexigény meg trófeagyűjtés, talán ép, jó félbaráti viszonyban lehetnénk, de lehet az az iskolai szülőtárs is, aki épp tilosban jár. 
[...]

Nem az a lényeg, hány béna történet és visszaélés van, mert egy is sok, ha az üzem jellegéből következik (és következik: névtelenség, fotós és adatbeli hazudozás, másikra rászállás, zaklatás, célratörés, külsőségek előtérbe nyomása, egyszerre nagyon is léha és erkölcsileg ítélkező közeg, kettős morál, perverzek kiszűrhetetlensége, ráfüggés, romboló promiszkuitás és hiúskodás, felelősség nem vállalása semmilyen értelemben). Nem látszik a lényeg. Nem tud látszani. Beírhatnám, hogy nekem nem kell 175 alatti vagy kopasz férfi, vagy hogy legyen diplomás, mert ez valamelyes szűrőnek tűnik a felszínes, szexéhes és közhelyéletű (vagy rút) emberek tömegében, de a férfi erről egyrészt hazudhat, másrészt meg olyan szép találkozásoktól fosztanám meg magam ezzel, hogy ihaj.

A nők nagy része egyébként nem igazi vágyból, hiányból megy bele az ismerkedésbe, hanem hogy eltöltse az életét, legyen valaki, aki neki udvarol, bókol, találkozik vele, elviszi ide-oda, szépeket mond, kicsit szereti. Ő meg sáfárkodik a szexuális hajlandóságával, “nem fekszik le már a második randin”, “jobban megismeri”, mintha ettől igazibb lenne az egész, vagy jobban élvezné. Eközben a férfiak túlnyomó része, kár tagadni, sima, lecserélhető, kockázatmentes ejakulációt keres (gyakran a törvényes kapcsolata vagy más társkeresett nők mellett, mert “igényli a változatosságot”), másrészt ególegyezgetést, trófeát. Semmiképpen nem szeretetet. 

És mindent áthat a pornókultúra.
A társkereső nem mint eseti sztori, hanem mint működsémód, kinyír minden egyediséget, költészetet, nagy történetet. A hiábavaló remény, az “ez sem jött össze” mint alapélmény, azoké, akiknek nem jött össze az életbeli zsongás, akik nem vonzók, vagy akik sorozatos alkalmi szexet keresnek. A legtöbbször nem is tudod meg, mi volt a baj veled, csak hogy ez az egész, az eltűnés, elutasítás, megszakadás, ez megalázó.

A valódi kattanás megtörténik. Amúgy meg a tinderes akárki is hamar ismerőssé válik, és akkor már bántó, ha eltűnik vagy bénákat ír. Hiába nem ismerős, ha az az élmény, hogy “nem kellek, baj van velem, szabadon megalázhat”. Amit egy baráti vagy hobbitársaságban vagy munkahelyen nem merne így megtenni.

Eközben a szerelem, az igaz, mély megismerésen alapul, és van benne valami váratlan, nem-akart, villámcsapásszerű. 

Egyáltalán egy vadidegen hogy jön ahhoz, hogy az análról faggasson, faszfotót küldjön, találkozás előtt és nélkül, alig ismerve a másikat, nyálas vagy erotikus dolgokat írjon?

[...]

Még a szépen induló randik, az elég jók is ghostolnak.
És mennyi idő és remény és írogatás. És mindez csak azért, mert a való élet nem elég."

Forrás:
https://csakazolvassa.hu/2019/07/05/hogyan-keruld-el-a-narcisztikus-ferfit/#comment-202865

16 hozzászólás |

Hozzászólások

pandora#94#16 2022-07-11 14:55:19
#waveox: 
Arnold feketeeeeee???? Dehát ő lila! :D
Most jól megsértődött. :sir: 

pandora#94#15 2022-07-08 14:06:50
#waveox: 
 :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o 
waveox#94#14 2022-07-07 20:04:42
#pandora: Én el merem képzelni!  :P 
Arnold, Oszkár, Lilu, Izomagy, Madártej, Bruti és Kisbruti abban a kék baseballsapkájában...

Szereplő egy:  Arnold, az ébenfekete bőrszínű német származású, ma már az egyesült államokban élő kosárlabdázó akinek az apja Jürgen és sörfőző Kaiserslautenben, az édesanyja ugyanott üvegmosó.
 Mindketten világos bőrű tenyeres talpas északiak. Hogy Arnold mégis hogyan lett feketebőrű?
 Ezt ne firtassuk, elég legyen annyi, hogy Ramstein az amerikai légitámaszpont csak 12 kilométerre van a  szülői háztól ahol Arnold világra vetette első pillantását!!
Talán Jürgenben merültek fel megválaszolásra váró kérdések, de vele azt  tanították, amit Isten ad azt fogadd el!
pandora#94#13 2022-07-06 01:46:48
#waveox: 
Oh...én a pasztell rózsaszínűn gondolkodtam, de most hogy elképzelem Aranka nénit lilával meg a pikáns részekkel...asszem halasztom. :/ A végén még megidéznék valami nagybajszú vízvezetékszerelőt, például Máriót, meg a dinoszauruszát. Mit is szólna ehhez Arnold?! El sem merem képzelni! :D 

waveox#94#12 2022-07-05 20:13:53
#pandora: Aranka néni ma fodrásznál járt, befestette a haját lilára.
Józsival, a kövér nagybajuszú vízvezetékszerelővel lesz randevúja.
Majd megkérem Aranka nénit, hogy mesélje el mi és hogyan... stb!
Persze a pikánsabb részeket azokat neeee!
pandora#94#11 2022-07-05 00:16:26
#aleksandros: 
Sajnos Aranka nénié is... :( :sir: 

aleksandros#94#10 2022-07-04 21:53:15
#pandora: Azt hiszem Wo még a te kedvedért se ír egypercest Clooneyról. :D 
Nézd meg inkább valamelyik filmjét!
Különleges sármja átjön a képernyőn is.
pandora#94#9 2022-07-04 20:55:10
#aleksandros: 
Ajjaj bizony. :(
Adod is az ötleteket. Amit a falra festünk, megjelenik.

Nem lehetne George Clooney-t festeni a falra? :P  :vigyor: 

pandora#94#8 2022-07-04 20:51:20
#waveox: 

Ááááááááááá...szóval Aranka néni új fegyvert vetett be, immár fingszaggal is támad! :merges: 

Elnézem, mert lehelletnyi párhuzamot vélek felfedezni a Szolgálat című, meghatározhatatlan műfajú végtelenített szappanoperával, és e küzdelemből még mindig Aranka néni képes nyerni. Micsoda tartalékok lehetnek még ott. A belek felkészülnek, lesz ebből még töményebb interkontinentális rakétatámadás is, nagyobb adag emberi testnedvvel, mint a párhuzamosan futó csatorna több nyílásból ömlő nyáltengere. Ez igen! ;)
Azért hálás vagyok, hogy a fogsora nem esett ki, tekintettel voltál a hatalmas képzelőerőmre, amit jócskán megterhelt volna egy önálló életre ébredő, rögzítetlen kivehető fogsor. Brrrr.

És persze meghagytad az olvasóban a kínzó ürességet, hogy vélhetően annyira tudja meg a ch közepű belga csipke elnevezését, mint a Lost főgonoszának anyakönyvi adatait, egy elhagyott szálként lobog a végtelenben.
waveox#94#7 2022-07-04 20:12:04
#aleksandros: Mire ez a jaj, jaj? Bevallom lusta voltam végigolvasni, de amit olvastam abban semmi ajjajt nem találtam! :D
aleksandros#94#6 2022-07-04 19:51:44
#waveox: 
Ajjaj... :D 
waveox#94#5 2022-07-04 18:52:32
#pandora: Aranka néni a recsegő, néha meg-meg billenő székén ül, könyökölve arcát a tenyerébe hajtva, bóbiskolva, fel-fel riadva a demenciája szürke ködéből, lapos pillantásokkal hol a keresztrejtvényre, hol az előtte a fehér-piros kockás viaszos vászonnal fedett asztalon kékes fehéren világító laptop képernyőjére veti tekintetét, emeli rá vizenyős szemeit.
Az elmúlt percek újfent erős megterhelést okoztak a ma már abszolute frissnek nem mondható agytekervényeinek.
- Hah, még ilyet, ki talál ki ilyet! -morgolódik, miközben  a narancsízű savanyúcukorka haragos kattogással repked a szája  belsejének sötét barlangjában. Van hogy az alsó, van mikor a felső fogsor bukkan elő ajkai mögül, és van hogy a cukorka. De legtöbbször csak nyála indul el léhán, alig mozogva a szája sarkában mély árkot ásó ráncban.
Egy kétes tisztaságú rongydarabbal kitörli szája szegletéből a cukros nyálat,  majd azt az otthonkája szakadozott zsebébe gyömöszöli, s figyelme újra az előtte megoldandó feladat felé irányul. Észre sem veszi azt a pár csepp vizeletet ami ebben a pillanatban gördül végig húgycsövén és fest aranyló sárga foltot pamut bugyijának belsejére. .
(a szerz. megj.: Ezt a részt a nyálról és másról, utólag írtam bele ebbe a kis részletbe ezzel téve tiszteletem kebelbarátnőm Pandora előtt akinek ezzel (IS) szeretnék  kedvébe járni!)
- Belga csipke, a harmadik, negyedik betű ch. -  suttogja maga elé, most a alsó fogsor ugrik kattogva egyet kifelé.
Van neki egy fedlapját régen vesztett nagyalakú vonalas spirálfüzete, abba szokta feljegyezni az általa nehéznek ítélt megfejtéseket, abc sorrendbe, a lapot kettéosztva, egyik sorban a kérdés, másikban a válasz.
A b betűnél nem találja.
 Sóhajtva emeli fejét a könyvespolc irányába, ahol a felső sor bal oldalán a Britannica Hungarica 5. kötetének sötétzöld  kemény fedelére nyomtatott arany betűire most épp egy vékony fénycsíkot vet a délelőtti napfény.
Elérhetetlennek tűnik a távolság számára, hisz még ha biztonsággal el is ér a polcig az már közel sem biztos, hogy képes lesz leemelni olyan magasról az áhított könyvet.
Nehéz az mint a sózsák, puffog magában az öregasszony.
Meghányja-veti magában az esélyeket, mit nyer ha sikerül elérnie,  leemelni a könyvet és ezzel sikerül kitöltenie, megfejtenie a rejtvényt?
S mit nyer, vagy inkább veszít(?), ha ülve marad és hozzákezd egy másik oldalhoz?
- Eh, kockázat nélkül nincs győzelem! - Ugrik (? haha) talpra
Így történt, hogy  a cukorka, a nyál, az alsó fogsor és a smaragd vizeletcsepp mind versenyre kelt...
Csatlakozott hozzájuk Aranka néni térdeinek száraz ropogása, beleinek sikamlós iramlása, egy balra tett óvatos mozdulat, s egy visszafoghatatlan nagy és módfelett büdös szellentés az alfeléből. Mindez úgy hatott rá mint csatalovakra a harci kürt! Kezébe kapta a 1967-es füles magazin nem éppen friss számát és tompora irányába legyezett, elhessegetve a kibírhatatlan fingszagot.
Még szippant egy mélyet a már tűnő felhőből és csoszogva megkerüli asztalt.
 Sikerült! 
Áll meg a könyvespolc előtt. 
Eddig elért, de hogyan tovább, vetül fel benne a kínzó kérdés!


Részlet vége, folytatás a jövőhéten, igényeseknek! :D
pandora#94#4 2022-07-04 14:03:52
#aleksandros: 
Jaj csak azt ne! Aranka nénit ne! :D  :o  :o  :o  :o  :o 
Akkor már inkább a faszfotó!  :napersze:  :D 

aleksandros#94#3 2022-07-03 21:58:00
#waveox: 
Csalódtam. :( 
Azt hittem özv. Tóth Lajosné szül. Schwarz Aranka hosszú, de boldogtalan életéből ezzel a témával kapcsolatban összegyűlt tapasztalatokról fogunk olvasni.
Már amennyiben a cikk tartalma megjelent nyomtatásban valamelyik női magazinban.
aleksandros#94#2 2022-07-03 21:50:08
Első olvasatra ez jutott eszembe:

https://www.youtube.com/watch?v=ZxY0IPYd6pk

Tudom, hogy volt már valamelyik fórumban, de hátha valaki nem ismeri,vagy újra tud nevetni rajta.
waveox#94#1 2022-07-03 18:37:10
"Egyáltalán egy vadidegen hogy jön ahhoz, hogy az análról faggasson, faszfotót küldjön, találkozás előtt és nélkül, alig ismerve a másikat, nyálas vagy erotikus dolgokat írjon?"

Ezzel momentán tengermélyen egyetértek!
Egy vadidegen vén kopasz kertitörpe ne küldözgessen fotót nekem az aszott farkáról, ezt határozottan kikérem magamnak, de ellenberger jöhetnek a képek a fess fiatal nyalka legények feszes, izmos farkincájáról.
No nem azért mert buzi vagyok, hanem mert talán egy szép erektált fasz az reám is lelkesítőleg képes hatni.
Persze, ha nem hát nem, nem halok bele, minthogy abba sem ha kopottas szörzetű, lógóhasú papikák küldenek magukról fotókat, írnak malacságokat...

Ez kérem ilyen kávéház  (vagy: üzem?)!
Jah, aki a neten keres társnak valót azzal bizony megesnek eme estek. A pék lisztes lesz, az asztalos fűrésporos... stb. 


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3040BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba104140Biszexuális vagy, be kell lépned!

#toecskoelj100jófej és dug6ó alkalmi vagyok

#dugjmegszegeden100love anal
Ajánlott szobák
#maszti_szoba810Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba410Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba6350Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba3860Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok300Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik300Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3031Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.