hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóVoltam a TV-ben, másnap kirúgtak!

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > ftibor > 18

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ftibor blogja


Léleksimogató
Mi érdekli a nőt és mi érdekli a férfit? Szeretek szexualitásról és párkapcsolati kérdésekről beszélni, szeretem elmesélni saját történeteimet, megosztani gondolataimat. Azt gondolom, ezen az oldalon többségben nyitott és szabadgondolkodású emberek vannak, akik szívesen olvassák posztjaimat. 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Voltam a TV-ben, másnap kirúgtak!
#18 (2019-10-28 10:27:25)

[html][/html][html]https://www.youtube.com/watch?v=jYkgQUfbWzo&t=7s[/html] 

2015. őszén kezdtem régi blogomat. Siklósi Botond álnéven írtam a swinger életformáról, érzelmekkel, saját gondolatokkal és tapasztalataimmal töltöttem meg történeteinket. Posztjaimat hiánypótlásnak szántam, és nem merült fel bennem olyan gondolat, hogy egyszer arcomat és polgári nevemet adom írásaimhoz. Miért nem? Nem akartam megbélyegzett és címkézett emberré válni, de azt gondoltam, akit érdekel ez az életforma, hiteles információt kap tőlem.  

Nagyjából fél év múlva az Index megosztotta első posztomat, majd ezt követően posztjaim többségét, és a néhány száz olvasóból lett ezer, majd tízezer, aztán átléptük a havi százezer, majd kétszázezer kattintást. Ebben az időszakban akkori párom is csatlakozott a posztok írásához - természetesen álnéven - és így még keresettebbek lettünk. 

Minden pénteken pontban 17 órakor a közösségi oldalainkon megosztásra kerültek új posztjaink, és ez a kiszámítható és tervezett hozzáállás tovább emelte népszerűségünket. Nagyon kevesen ismerték titkunkat, de persze felkeltettük a média érdeklődését is. Nem szeretném részletesen elemezni ezt az időszakot, a lényeg, sok egyeztetés és beszélgetés után Pálinkás Norbert filmrendezőnek igent mondtunk, és párommal részt vettünk a Spektrum TV-nek készült Tabukról tabuk nélkül című dokumentumfilm sorozat első évadjában.

Forgattunk egy budaörsi swinger klubban is, ezzel megcsináltuk a lehetetlent. 2017. november 24-én az RTL Klub Fókusz című műsorában láthatott minket először a nagyérdemű és az esti, a Spektrumon 22 órakor kezdődő dokumentumfilm sorozat ötödik részét gyakorlatilag mi harangoztuk be. Sokat tettünk a produkció sikeréért, hittünk a stábban, az egész csapatban, és a film jelentőségében. Azt gondolom, ez a sorozat nem véletlenül hozott el több nemzetközi díjat és az Amazon sem véletlenül vásárolta meg. 

Sajnos, a mi sikerünk tiszavirág életű volt, mert párkapcsolatunk 2018. júniusban végérvényesen véget ért. Miért? Részletezni nem szeretném, de többek között a média és a nyilvánosság is az okok között szerepelt. Ezért nem hibáztatok senkit - miért is tenném? -, és nem érzem magamat becsapva. Ennek valamiért így kellett történnie, ezt elfogadtam és új életet kezdtem. Pálinkás Norberték tavasszal újra megkerestek, következik a második évad és szeretnék, ha elmondanám mi történt az elmúlt két évben velem/velünk. Tudtam, hogy egykori párom nem fog kamera elé állni, de kicsi gondolkodás után igent mondtam. 

A stábbal júliusban forgattam és újra lenyűgözött profizmusuk. A filmben elmondom, hogy közel két éve nem járok swinger klubba, új életet kezdtem, és kialakulóban van új párkapcsolatom. A forgatást követő héten találkoztam új Szerelmemmel, aki a múltamat jól ismeri, de a swinger életformával nem tud azonosulni. Felelősbeosztású nőről beszélek, aki köztiszteletnek örvend, egész életében monogám életet élt, sok éve elvált, de csak a hagyományos értékrendet tudja elfogadni. 

Most jön a lényeg! Múlt héten szerdán kezdtem dolgozni egy budapesti áruházban. Három próbanapot töltöttem, napi tizenkét órában árú feltöltést és minden egyéb munkát végeztem. Sokat nem kellett ülnöm és levezetésnek tök jól esett a négyszáz négyzetméteres áruházat zárást követően egyedül felseperni és felmosni. Nem érdekelt, milyen munkát kell végezni, haladni akartam, és tenni a dolgomat. Reggel munkába menet a villamosok oldalán is Thuróczy Szabolcsot láttam és kezdtem egy kicsit besz@rni! 

Mi lesz, ha a filmet meglátják kollégáim? Basszus! Preventív módon, de csak szűkszavúan jeleztem feléjük,, ne lepődjenek meg, ha péntek este a képernyőn viszontlátnak. Nem beszéltem swingerről, csak néhány mondatot a blogról, párkapcsolati és szexuális tartalomról, és ennyi! 

Másnap délután felhívott az üzletvezető, hogy a kollégák fel vannak háborodva, mert beszéltem a blogról, a filmről, láttak a TV-ben, és ez számukra elfogadhatatlan. Mi van? A munkámmal nem volt probléma, de a hölgy közölte velem, nem tud megvédeni, - kitől és mitől? -, és hétfőn már ne is menjek dolgozni! Halkan jegyzem meg, hétfőn lettem volna véglegesítve. 

Még mindig itt tartunk? Tizenöt éve csatlakoztunk Európához, a huszonegyedik század második évtized végéhez közeledünk, és ez történik velem? Hetero férfi vagyok, mégis vannak meleg színész és zenész kedvenceim. Soha nem zavart a sokszínűség, de csak a példa kedvéért elmondom, nem tudok azonosulni a B.D.S.M. életfelfogással, életformával, és nem tudom gyakorolni a poliámorok életformáját sem, de ettől még nem ítélem el, és nem üldözöm követőit, vagy egykori követőit.

Hány embernek kell elhagyni gyönyörű országunkat, hogy végre ne zsidózzunk, ne arabozzunk, ne cigányozzunk és ne buzizzunk! Mikor élhetünk végre előítélet és félelem nélkül?

Mélységesen fel vagyok háborodva, és nagyon remélem, gondolataim megértésre, elfogadásra találnak. Újra munkát keresek, egy olyan munkaadót, akit nem zavar egykori életformám, hogy havi rendszerességgel szereplek egyik sikeresen működő internetes rádióban, hogy néha írok a szexualitásról és párkapcsolati kérdésekről. Ezek mind emberi dolgok, nem ördögtől valók! 

Millió ölelés! 

Farkas Tibor

Fotó: Pixabay    32:00-tól láthatsz a filmben engem/minket!

24 hozzászólás |

Hozzászólások

ftibor
#24 (2019-10-31 16:17:53) |
esther:

Náray és Frei hatalmas nevek, nagyon tisztelem és nagyra tartom mindkettőt. Még akkor is, ha Náray eléggé megosztó személyiség, de én teszek erre. 
A napokban egy újságíró ismerősömmel beszélgettem a születendő könyvemről és ő ajánlotta magát előolvasónak. A felvetésed jogos, és természetesen, ha már abban a stádiumban leszek, fogok a könyvből csepegtetni. Stratégiailag meglesz az az időpont, amikor ez a folyamat elindulhat. Jelenleg nincs hivatalos közösségi oldalam - pedig a csepegtetéshez arra is szükség lesz - most dolgozni akarok, sokat írni. Új blogomban néha megjelenik egy poszt - úgy tűnik az Index megosztásai számomra újra elérhetőek - most is készülőben van egy írásom, de a következő hónapok főleg a könyvről szólnak. Március 14-én van a születésnapom, addigra végeznem kell, és jöhet a többi tennivaló. 

Mi a téma? Ne lepődjél meg, a swingerrel részben kapcsolatos, de mégsem nevezném születendő alkotásomat swinger könyvnek. Saját élményeimet írom meg, fontos szerepet kap a szexualitás, de az érzelmi és gondolati tartalom is ott lesz történetemben. Most jó sok meló vár rám, de majd csepegtetek. ;) 
esther
#23 (2019-10-31 13:18:26) |
Könyvet írsz??? :o Kíváncsi vagyok miről, milyen témában? 
Mostanában két magyar írótól(?) is olvastam előzetest. ( Náray és Frei is csöpögtetett részleteket a megjelenő regényeikből).
Talán csatlakozhatnál hozzájuk. ;) 

Sajnálom, ami veled történt, de -ahogyan te is írod- ennek így kellett történnie-hogy valami jobb, szebb jöjjön ezután. :) 
nincs kép flogiszton
#22 (2019-10-30 07:28:43) |
#macaron: A halállal nem könnyű szembenézni, ahhoz nem volt elég erős, de az vesse rá az első követ, aki ebben nem bűnös:)Az az érzelmi és tudástőke, amit tőle kaptak, viszont életük végéig velük marad, a küzdeni akarással együtt, amit szintén tőle láttak.
Életgaranciánk a gyerek felnevelésére egyikünknek 
sincs, a pénzt meg valószínűleg rájuk, illetve a kezelésére fordította, hogy minél tovább velük 
maradjon.Szerintem mindig az arányok számítanak.
macaron
#21 (2019-10-30 00:20:21) |
#flogiszton: ez az illető, aki nemrég hunyt el, 1-2 éve azt mondta, nem aggódik a betegsége miatt, mert a gyerekek jövője atombiztos! hát... ma olvastam, hogy akkora adósságot hagyott, hogy még akkor is törleszteni kell, ha a gyerekek lemondanak a teljes örökségről :( úgy tudom, 2 tizenéves fiatal, akik egyedül állnak a világban a felnőtt életük elején
macaron
#20 (2019-10-30 00:15:48) |
#bigboy72: igen, ez aggasztott engem is, eltelik pár év, és megkérdezik majd a 7-8 éves gyerekeket, hogy fiúnak érzi-e magát, vagy inkább lánynak? ez agyrém :/ nyilván mintát követnek elsősorban, viszont kiskamaszkoruktól már nem a szülőkét! :)
nincs kép flogiszton
#19 (2019-10-29 16:47:30) |
#bigboy72: 
Ez a műsor élőben :) ment, mikor az első ilyen nyilvánosságot kapott ügy zajlott az akkori munkahelyemen, a tét egy kisfiú élet(minőség)e volt.Frakciók alakultak , én eleinte azok közé tartoztam,akik azt képviselték, hogy a magassarkúban és szoknyában flangáló férfi ne fogadjon örökbe, mert mégsem apakép. Akkor már nevelte a gyereket, akit pénzért adott át a biológiai anya, akiről akkoriban derült ki, hogy kutyákkal közösült holland pornókban.
A férfi szeretettel gondozta a gyereket, jól képviselte magát, végül elérte, hogy megkapja, később elmondta, nem visel többé női ruhát, apa lett, az pedig felelősség, ami nemcsak ebből áll, de az is hozzátartozik, hogy vállalható legyen.A testvéreket is magához vette, ahogy velük bánt, minden tiszteletet megérdemel.A téma nem tabu, de mindenképp megosztó, én átálltam a másik oldalra, ott a gyerek helye, ahol felnőtt módon szeretni tudják.
ftibor
#18 (2019-10-29 11:00:21) |
bigboy72: 
Egyetértek veled, mert ahogy a gondolatom elhangzik a filmben az valóban hülyeség. Sajnos rosszul vágták meg, mivel én ezt mondtam: Ha egy kapcsolatban tíz év van, akkor abból lehet csinálni tizenegyet, vagy tizenkettőt, de húszat biztosan nem! A mi kapcsolatunkban sajnos csak bő tíz év volt, kihoztunk ebből maximálisan mindent, de csak eddig tartott! ;) 
nincs kép bigboy72
#17 (2019-10-29 09:14:27) |
Sajnos hazánk nem éppen a (bármilyen értelemben is vett) kisebbségek iránti elfogadásról híres.
Amit pedig a riportban mondtál, miszerint egy kapcsolatban 10 év van, és kész: nos, ez szerintem hülyeség. Nyilván lanyhul a láng, de sokáig elég a kanóc, ha nem égetik mind a két végén.
nincs kép bigboy72
#16 (2019-10-29 09:08:03) |
#macaron: Engem is megérintett a története annak a meleg párnak...
De ettől még nem gondolom azt, hogy az a gyerek akkor is a "természetes" példát látja majd maga előtt, amikor konkrétan a szexualitás, a párkapcsolatok kezdik majd el érdekelni.
Ugye azt mondják, hogy a gyerek a példából tanul, nem pedig a hegyibeszédekből, szóval ennek a gyereknek az élelútjára erősen kíváncsi lennék, főleg arra a fejezetre, amikor a hormonoknak engedelmeskedve felvetődik benne a kérdés, hogy egyáltalán: fiúval vagy lánnyal?
macaron
#15 (2019-10-29 03:54:16) |
nekem a swinger életforma egyáltalán nem jön be, viszont, ha már elfogadásról beszélünk, a riport a meleg párral, akik örökbe fogadtak egy kisfiút, elgondolkoztatott...sőt, lehet, hogy módosítok az álláspontomon
pandora
#14 (2019-10-28 21:41:28) |
Most néztem meg az egészet (eddig csak azt láttam, ami rólad szólt), és egész komoly, színvonalas műsor, nem egy szenzációhajhász szar.
Szóval szerintem semmi olyan nincs benne, amiért bárhol is jogosan ítélkezhetnek. A simán irigy, kicsinyes emberekkel meg nem kell foglalkozni, ahhoz túl rövid az élet. :)
ftibor
#13 (2019-10-28 20:46:38) |
flogiszton: 

Amikor Pálinkás Norbert filmrendezőnek igent mondtam tavasszal, azzal nem számoltam, hogy ebből kellemetlenségem is lehet. Azt gondolom, egyre elfogadóbb társadalmunk és az én esetem sem általános. Azt pontosan tudom, hogy az intimitás és a szexualitás megosztja az embereket, hiszen ez így volt az elmúlt években is, de azért egy hete szombaton meglepett az a bizonyos telefonbeszélgetés. 

Az első évadnál azért volt könnyebb igent mondani, hiszen futott a blogunk, kerestek minket a hirdetni vágyó partnerek, meglehetett a blogból élni és új TV-és műsorokról tárgyaltunk producerekkel. Nem sírok vissza semmit, valamiért ennek így kellett történnie. Dolgozni fogok és közben készül a könyvem, és igyekszem alakítani életemet. ;) 
ftibor
#12 (2019-10-28 20:32:43) |
pandora: 
Igen, emlékszem az élettörténetedre, és nyilván az internet előtti világ erősen más volt. Én nem reklámoztam magamat és a filmet, ahogy írtam is posztban, prevenciót, megelőzést alkalmaztam, mert feltételeztem róluk, ők is nézhetnek ilyen műsorokat. De nem ért hatalmas veszteség, mert nem volt jó a légkör, mindenki mindenkit fúrt. Rosszkor voltam rossz helyen és az élet egy későbbi kellemetlenségtől megszabadított. Én sem gondolom ezt általános helyzetnek, de azért meglepett. Na mindegy, megyek tovább a saját utamon, és egy ilyen eset nem tántorít el céljaimtól. 
nincs kép flogiszton
#11 (2019-10-28 20:16:08) |
#ftibor: Költői túlzás. Arra gondoltam, amit leírtam:a külvilág realitásának ismeretében valószínűleg számoltál az eshetőséggel, de többet ért neked a szereplés, mint annak veszély-esélye, hogy elveszted a munkád.
ftibor
#10 (2019-10-28 20:11:38) |
#flogiszton: Arra gondolsz, direkt kirúgattam magamat, hogy végre írhassak egy posztot? Ezt nem gondolod komolyan? Egyébként jó stratégának gondolom magamat, de azért ezt mégsem tenném meg! ;) 
pandora
#9 (2019-10-28 19:49:05) |
Lehet hogy a világ visszafelé fejlődik. :(

Az én sztorim régi, a rendszerváltás utáni általános felszabadulás utáni, azaz 90-es évek.
Minden újságban szerepeltem, ahol meztelen nőket lehet látni, és egy szexi sztriptíz műsorral jártam az országot és Európát. :) Ezt később felbővítettük az akkori férjemmel egy komplett show műsorrá, box, pankráció, iszapbirkózás, meg minden egyéb ami szem-szájnak ingere.
Olyan jól ment a szekér, hogy előbb a napilapok is elkezdtek riportokat csinálni velünk, aztán kisebb beszélgetőműsorokban, majd előbb a Napkelte, aztán Friderikusz műsorában szerepeltünk. Természetesen arccal, családdal, mindennel. :) Későbbi életemben sem titkoltam soha senki előtt semmit, sem a kapcsolataimban, sem a baráti körömben, hiszen az egy felesleges időzített bomba lenne ami bármikor robbanhat, elég hozzá egy régi újság. Mondjuk ennyi év után a munkám kapcsán már nem reklámoznám :D de ha valaki kérdez valamit, én soha nem szoktam mellébeszélni, tagadni, hazudni. Vállalok mindent, hiszen az is én voltam...még ha ma már más vagyok is.

De ami a lényeg, hogy nekem ebből a legkisebb hátrányom sem volt soha, sem akkor, sem később, sehol. Sem a felsőoktatásban, sem a későbbi munkámban (pedig homlokegyenest más :D ), sem a környezetemben. Még gimis osztálytalálkozón a volt osztályfőnöknőm is csak jót mosolygott, igen, belepasszol, sose fértél a bőrödbe. :) 
Afféle csodabogárnak tekintettek, érdekességnek, kérdezgettek, akik amúgyis szerettek azok csodáltak, akiknek amúgyis a bögyében voltam, azok utáltak, de olyan nem fordult elő, hogy bárki is kizárólag emiatt alakítson ki rólam véleményt. Ha valahol felismertek, akkor jött a "nem téged láttalak?" vagy a "jé, fenn vagy képen a műhelyben!" de soha semmilyen diszkriminációt nem tapasztaltam, a későbbi munkámat mindig elismerték.

Ehhez képest amit veled műveltek, minimum ijesztő. Ilyesmi miatt kirúgni?! Horror. :(

Próbálok tanulságokat keresni. Mondjuk szerintem nem biztos hogy ezúttal jó ötlet volt erről előre beszélni, még megemlíteni is, hiszen valószínűleg azok az emberek nem nézték volna ezt a műsort - mégsem az M1 volt - ha meg igen, lehet hogy meg sem említik...ezt nem tudni. Vehették némileg kérkedésnek, erre érzékenyebbek az emberek, mint magára a szexuális tartalomra. Pláne abban a milliőben, ahol elég szűk lehesőségekkel, rengeteg elfojtással élik az életüket, és legfeljebb álmukban jutnak el egy swingerklubba, ott bejátszik a szimpla irigység is.
Előre biztosan nem reklámoztam volna a legkisebb mértékben sem.

Úgy gondolom, ha valaki erre az útra lép, el kell döntenie, hogy beleáll vagy befejezi és elássa. Félig nem nagyon lehet. Régen lehetett, de ma, az internet korában nem. Ez jó is, rossz is. Én örülök hogy akkor még nem volt ilyen soha nem felejtő internet. :D 

De az azért régen is érvényes volt, hogy az ember vagy azt csinálja, és akkor abból kell élni, vagy befejez mindent, és akkor nem áll többé színpadra vagy kamera elé. Miután új életet kezdtem, másik hivatás, másik család, másik környezet, nekem is jöttek ilyen "mitörténtazóta" interjúkra kérések, és kerek perec nemet mondtam, mert a vége az végét jelent. Egy akkori barátnőm-kolléganőm pedig a másik utat járja (nem írom le a nevét), és máig a régi életének az imidzséből él. Mellesleg egész jól. :D De ha nem így lenne, akkor sem hinném hogy felvennének dolgozni valahova, már csak ránézésre sem. Ez van. 

Lehet így is, lehet úgy is, de ebben lehet hogy nehéz a középút. Szerintem a sorrend hogy egy környezetben elfogadtasd magad, tedd a dolgod jól, minél jobban, és utána valószínűleg automatikusan elfogadják a többit is és nem ítélkeznek.

Ha már az értelmetlen kirekesztés többi fajtáját említed, szerintem egy homoszexuális, arab, vagy roma embert is simán elfogad a munkahelye, környezete, baráti köre, ha letesz valami olyan eredményt az asztalra, ami felülírja ezen kirekesztő tulajdonságokat, és nem éppen ő maga hangsúlyozza azokat, pláne valódi teljesítmények helyett.

Egy esetből azért nem szabad általánosságokat levonni, de tanulni, okulni nem árt, még akkor sem, ha tényleg ostobán viselkedtek veled. Ugyanis az emberi butaság, kicsinyesség sem változik soha. Lehet hogy a következő helyen meg pont az ellenkezője lesz a reakció. :)

nincs kép flogiszton
#8 (2019-10-28 19:33:20) |
#ftibor: 
A vállalásod nyilván a te döntésed volt, az összes belátható következményével együtt. "Mikor élhetünk előítélet és félelem nélkül? "
Egy naivától jól hangzik ez a kérdés, a te korodban kicsit álszentnek tűnik.Valóban nincs köze a munkavégzésnek a magánélethez, elvben. A gyakorlatot viszont nyilván ismered,a veszteséged elmondásod szerint is vihető, ha az erkölcsi fölényt imígyen besöpörheted, jó marketing.Van ebben valami paradox:) 
nincs kép flogiszton
#7 (2019-10-28 19:05:56) |
#test: Mindenképpen, ha már egy szexoldalon pápábbak vannak a pápánál :D , ha már a zsidózós-buzizós-cigányozós szöveg nélkülözhető, talán megadható a tisztelet oda is, és nemcsak a következetesség kedvéért.
A pápa mint közös ellenség/nevező igazán...bájos.
Most már csak mártírra van szükség, Eropolis Che Guevara-ja megkaphatná a comandante címet.
ftibor
#6 (2019-10-28 15:01:24) |
#test: 
Fején találtad a szöget! A pápaság álszent! Ez nagyon tetszik! :D 
test
#5 (2019-10-28 14:59:12) |
#ftibor: 

A pápa az olyan álszent, te semmiképp nem vagy az.
Királyság! :D
ftibor
#4 (2019-10-28 14:56:59) |
#test: Hogy teljesen őszinte legyek, a kialakult helyzet miatt nem dőltem kardomba és nem az évszázad munkahelyét buktam el. Ettől függetlenül arra érdemesnek találtam a történetet, hogy megosszam. Ez egyfajta helyzetjelentés, de azért ez sem általános. 

Én nem gondolom magamat ex-swingerkirálynak, de ha ez a jelző neked ennyire tetszik, ám legyen. Csak érdekességként jegyzem meg, úgy két éve egyik rádió műsor vezetője swinger pápának titulált. Jót kacagtam! 

A munkától soha sem ijedtem meg és inkább végzek fizikai munkát, mint hogy újra manager legyek valamelyik pénzügyi szolgáltatónál. Na abból egy életre elegem lett! 

Az állatkertes ajánlásod nem hülyeség, gondolkodom rajta! :D 
test
#3 (2019-10-28 14:41:22) |
Az ún. zsidózást-cigányozást-buzizást mindenképp célszerű bevenni, ha az ember a sérelmeit kiönti. Látom, nem is maradt el. Ez most fájt, nem vagy te ilyen sablonos, azt hittem legalábbis.

Tiborkám! Pedig tök jó, hogy ex-swingerkirályként nem esett le az aranykorona a fejedről és beleálltál a melóba, a polczokat töltögetted és sepertél más háza táján, levezetésként a korábbi Nagy Fejezet után.
De akkor meg miért nem szarod le, hogy?
Hagyd már ezt a ballib sztenderdszöveget bakker, menj el az állatkertbe majmokat ganézni (én komolyan gondolkodom ezen!), az ember legalább szó szerint csinálja ezt :) és élj a flow-nak. Még ha büdös is :)
ftibor
#2 (2019-10-28 11:55:19) |
@huncutka01: 
Szerencsére ez a viselkedés nem általános és azt gondolom, ahogy ballag előre az idő, egyre elfogadóbbak leszünk. A posztomat az Index is megosztotta és ötvennél többen szóltak hozzá, de a színvonal az katasztrofális. Én inkább itt látom a problémát! Olyan stílust engednek meg maguknak egyesek, ami bicskanyitogató is lehetne, ha valaki komolyan venné őket. 
hancurka01
#1 (2019-10-28 11:28:37) |
A korlátolt felfogás,az irigység (az emberek jelentős részét izgalomba hozza a többes,de soha nem valósítja meg).Igazán sajnálom :(.


hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.