hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóWeblog

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > router

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


router blogja


Weblog
A téma az utcán hever


Ez az, megtaláltam!
#2 (2020-08-01 20:36:54)

Danubius rádió?

Nem...

https://divany.hu/eletem/2020/08/01/szurkeszexualitas/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

A felmerülő kérdések: ez életkori sajátosság (nyilvánvaló, nem részletezem), vagy lehet így is születni?

Na, ha van még cérnátok, erre varrjatok.

[html][/html]

9 hozzászólás |

Sapiosexual - a sexual brainstorming
#1 (2020-06-09 15:09:00)

(Vagy szapioszexuális, de csak azért, mert magyarítunk, és akkor magyarítsunk szabályosan. Az X eleme a magyar ábécének.)

Bár az idea nem ismeretlen, mégsem találkoztam ennek a nevesítésével egészen tegnapig. Ez persze nem jelent semmit, mivel nyilván sok mindenben nem vagyok naprakész.

Elgondolkodtam rajta. Leginkább azon, hogy ennek már neve van. Sőt, szexuális al-identitás. Kategória. Aztán azon is, hogy milyen terjedelmű esszé formájában írjam ez ide le, de mivel ebből a tevékenységből pont elegem lett a napokban, a nyarat nem szeretném beszennyezni ezzel. Meg nagyon hosszúra is nyúlna.
Sőt, egyre jobban utálom az agyamat járatni. Pontosabban a bal féltekéjét.
Megkockáztatom, hogy az Ember minden boldogtalanságának a felelős forrása. Mert nem arra használjuk, amire való: egy rohadt bioneurális számítógép, egyébként messze kiaknázatlan kapacitásokkal.
Na jó, itt most befejezem, mert így sosem térek a lényegre.

A szapioszexuális lényege tömören: a másik ember agyának az érzéki paraméterek (ennek csak 1 része a külső megjelenés) felett való fétisizálása.

Hümm.


Egy kulturált, diplomás *és* intelligens barátomtól (52) tanultam tegnap a kifezezést: elhajtotta egy friss nő (39), azzal az indokkal, hogy ő szapioszexuális és ezért nem elég számára a barátom intellektuális magassága (egyébként nagyon jól "megvoltak" 2 hónapig, sülve-főve, állandó szex, igényesség, etc.), neki ez kevés, szerinte felszínes, nem elég mély gondolkodású (ezt bizton állíthatom, hogy nem igaz), stb.


Kamu lekoptató szöveg (látszólag indokolatlanul, bár a barátom kétségtelenül kissé konzervatív és erős 
rosszindulattal rigolyásnak és unalmasnak is mondható hosszú távon), teljesen más valódi okokkal a háttérben vagy tényleg megbolondultunk? Nem izolált eset, a szapioszexuális egy jelenség:

https://femina.hu/kapcsolat/szapioszexualitas/
(pl.)


Szeretném leszögezni, hogy - bármennyire is paradoxon - de engem is a másik agya tud lenyűgözni, de elsősorban humorérzék formájában! (A humorérzék összetett dolog, és sok kognitív funkció megfelelő szintű működését feltételezi). De itt nagyjából elég is ebből a szervéből, utána a szíve érdekel! 
És, mindennek ellenére, gyarló vagyok, de egy anatómiai inkompatibilitás (NEM a nemi szervekre gondolok elsősorban, a testméretekre is, pl. Ursula vs Dr Bubó) és a rossz kémia hazavághatja az egészet. 
(Egyébként nem, nem vagyok annyira gyarló, így működünk természetes módon és ez így jó).

A férfit és a nőt nem barátkozásra, mentális csörtékre teremtették. Lehet ilyeneket csinálni, de hosszú távon kizárólag így nem lesz jó párkapcsolat.

Szapioszexuális... már megint a végletek?

Szapioszexuális...."Eszem-faszom megáll" (illetve fel-) :D 

Na, erre varrjatok kommentet.!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/d89134c20200609151706.gif

29 hozzászólás |

[1-2]


A blog RSS feedje.
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.