Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Az első kliens

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > uzsli > 8

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


uzsli blogja


Titkos vágyak
Van olyan, amikor valaki nem különösebben vonzó, sőt, kifejezetten nem tetszik neki az, ami a tükörben megjelenik. Vágyai mégis vannak, ehhez pedig partnert kell találnia. Hogyan valósul meg? A saját kis próbálkozásaimról írok, majd meglátom van-e értelme.
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Az első kliens
#8 2021-10-14 01:25:45
A filmes bukásom és a közeli lelkésszel való "értekezés" után már nagyon kellett kezdenem magammal valamit. Már nem volt kérdés bennem, hogy bele kell-e kezdenem a prostitúcióba, hiszen számos megerősítést és ösztönzést kaptam rá. Nem volt más, mint megszervezni a saját kis piacom.

Akkoriban már az emberek tudtak az internetről és egyre többen használták. Kissé máshogy működött, mert még eléggé szabad világ volt, ahol mindennek volt diszkrét helye. Korábban segítettem cégeknek neten megjelenni, kialakítani értelmesen a jelenlétüket, így fejben össze is állt a terv.

Készítettem csak a kliensek részére egy email-címet, majd egy akkor jól menő apróhirdetési oldalon felkínáltam magam. Az életkorom, a hajszínem, a magasságom és a súlyom szerepelt benne. Benne volt, hogy bármire kapható vagyok (csókon kívül), örömmel kísérem el a jelentkezőt a legtitkosabb vágyai megvalósítására. Én menten a helyszínre, képet pedig emailben ígértem.

Másnap reggel várt az első érdemi üzenet. Az illető férfi volt, megírta, hogy szeretne találkozni, lehetőleg még aznap, mert egyedül lesz otthon. Felhívtam és már egy óra múlva a Lehel téren voltam. Ő a megbeszélt helyen állt, mert éppen arra vásárolt, megvárta amíg odaérek. Köszöntem, bemutatkoztam, ő is. Pár másodpercig vizslatott a szemével, majd közölte, hogy nagyon szeretné, ha 4 óra múlva elmennék a lakására. Nem tudtam elképzelni, hogy néhány másodperc alatt mit mért fel rajtam, de rendben, legyen úgy.

Hazamentem, újra elkészültem, majd elmentem a megadott címre. Sokszor voltam már életemben nagyon idegen helyzetekben, ami átsegített azon, hogy ne aggódjak. A férfi olyan negyvenes évei elején járhatott, normálisnak látszódott, nem volt benne semmi különös. Se jó, se rossz. 

Leültünk egy nappaliban, kaptam egy pohár vizet, majd elmondta, hogy a felesége soha nem szopta le. Minden vágya, hogy ez megtörténjen vele és ő is megtehesse. Mindkét szerepet szeretné kipróbálni, hátha megérti az okát, amiért a felesége idegenkedik a dologról. 

Utána átmentünk a hálószobába. Amikor beléptem, akkor mondta, hogy vegyük le a ruháinkat, mert már nagyon szeretne ruha nélkül látni. Amikor minden rajtam volt, leült az ágy szélére, maga elé húzott és a kezével elkezdett simogatni:
- Nagyon szép f*sz, remélem kellemes lesz szopni.
A tenyerébe vette és megcsókolta, ami meglepett, mert ilyet még filmekben sem láttam. Utána megforgatott, megérintett mindenhol, de olyan finoman, mintha egy törékeny, értékes váza lennék. Az égbe merevedő f*sza jelezte, hogy tetszem neki. Akkor, ott, életemben először valaki nőként kezelt. Ezen megdöbbentem, mert nem tudtam, hogy rám lehet úgy is tekinteni.

Utána lefeküdt és még annyit mondott:
- Ha már leszopsz, kérlek nyeld is le, mert úgy lesz teljes az élményem!
- Ez természetes.
És azzal a lendülettel ledőltem mellé, majd a számba vettem és elkezdtem tenni a dolgom. Igen, átfutott az agyamon, hogy nem is tudok semmit az illetőről, ehhez képest valami nagyon intim helyzetben vagyok vele. 
Nagyon jól reagált a számra és a nyelvemre. Igyekeztem mindent a legjobban csinálni, ügyelve arra, hogy ne kezezzek, ne fogazzak, meg ilyenek. Még annyira nagyon bele sem jöttem, amikor éreztem, hogy gyanúsan kemény és forró lesz, de már szinte lövellt is bele a számba. Azonnal nyeltem is, ahogy kérte. Nagyjából 4-5 bőséges lövés érkezett a számba, alig bírtam nyelni.

Utána maga mellé húzott és megköszönte.
- Nem tudtam, hogy ez ilyen jó érzés. Nagyon köszönöm neked!
Ahogy letettem a fejem a párnára és a plafonra néztem, megcsapott valami női illat. Kellemes volt. Őszintén szólva felizgatott, hogy ott fekszem, ahol a felesége. Sokat nem merenghettem ezen, mert minden átmenet nélkül elkezdett szopni.
Akkor tudatosult bennem, hogy most egy teljesen idegen ember legtitkosabb vágyának a tárgya vagyok. Éppen vele együtt kalandozok és utazótársa vagyok az orális szex felfedezésében. Talán tényleg ez a hivatásom?

Mivel akkor már pár napja nem volt orgazmusom, elég hamar elélveztem. Ahogy ez megtörtént, olyan természetességgel le is nyelte, ahogy én neki. Utána ledőlt mellém:
- Nagyon jó érzés volt leszopni téged, köszönöm! - mondta nekem, miközben kényelmesen befészkelte magát a helyére. Kérte, hogy egy pár percet legyünk még ott, mert szeretné elraktározni magában az élményt. 

Közben elmondta, hogy neki mindkét szerep kellemes volt, de ebben nagyon sokat segítettem. Ugyanis végig azt érezte, hogy társként vagyok vele az egész helyzetben. Ugyanazt akarom amit ő is, valamint érezte mennyire szeretném, ha neki minden tetszene. Mivel ez az alaphelyzet nincs meg a feleségével, ezért nem lehet összehasonlítani kettőnket. Én az ő vágyai megvalósítását szeretném, ami önmagában (mármint ez az érzés, hogy a vágyaiért vagyok) teljesen új neki. Ilyet soha nem érzett korábban, hogy valakinek ennyire fontosak az ő vágyai. Kimondta azt, amit már más is, hogy nagyon rá tudok hangolódni az emberre.

Utána felöltöztem és távoztam. Nagyon sokat gyalogoltam, hogy fel tudjam dolgozni annak a tényét, hogy prostituált lettem, ráadásul úgy néz ki, mintha erre születtem volna.
Az egyik tévénél korábban segítettem abban, hogy az akkori celebek kommunikációja befogadható legyen. Akkoriban még csak gyártották a saját celebjeiket, ezért még rá voltak kényszerülve azokra, akik addig híressé váltak. Köztük az egyik pornósztárral is. A vele készülő műsorban valahogy helyre kellett rakni, hogy az illető hölgy pozitív személyiség vagy sem. 
A celebhölgy el is jött az értekezletre, hogy segítsen ötletelni. Elmondta, hogy ő semennyire sem pozitív személyiség, mert prostituáltként kezdte, ráadásul állami szervek munkáját segítette a tevékenységével. Utána lett pornós, de csupa olyat csinált, ami a legtöbb embernek gusztustalan volt. Méghozzá nagyon. Kifejtette, hogy ezt nem lehet kimosdatni, ő egy negatív karakter.
Ezt mély csend fogadta, amit megtörtem egy mondattal:
- Figyelj, sok pornós van a világon, de csak kevesen tudnak a legjobbak lenni.
Ez annyira megtetszett neki, hogy egyből a nyakamba ugrott. A nálam lévő jegyzetfüzetbe bele is írt egy hatalmas köszönetet, mert erre a gondolatra építette fel a posztpornós közszereplését. Annak idején többször utalt arra, hogy egy mondaton fordult meg az önmagáról kialakított rossz véleménye.
Na, akkor ugyanez jutott eszembe. Prostituált lettem, van belőle pár, de meg kell próbálni ebben is jónak lennem.

Legközelebb megírom, hogy sikerült-e vagy sem.

1 hozzászólás |

Hozzászólások

miraxxl#8#1 2021-11-14 21:41:13
Érdekes volt. Hát én se tudtam magamról elképzelni hogy 50 évesen molett alkattal pornó filmekben szerepelhetek...és de és igen van rám igény.8 Éve vagyok erotikus masszőr, de azt is imádom.. valahogy rosszul lettem bekötve..


hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1610BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba135160Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba2250Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba720Belvárosi szexmentes csevegő

#mehecske100A MEHECSKE
Ajánlott szobák
#homo_szoba88110Meleg férfiak egymás között

#sexuality340Biszexuális és buzi/leszbikus férjek, feleségek
Ajánlott szobák
#hetero_szoba71110Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#csoti100Hármasszex..2ff-1nő
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba330Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok2310Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik310Türelmi zónás pasik várnak

#szexyass100Gàlàns pasik
Ajánlott szobák
#transz_szoba3780Transzszexuális csevegő

#cdbiman50100nem csak női fehérneműt kedvelők ( CD-travi)

#tdkata100Submissziv passzív travi, Domináns Hölgyet, Urat keres!

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.