hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóMert kell...........az érintés

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > vavyan > 2

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


vavyan blogja


TITKOK ,REZGÉSEK ,GONDOLATOK
Én szeretek szerelmes lenni. Szeretek megrészegedni tőled. Szeretek "hülye" lenni, de ez nem boldogság. Egy életművész a szerelmet nem a boldogságáért keresi, hanem a misztérium miatt. A részegség és a repülés miatt. Tudja jól, hogy ez mivel jár: könnyel, hiánnyal, fájdalommal, kéjjel, örömmel, szédülettel és kétségbeeséssel.
Az élet egyszerre öröm és fájdalom. S amíg lélek van a testben, mindkettőt átéljük. A derűt és a bánatot. A találkozást és az elhagyatottságot. Azt, hogy "vele" - és azt, hogy "nélküle". Csak a holt nem érzi mindezeket, mert nem létező. Közönyös. Nincs. Csak az fáj, ami él.
A tévedés is fontos. A csalódás is fontos. A kiábrándulás is. A találkozás is fontos, de az elválás is. Fontos a boldogság és a boldogtalanság. A közöny és a szenvedély is fontos. Az árulás is és a bűnbánat is. Fontos az egyedüllét gyötrelme és a kapcsolatok elviselhetetlensége. Az elhagyás és a visszatérés. Fontos a hűség és, sajnos, a hűtlenség is kihagyhatatlanul fontos. Mindent meg kell tapasztalnunk, rosszat és jót. Mindent át kell élnünk. Csak akkor lehetünk valóban egymáséi, ha már minden álruhát, gátlást, önzést, félelmet, csalódást, szenvedélyt, hazugságot levetettünk magunkról.
Az első lépés: ne hagyjuk, hogy az akadályok legyűrjenek, elbátortalanítsanak vagy kibillentsenek bennünket. Ez olyasmi, amire kevesen képesek. De miután úrrá lettünk az érzelmeinken és képesek vagyunk objektív szemmel látni, valamint szilárdan állni a lábunkon, lehetségessé válik a következő lépés: a mentális fordulat, amelynek révén nem az akadályt látjuk, hanem a benne rejlő lehetőséget« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Mert kell...........az érintés
#2 (2019-06-03 12:42:33)

https://youtu.be/Eybnj4zD_F0  
              https://youtu.be/fzSr6JR9Orc

KELL a LÉLEK ÉS A TEST ÉRINTÉSE HARMONIÁJA: :pirul: :pirul: 

5 hozzászólás |

Hozzászólások

charlie1905
#5 (2019-06-23 23:11:06) |
#kicsibab47 Előfordul sajnos, hogy a szerelem megvan, de a boldogság nem jár hozzá. :( 
kicsibab47
#4 (2019-06-23 20:30:52) |
#charlie1905: boldog szerelmesnek lenni ez tetszik ez a legjobb :) 
kicsibab47
#3 (2019-06-23 19:34:58) |
Játék az érzésekkel veszélyes dolog.Nő és férfi nem egyformán éli meg a szerelmet.De gyáva az a férfi aki szerelmet ébreszt egy nőben miközben nem szereti őt a bajban nem àll mellette elhagyja őt.
Erről a bejegyzesrol a Veszedelmes viszonyok c.film jutott eszembe.
Igaz veszélyes nők is vannak.. :) :pirul: :D 
charlie1905
#2 (2019-06-03 22:53:59) |
Zenés fórum mellé zenés blog? :D 

"Tudja jól, hogy ez mivel jár: könnyel, hiánnyal, fájdalommal, kéjjel, örömmel, szédülettel és kétségbeeséssel."
A könnyet, a hiányt, a fájdalmat és a kétségbeesést kihagynám.
Én is szeretek szerelmes lenni. De legjobban boldog szerelmes szeretnék. ;) 
nincs kép szende96
#1 (2019-06-03 16:20:52) |
Játék az érzésekkel ..... 
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.