hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatószájba pisi

itt vagy: Eropolis > Türelmi zóna > Blog > trixi > 4

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


trixi blogja


Teljsült vágyak
Teljesitet vágyak. Minden amit velem átéltek a partnereim
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

szájba pisi
#4 (2020-10-20 18:51:12)

Ismét egy újabb akció. Be kell vallanom ettől a kéréstől tartottam kicsit. Egy idősebb úr járt nálam akinek bár számomra furcsa, mégis az Ő számára teljesen normális kérése volt. Most nem árulom el az elején, hogy mi volt az.
Megérkezett hozzám kissé izgatttam, és kissé bizonytalanul. Egy pisor szexi ruciban vártam. Bevezettem a szobába ahol már előkészítettem a terepet. Halvány világgítás, függőny behúzva. A matracokon pár törölköző. Javasoltam vetközzön le legalább felülről teljesen. Csini rozyaszín bugyi volta rajta- jól olvastátok bugyi. Ő azt szereti és ha szereti támogatom is, hogy azt hordja. Tudjátok sokat számít az ember miben érzi jól magát mert csak abban lehet teljesen felszabadult. 
Odaálltam a matrac közepére Ő pedig elém térdelt. Olyan volt mint egy hálás kutyus aki hizeleg a gazdályának. Tetszett a rajongása. Cirogatni kezdtem a mellbimbóit amitől teljsen beindult. Combjaim közé dugta a fejét és élvezte a törödést. Hanyat fektettem é ráültem a szájára, biztattam nyaljon jó mélyen. Pörögjön jobban a nyelve. Ezt addig erőltettem amíg egy hatalmasat élveztem. Mindeközben tovább cirogattam a mellbimbóit. Ahogy ott nyalt, végig a farkával játszott, színte már közel volt az élvezéshez. Ekkor felemeltem az egyik lábam és én kezdet el ujjazni magam ahogy ott feküdt alattam. Töbször is a szájábba spricceltem amit nagyon élvezet. Majd megfordultam és ugy ültem a szájára, hogy a popsim tudja nyalni. még mindig a melleit cirogattam amikor elélvezett. 
Ajándékul elvitte puncis bugyimat, hogy otthon is érezhesse az illatát és mellé egy üvegecske pisit mert azt nagyon szereti az imádott högytől.
Örülök, hogy ezt a vágyat is tudtam teljesíteni.
Hamarosan jelentkezem

1 hozzászólás |

Hozzászólások

xgy5050
#1 (2020-10-20 20:37:50) |
Tetszett ez az írásod is! :) Nagyon szemléletes, szinte magam előtt látom! :) 
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.