Tóparti séta és...

itt vagy: Eropolis > Transzneműek negyede > Blog > timi-fiu > 12

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

timi-fiu blogja


Egy CD napjai
Hétköznapok, ünnepnapok egy bisex CD életében
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Tóparti séta és...
#12 2020-10-29 17:51:26
Volt egy szabad hosszú hétvégém a Balaton mellett. Napközben kellemesen elfáradtam, a kertben a ház körül, esténként elvonultam, vagy sétálni mentem és felnéztem az oldalra. Kamerát is kapcsoltam, hátha tetszik valakinek, amit lát :)
Persze jöttek a sugdosós üzenetek a „szexi vagy, dugnálak” típusúak, meg az ajtóstól a házba fajták, bejelentkezett egy régi ismerős, aki külföldön él, de nem tett le róla, hogy egyszer személyesen is összefussunk. Össze is futnék vele, túl vagyunk számos beszélgetésen, kedves, korrekt pasi benyomását kelti, többet már csak személyesen tudnánk meg. Bejelentkezett egy másik kedves pasi is, akivel már találkoztam is. Be volt indulva, kamerát is kapcsolt és… khm… felizgatott. Jót aludtam utána. Meg jelentkezett néhány normális pasi, aki érdeklődött a kilétem, a szándékaim felől.

Az utolsó estémen történt. Szimpatikusnak tűnt. Persze elég gyorsan rákérdezett, hogy eljöhetne-e, mert az ő estéje is szabad. Ritkán válaszolok erre a kérdésre igennel. Most sem tettem. Az általános válasz ilyenkor az, hogy „ismerkedés és szimpátia esetén”. Komolyan is gondolom. Nem állok le akárkivel, egy beszélgetésből azért ki szokott derülni, hogy kifélével állok szemben, tök idegeneknek nem szoktam megnyílni. Beszédes volt, képet is küldött, sőt kamerát is kapcsolt. Nem volt szép Adonisz, de nem ez az első számú preferenciám és a „beszéde” alapján tök rendben volt. Sok mindenről beszéltünk, végül úgy döntöttem, hogy megnézném élőben – ha hajlandó 40km-ről ide bumlizni, ennyit mindenképp megérdemel – és azt is elfogadta, hogy a valódi szimpátia személyesen derül ki, akár az is kisülhet a dologból, hogy egyikünknek nem jön be a másik.
Nem két perc elkészülnöm, ha szalonképes akarok lenni; nem is voltam még kész, amikor megjött. Megértően megvárta. A piros csíkos miniruhám húztam fel fényes, testszínű harisnyával, bokavédős magassarkúval.

Amikor kiértem, kiszállt a kocsiból, puszival fogadott, sétálni invitált. Szívesen jártam egyet. Jót beszélgettünk út közben. Kérdései, válaszai is voltak, értelmes és kedves beszélgetőtárs volt. Szóba került, hogy milyen béna voltam régebben, ha ki kellett sminkelnem magam. Biztosított, hogy a jelenlegi sminkem jól sikerült, ami jól eső dicséret volt, bevallom. A tó partján hallgattuk a csendes hullámokat, meg a horgászok neszeit. 
Mikor visszaindultunk, nem bírt a kezével, és finoman hozzáfogta lágyan lobogó szoknyámat a fenekemhez. Nem számítottam rá, de jóleső érzés volt a bizalmas érintés ellenére. Arról tanúskodott, hogy nem közömbös számára a látvány. Nem volt annyira bátor, hogy folytassa, azt mondta nem akar tolakodó lenni.
Hazaértünk, és beinvitáltam.

Leültünk az ágy szélére, és további beszélgetés helyett kikezdett velem. A térdemet kezdte simogatni, közben finoman megcsókolt. Jól esett a simogatás, szeretem ezt az érzést. Nemsokára már vízszintesbe kerültem, és a simogatása nem állt meg a térdemnél. Gyengéd határozottsággal a hasamra fordított és a fenekemet kezdte el simogatni. Érzékeny területem, éreztem, ahogy olvadok, ahogy vesz le a lábamról ezzel. Főleg, mikor finoman csókolni, rágni kezdte, s közben felfedezte a résemben lévő ékszert, és kezével pedig annak mozgatásával izgatott. Akkor már nem volt bennem kétség, hogy kívánom. Lábammal kerestem az ágyékát – ebben a helyzetben nem értem el másként – de így is éreztem a nadrágjában dagadó vágyat.
Azt akartam, hogy rám feküdjön, érezni akartam, ahogy rám nehezedik, ahogy a két lábam közé furakszik. Hanyatt fektemben magamra húztam. Így is csókolt, én a pólója alatt simogattam az izmos hátát, de elég hamar lejjebb húzódott és a bugyim tartalmát kezdte felfedezni. Átadtam magam ennek, nem volt más dolgom, mint örömmel fogadni szájának játékát az ágyékomban, közben a fejét simogattam, hogy ha lehet, ne hagyja abba.
Pár perc múlva a segítségemmel lekerült róla a nadrág, és ágaskodó szerszámát feltérdelve kínálta fel. Marokra fogtam és rágni, szopogatni kezdtem, miközben éreztem, hogy egyre keményebb és merevebb. Most rajta volt a sor, hogy hanyatt feküdjön és engedelmesen hagyja, hogy kényeztessem. Gumit húztam rá és a számba vettem. Lágyan szopogattam, fel-le csúsztattam rajta az ajkaimat, éreztem, ahogy a torkomban lüktet – no nem a szívverésem, hanem a merev hímtag ;) közben a zacskóját gyúrtam. Jó volt kézbe fogni.

Nemsokára már nagyon vágytam rá, hogy a testemben érezzem. Fölé térdeltem és finoman beleereszkedtem. Oltári jó érzés volt. Láttam rajta, hogy ő is várta már ezt a percet, az élvezet ült ki az arcára. Ritmikusan lovagoltam az ölében, néha csak megemelkedtem és ő „dolgozott”: serény csípőmozgással adott gyorsabb ritmust. Kezünk összekulcsolódott, így tartott erősen, miközben én ütemesen lovagoltam tovább. 
Egy-egy pillanatra megálltam, és tövig beleereszkedtem a kemény rúdba, miközben ő is tolta felfelé a csípőjét, mintha belém akarna bújni. Hihetetlen érzés volt így felnyársalva ülni rajta. Olyan izgató volt, úgy ingerelt belül a kemény szerszáma, hogy teljes testemben remegtem. Ritka érzés ez, mindenképpen szeretném még sokszor átélni. Annál is inkább, mert egy csöppnyi kellemetlen érzéssel sem párosult. Sajnos van egy pont bennem, amit ha túl intenzíven ingerelnek, akkor fáj, kellemetlen érzést kelt, de vele most ez fel sem merült, csak rázkódtam az ölében mennyei élvezettel.
Kicsit fáradni látszott, merevsége alább hagyott, de pihenni nem akart. Mellé térdeltem – én amúgy is oly fent jártam, hogy többször is majdnem elélveztem – és a számmal kezdtem izgatni. Amikor megkeményedett, újra beleültem, újra alkalmam volt a lehető legmélyebben, tövig beleereszkedni és ezt akármeddig folytattam volna. Nem akartam elélvezni, csak érezni ezt. Fantasztikus volt! 
De ő mást akart. Feltérdeltetett, és hátulról hatolt belém. Ütemesen lökött, én pedig megadóan hagytam, hogy tegye a dolgát, kezeimmel a zacsiját kerestem – fogni akartam, miközben ütemesen hatol ki-be – de nem értem így el. Nem voltunk így sokáig, mert sajnos ebben a pózban fájt egy kicsit, épp ott ingerelt, ahol említettem, hogy nem jó. Teljesen megértő volt, azonnal reagált, ahogy érzékelte, majd szóltam is neki, hogy váltsunk inkább.
A hátamra feküdtem széttárt lábakkal, egy takarót tűrtem a derekam alá, hogy még kényelmesebben hozzám férjen. Ebben a helyzetben nem tudtam sokat mozogni, de nem is kellett. Férfias határozottsággal tette a dolgát, ütemesen tolta belém az erejét. Éreztem, hogy nagyon közel vagyok a csúcshoz, reméltem, hogy ő sem marad el. Nem akartam a kezemmel rásegíteni, attól még hamarabb elélveztem volna – talán ha ő tette volna, azt nem utasítom vissza.
- Gyere, élvezz! Bennem élvezz el, érezni akarom – mondtam neki, ő pedig felgyorsult, és pár másodperc múlva néhány erősebb lökéssel ment el, éreztem, ahogy a szerszáma néhányat rándul. Nagyon szeretem közben látni az arcát, ahogy megfeszül, önfeledten telik el rajta az élvezet, majd kisimul. Az én örömömet is a magasba emeli.
Olyan gyorsan történt – gondolom ő is közel járt, talán vissza is tartotta – hogy bármennyire is az orgazmus küszöbén álltam, nem jutottam még fel a csúcsra. Szinte könyörögve kértem, hogy maradjon még bennem, másodpercekre voltam a mennyországtól. Maradt is, de mozogni lankadó farkával már nem tudott, nem sokkal később ki is csusszant belőlem. Simogatott, igyekezett segíteni miközben én a kezemmel izgattam magam, de ez a bennem játszó örömrúd nélkül már nem ment. Végül én lemaradtam – ezzel kicsit tán befejezetlenné téve az együttlét végét – és elfelejtettem megerősíteni, hogy nekem így is teljes és mennyei érzés volt az egész. Sétástól, simogatástól, tövig felszúrva remegéstől, élvezetének befogadásával együtt! Sebaj, akkor ezúton közlöm vele. Míg ezt leírtam is hasonlóan kellemes feszültség keletkezett bennem.
Sajnos elég hamar távozott, én szerettem volna, ha egy kis csendes levezetés még történik. Én hevertem még egy darabig mielőtt eltettem volna magam éjszakára.

2 hozzászólás |

Hozzászólások

robitussin#12#2 2021-05-09 17:43:00
jól írsz
pandora#12#1 2020-11-03 22:56:41
Tetszik az őszinte kronológia. Továbbra is jól írsz. :)


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3110BDSM - extrém szexualitás

#cvb100Farock

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba9480Biszexuális vagy, be kell lépned!

#perverzgreti510perverzek

#fredi50100Sopron - Győr-Szombathely kke.
Ajánlott szobák
#maszti_szoba700Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba510Belvárosi szexmentes csevegő

#szeretot-100Többes kalandok kamionban
Ajánlott szobák
#homo_szoba6150Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4740Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba420Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok600Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak

#edespar110Édes élvezet
Ajánlott szobák
#transz_szoba2630Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.