Lovagias

itt vagy: Eropolis > Transzneműek negyede > Blog > timi-fiu > 9

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

timi-fiu blogja


Egy CD napjai
Hétköznapok, ünnepnapok egy bisex CD életében
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Lovagias
#9 2019-04-30 14:53:40
Egyszer régen beszéltünk már, aztán valamiért nem lett belőle semmi.

Volt egy egész délutánom egyedül. Ki is írtam, hogy szabad vagyok, hátha bejelentkezik valaki. Egy kedves régi pasi jelezte, hogy lehet, hogy erre jár, úgyhogy óvatosan ismerkedtem, nehogy aztán valakit átverjek.
Jelentkeztek páran: egy kedves fiatal fiú, egy macho, egy pesti pasi, aki a közelben (röpke 100 km) járt. Meg ő.


Az elejétől megnyerően beszélt, nem volt erőszakos, de félénk sem, elég határozottan udvarolt.
Ültem a kádban, mellettem a mosógépen a laptop, és volt, hogy mindannyian egyszerre szerettek volna beszélgetni. :O
Ő sérelmezte is, hogy mintha csak futtában válaszolnék - pedig nem, csak nem szoktam 20 mondatos választ adni egy rövid kérdésre. :) Kedves volt. Nem csinált problémát abból, hogy látni akarom, keresett egy kamerát, amivel megmutathatja magát, nyomult, hogy mi legyen. Amikor végre kikecmeregtem a kádból és sminkelni kezdtem - gondoltam akkor is kirittyentem magam, ha végül senkinek nem kell, magamnak is szívesen tetszem - én is bekapcsoltam a kamerát, hogy legalább ruhában lásson. Fekete combfixet húztam a kedvenc rózsaszín minimmel, és megmutattam. Lelkesen éljenzett, nekem meg nyilván dagadt a büszkeségem.
- Értesz hozzá, hogy izgass fel egy pasit! - mondta.
Jó lenne tényleg érteni hozzá. De azért megmutattam magam fehér combfixben is. Azt mondta, neki mindegy a fehér, vagy a fekete, mindkettőt szereti, a színeseket nem annyira (azért a piros olajfényű harisnyámat megmutatnám neki egyszer). Jó volt látni-hallani a kamerában a lelkendezését... Találkozni akart.
Nem szaporítom  a szót: végül aztán bele mentem. Megegyeztünk, hogy kocsiba ül és eljön értem - én nem tudtam aznap autózni. A problémám csak az volt, hogy hogyan megyek ki a házból. Nem volt még este és világosban, amikor a szomszédok kinn vannak, nem biztos, hogy szerencsés kirittyentve kisétálni... :napersze: 
Azt beszéltük meg, hogy ha ki tudok menni, hazavisz magához, ha nem, akkor nálam lehetünk. Adott telefonszámot, amin elérhetem, ő tudott írni a chaten.
Indulás előtt 1 perccel hívott a fiatal srác, de akkor már csak üzenni tudtam neki, hogy most már nem jó. Azt hiszem megsértődött, mert azóta sem válaszolt.

Kijutottam. Nem akartam lemenni a térre, inkább felsétáltam a hegyre. Kb. 5 percre tőlünk van egy park, mellette a város egyik legjobb étterme, gondoltam ott jó lesz. Hívtam a telefonját, és folyton kisípolt. Szép lesz, ha ezen múlik... vagy esetleg kamuzott? Ki szoktam szagolni, nem volt gyanús. Végül a chaten tudtam üzenetet küldeni neki. Már a téren volt, mondtam neki, hogy jöjjön fel ide. 
Pár perc múlva bekanyarodott egy szép fekete Audi. Az ellenkező irányba indult, utána sétáltam. Megfordult és megállt az étterem előtt. Épp vele szemben sétáltam. amikor a közelbe értem kiszállt, átsétált az autó mögött, és ajtót nyitott. Jóleső érzés volt, hogy ilyen előzékeny. Negyed óra autózás után - közben azonnal beszélgetni kezdett, jó kis kocsikázás volt - megérkeztünk. A kocsitól a házig elsétáltunk, liftbe szálltunk és megérkeztünk a lakásba. Hellyel, itallal kínált és minden zavar nélkül beszélgetni kezdtünk, igen nyitott volt. Közben - hatalmas képernyőn - zenetévé ment, jobb lett volna csak a halk zene képernyő nélkül.
Dicsérte a ruhámat, a lábaimat, közben nem bírta ki, hogy ne tegye fel a lábát. Harisnyás lábaim az övén nyugodtak. Udvarolt, került egyre beljebb és beljebb. Közelebb ült, simogatott, puszilgatni kezdett, végül megcsókolt.
Meg kell mondjam, hogy eddigre levett a lábamról. Olyan kitartóan, finoman, de céltudatosan kerített be, hogy bennem sem volt kétség, hogy akarom őt.
Amikor már benne voltunk, azt mondta, menjünk át a másik szobába. Kényelmes szép franciaágy, piros takaróval.
Ott is folytatta, nem volt megállás. A combomon volt már a keze, az enyémet pedig finoman az ágyékára parancsolta. Kemény durungot tapogattam ott a nadrág alatt. Jaj de vágytam már rá! Csókolt közben, melleimet gyúrta, igazából arra vágytam volna, hogy rám feküdjön, erősen hozzám nyomja.
Nem sokára lekerült róla a nadrág, és előkerült az a dorong, amit tapogattam. Jó nagy darab volt. Gumit hengergettem rá, és a számba vettem. Nagyon jó érzés volt szopogatni, hálás hangon biztatott, azt mondta, de szép vagyok közben. Eltelt már annyi idő, hogy magamban akartam érezni. Leküzdöttem magamról a bugyimat, fölé térdeltem.
- Lassan gyere kérlek, nagyon vastag vagy - kértem.
- Te irányítasz - volt a megértő válasz, és kedvesen hagyta is, hogy én döntsem el, milyen tempóban csúszom lefelé.
Nem csúszott be azonnal, éreztem, ahogy feszít szét, ahogy tágul a nyílásom, és egyre lejjebb csúszom, míg végül elérkezett a pillanat, hogy tövig beleültem. Fantasztikus érzés volt ülni az ölében felnyársalva, és a hangjaiból ítélve neki sem esett rosszul. El tudtam volna üldögélni így sokáig.
Ütemesen lovagoltam rajta, ő közben a kezével kutatta az ágyékom, hogy segítsen a csúcsra jutni és szép szavakkal biztatott, hogy abba ne hagyjam. Nem tudom hány percig tartott. Éreztem ahogy nő bennem a feszültség, melegedik az ágyékom, míg végül a rúdon lovagolva, a kezei között öntött el a forróság, és hatalmas energiával élveztem el. Nem voltam halk, gondoltam közben a szomszédokra is, de nem tudtam volna csendben maradni.
Ki kellett mennem WC-re, ő türelmesen megvárt. Akartam, hogy ő is így élvezzen, mint én. Engedelmesen elé térdeltem az ágyon ő pedig hátulról tolta belém keményen merevedő örömét. Ráhagytam, hogy birtokba vegyen - nem is volt igazán más választásom. Csattogva lökött és lökött, én pedig éhesen fogadva hagytam, hogy tegye a dolgát.
- Feküdj le! - kérte, én pedig hasra feküdtem előtte, vártam, hogy rám nehézkedjen és birtokba vegyen újra. A hátamra fordított, és inkább úgy tolta belém. Igazi férfierő támadt rám, én pedig nagyon örültem neki. Két kezével fogta a bokámat, mint az eke szarvát, és gyorsuló tempóban tolt. Közben egyszer-egyszer megcsókolt, mindvégig dicsért, milyen szép vagyok neki.
Nem tudom elmondani, milyen jó érzés volt ez a gyengéd dominancia, ezt csak átélni lehet. Akkor is, amikor egy-egy nagyobb lökésnél kicsit fájt is, amit csinált. Talpaimat a mellkasára szorítva hullámzott velem az ágy, már csak arra vágytam, hogy érezzem, amikor elélvez bennem. Felgyorsult a mozgása, egyre hangosodott a lihegése, nyögései... hallatóan és érezhetően elélvezett. Maradt még kicsit bennem, nagyon örültem, hogy nem húzta ki azonnal. Utána pedig hosszú percekig simogatott, szuszogott a melleimen, lábamat kényeztette. Hasra fordultam, és csak simogatta a harisnyás lábaimat, csupasz fenekemet tovább, nagyon jó érzés volt! Párszor össze is rándultam a csiklandozástól.
A levezetés után sem siettünk. Jó volt nála, megigazítottam a rúzsom és azon tanakodtunk, miért sípolt ki a telefonja, pedig be volt kapcsolva.
Végül vissza fuvarozott. 
- Ne menj fel a hegyre, felsétálok - mondtam.
Elköszöntünk és biztosított, hogy szeretne még látni. Legközelebb fehérben megyek. Várom. 
Ki kellett szellőztessem a fejem, jól esett a séta. Jó lassan mentem, nem volt sietős. Még mindig éreztem a feszítő erőt az ágyékomban.
Most is.
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/bc93fab20190430150313.jpg

Nincs hozzászólás. |

Hozzászólások



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3340BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba93141Biszexuális vagy, be kell lépned!

#perverzgreti110perverzek

#toecskoelj100jófej és dug6ó alkalmi vagyok
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1020Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba300Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba4860Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4740Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok310Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1820Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.