hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóMilyen egy jó szexpartner?

itt vagy: Eropolis > Belváros > Forum

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

pandora


Milyen egy jó szexpartner?
Sokan írják a bemutatkozásukban hogy szexpartnert keresnek. Sokszor és sokan hivatkoznak arra hogy ez egy szexpartner kereső oldal. Nekem erről mindig a teniszpartner, kártyapartner ugrik be. :)
Vagyis hogy a partner mindössze segítő egy tevékenységben, amit nem egyedül akar csinálni valaki. Pedig a szex azért egy kicsit más...

A kérdéseim, amivel kapcsolatban érdekelnének a vélemények:

Mi a különbség a szexpartner és a barát/barátnő, vagy a szerető között?
Ki mit ért "jó szexpartner" alatt? Egy dögös ágycsatát? Testi-lelki barátot? Havert? Szerelmet? Pusztán egy tevékenységhez segítőt? A szexpartner egyvalakit jelent, párhuzamosan többet, vagy folyamatosan újabbat és újabbat? 

Hogyan képzelitek el a számotokra ideális szexpartnert? Milyen lenne az, aki után azt mondjátok, hű...megtaláltam amit/akit kerestem?


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
supi
#780 (2020-11-12 14:02:06) |
A(z) #780 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
pandora
#779 (2020-11-12 13:01:34) |
Válasz a(z) 778. üzenetre:
Szerintem a téma teljesen ide való!
Hiszen a jó szexpartnerről szól a fórum. A jó szexpartner elég fontos paramétere a potencia. ;)


[ugrás az előzményre]
supi
#778 (2020-11-12 05:37:10) |
Válasz a(z) 777. üzenetre:Remélem nem haragszol hogy ilyen salak nem ide tartozó témával szórom teli a fóumodat. Ha lehet folytatni még ezt a témát vagy unalmas?

[ugrás az előzményre]
pandora
#777 (2020-11-11 17:37:19) |
Válasz a(z) 775. üzenetre:

Ezek szerint te helyes önértékeléssel állsz a világhoz. De sajnos a többség nem. :( Amelyik férfinek problémái vannak, az saját magában is úgy könyveli el, hogy a nő a hibás. És igen, azt hiszi, a bögyös szőkét meg tudja dugni. Aztán talán elsőre még sikerül, mert extra izgalom az újdonság varázsa, de lehet hogy már akkor sem, és akkor is a nő hibájának tudja be, és ahelyett hogy kezeltetné a problémáját, megy a következőhöz. :(

És nyomulnak, kezdeményeznek, mert azt hiszik magukról, hogy csak mindig rossz nőt fogtak ki. :D
A swingerek is tele vannak velük. Sok nő már úgy indít swingerben, hogy csak álló farokkal közelítsen hozzá bárki, mert annál aztán tényleg kevés kiábrándítóbb dolog van, mint amikor egy többesben egy pasi a kókadt fütyit tolja a sok pasival körbevett nő szája felé. :D :D
És nem, sajnos nem veszik észre magukat. :( 

[ugrás az előzményre]
supi
#776 (2020-11-11 17:34:46) |
Válasz a(z) 775. üzenetre: Igen ez olyan mint az egészség sok velem korú makk egészségesnek valja magát és közbe szedi a vérnyomás csökentőt inzulinozza magát cukor ellen valamint koleszterin szintje az egekbe de köszönöm egészséges vagyok. 

[ugrás az előzményre]
supi
#775 (2020-11-11 17:28:42) |
Válasz a(z) 774. üzenetre:Igen valóban egy férfi sem ismeribe ezt a kudarcot de szerintem ha ilyen problémái vannak magamból ki indulva nem kezdeményezek. Miből gondolja valaki ha az enyhén hasas feleségét nem tudja meg dugni majd egy karcsú szöke nagy mellű milfet igen szerintem ez tévhit bármelyik férfi részéről. De szerintem akik nem teljesítenek nem is kezdeményeznek. Ezt a férjes milfeknek figyelembe kéne venni nem mindjárt le rázni a pasit.

[ugrás az előzményre]
pandora
#774 (2020-11-11 17:20:22) |
Válasz a(z) 773. üzenetre:

Igen, valóban nem szeretik ezt így beismerni. Gondolom azért, mert mindenki rögtön nekik esik, hogy ha a pasinak nem áll fel, akkor a nőben van a hiba. Ezért a szőnyeg alá söprik, nem beszélnek róla, csak kerülik a szexet.

Az általánosítás tényleg rossz dolog. :( Főleg azon 50+ férfiak számára, akiket nem érint ez a probléma, és pöccröff működnek. Node mindenki ezt állítja magáról. :D Az hogy így van-e, az ágyban derül ki. És amikor kiderül, már késő, kellemetlen, rossz élmény. Az ember meggondolja a következőt. :(

A korosztályommal én is már csak érzelmekkel megyek bele bármibe.

[ugrás az előzményre]
supi
#773 (2020-11-11 17:14:48) |
Válasz a(z) 772. üzenetre: Igen én is erre gondoltam de a férjes milfek ezt nem akarják be ismerni vagy titkolják és a legnagyobb probléma az egész történetbe hogy teljesen ebből okulva le írják az összes 45 50 feletti pasit. Így aki érez magában energiát 10 szer olyan gőzzel kell füzni egy nőt mint egy 30 évesnek. Különben ezt valahol írtam is vagy lehet ez a része le maradt. Sajnálom valóban hogy általánosítonak.

[ugrás az előzményre]
pandora
#772 (2020-11-11 17:03:22) |
Válasz a(z) 771. üzenetre:

Ha a kérdés, hogy a milfek mit esznek a huszon-harminconéves férfiakon, arra éppenséggel van elméletem ami saját tapasztalaton alapul.

Érzelmileg-értelmileg a korosztályomhoz vonzódom, de a korosztályom ahogy emelkedik, sajnos egyre többször okoz csalódást szexuálisan. :(

A természet kicseszett az emberekkel. Míg a nők korral egyre jobban megismerik a saját szexualitásukat, testüket, egyre jobban képesek élvezni a szexet, és egyre könnyebben is műxik minden.

A férfiaknál ez fordítva van. Korral egyre nehezebb minden, az ingerküszöb is megemelkedik, és már nagyon sok kell az izgalomhoz, főleg annak a fennmaradásához. Ami a nő számára már rengeteg macera. Kiábrándító és kizökkentő kókadt fütyibe újra és újra lelket verni. :( 

Meg lehetne ezt körülményesen, óvatosan, szépen, tapintatosan fogalmazni, de ha csak a lényeget szeretném kifejezni, akkor míg egy huszon-harmincon évesnek többnyire minden megy pöccröff, addig 50,60 után kezdődik a nem áll fel olyan könnyen, közben lekonyul, vagy éppen több órás reszelgetés után sem tud a férfi elélvezni...ebben pedig már nincs élvezet. 
Tisztelet a kivételnek, mert van kivétel persze. De a férfiak többségénél sajnos 45-50 után ez van. :( És ha ez nem egy olyan viszony, ahol az ember érzelmileg elkötelezett a férfi felé, akkor elmegy a kedve, és jön egy fiatalabb, akinél minden egyszerű és könnyed.
Hát ennyi a nagy titok. :napersze:


[ugrás az előzményre]
supi
#771 (2020-11-11 09:57:22) |
Nem tudom mi zajlódik le mint érzelmi és szexuális világukban ezeknek a milfeknek. Én arra gondolok hogy igazán ilyen partnerrel élték meg a szexualitás örömét és ezek az érzelmek hajtják tüzelik öket. De ez már régen volt emlék számukra. Számomra a fiatal potens férfi test nem igazán illik a képbe mivel nagyon sok sportos, jó meg jjelenésű elegáns és potens 50 60-as pasi van. Hmm 
supi
#770 (2020-11-11 09:43:44) |
A(z) #770 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
supi
#769 (2020-11-11 09:40:42) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/9/USRf_91998a0/ca4c25.jpg
Sok értelmes ember van itt talán egy nem ide vágó témában is válaszolnak. Szexpartner vagy barátság extrákkal már nehéz el igazodni egy nő vagy nők sőt inkáb 45, 50, 60-as milfek érzelmi világában. Hogy miért is írom ezt sokan vannak itt az eron is és ismeretségi körömben is akik 30 éves pasikról ábrándoznak. Akár komolyabb érzelmi viszony reményében is. Hátha van itt olyan töltetű hölgy aki ilyen mélységben ismeri a milfek lelki és szexuális világát. Mert én mint férfi nagyon imádom a jó karban lévő szexuális töltettel megáldot 50-es milfeket. Nem a 30 csajok a cél csoportom
supi
#768 (2020-11-11 09:35:18) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/9/USRf_91998a0/ca4c25.jpg
Sok értelmes ember van itt talán egy nem ide vágó témában is válaszolnak. Szexpartner vagy barátság extrákkal már nehéz el igazodni egy nő vagy nők sőt inkáb 45, 50, 60-as milfek érzelmi világában. Hogy miért is írom ezt sokan vannak itt az eron is és ismeretségi körömben is akik 30 éves pasikról ábrándoznak. Akár komolyabb érzelmi viszony reményében is. Hátha van itt olyan töltetű hölgy aki ilyen mélységben ismeri a milfek lelki és szexuális világát. Mert én mint férfi nagyon imádom a jó karban lévő szexuális töltettel megáldot 50-es milfeket. Nem a 30 csajok a cél csoportom
pandora
#767 (2020-11-05 03:33:41) |
Válasz a(z) 766. üzenetre:

"kívánatos, tüzes, hormonálisan is gerjesztő, értelmileg hozzám illő, gondolkodásban közös hullámhosszon vqgyunk, hasonlóak.a.szexuális.vágyaink, igényeink, és még testalkatban, életkorban is megfelelünk.egymásnak"

Szerintem ha valaki ilyet talál, abból bőven több lesz szexpartnernél. Vagy ha ez az igény egy "egyszerű" szexpartner esetében, akkor hol a léc egy barát/barátnő/szerető esetén?! :D


[ugrás az előzményre]
ikarus
#766 (2020-11-04 12:26:48) |
Sámomra szexpartner az az, akivel a.szexen.kivűl semmi közös dolgot sem csinálunk. Ideálisabb eset, ha.jót beszélgetni is.lehet.valakivel. Ő már nem pusztán szexpartner. Ha ez hosszabb.távon működik, akkor már.barátság extrákkal kategoria. Vagy szerető is.lehet, bár.oda.már a.lelkét, és az érzelmeit is.beleviszi az ember. Legalábbis jó esetben. E két.kategória.eléggé hasonló lehet. A legmagasabb fokozat, ha mindezt legálisan, párkapcsolatban, elégedetten élhetik meg. Mondhatni ez az ideális. Talán erre törekszik mindenki, de.annyifélék.vqgyunk, hogy a.pont.hozzánk.illő mási kfelet nehéz megtalálni. Vagy szerencse kell hozzá. Na de elkanyarodtam a jó.szexpartner.meghatározásától. Ideális.esetben kívánatos, tüzes, hormonálisan is gerjesztő, értelmileg hozzám illő, gondolkodásban közös hullámhosszon vqgyunk, hasonlóak.a.szexuális.vágyaink, igényeink, és még testalkatban, életkorban is megfelelünk.egymásnak. Szóval sokmindenen múlik. És.azon is, hogy mikor, meddig, és hol leszünk.szexparnerek. Más.egy egyalkalmasxés egy.hosszútávú partnerség. 
pandora
#765 (2020-09-03 14:00:45) |
Kicsit off ide, de ide illik:

Van itt egy hasznos funkció az oldalon, a saját menü. Én használni szoktam:
https://www.eropolis.hu/info/selfmenu/

Igaz, csak örömpolgároknak elérhető, még egy érv az örömpolgárság mellett. Ide be lehet tenni azokat a fórumokat amik az embert érdeklik, és akkor nem kell kerülgetni azokat, amik nem. ;) 


pandora
#764 (2020-09-03 13:57:10) |
Válasz a(z) 763. üzenetre:

Hát nem tudom, ki hogy van vele, de nekem az exhicionizmus és egyéb szexuális devianciák valahogy izgalmasabbnak tűnnek. :D ;) [ugrás az előzményre]
esther
#763 (2020-09-03 11:37:57) |
Válasz a(z) 761. üzenetre:

Köszi az érdeklődést. :) Így van, csak a lapomról tudsz rámenni. 
Nem én vagyok az első, sem az utolsó, aki így járt. A bloggerek 90%-a volt már kivéve a ketrecből, mert házirendet sértett.
Vannak olyan -máig aktív fórumok-amiket nem látunk, mert...mert pl pont azokat a népszerűtlen témákat taglalja, amikről legutóbb beszéltünk mi is.
Pl ez a fórum:

https://www.eropolis.hu/hetero/forum/?TID=EPff_57fc2a1

Ha meg nem kerülök vissza, akkor van itt csupa izgi, más téma is, úgy mint karanténos, vagy zene fórumok.

Bocsi az off miatt Pandora! :* 

[ugrás az előzményre]
pandora
#762 (2020-09-02 17:02:10) |
Válasz a(z) 761. üzenetre:
Csak úgy tudod megnyitni, hogy elmész Esther reglapjára, és ott rákattintasz a "saját fórumom" linkre.

Kivették a fórumketrecből, mert valakinek bántotta a szemét. :napersze: 

[ugrás az előzményre]
csiribicsiriba
#761 (2020-09-02 16:55:57) |
Válasz a(z) 760. üzenetre: Az igazság az, hogy nem a hivatkozott üzenetre szeretnék válaszolni, hanem segítséget kérni, mi lett az exhibicionista fórummal, nem találom?

[ugrás az előzményre]
pandora
#760 (2020-08-06 12:20:31) |
Válasz a(z) 759. üzenetre:
Persze hogy nem azért. :D 
Hanem azért, mert az ember része a fontos, nemtől függetlenül. ;)


[ugrás az előzményre]
supi
#759 (2020-08-06 11:54:11) |
Én örülök neki hogy van barátod aki gondolom férfi. Nekem nő barátaim valamikor ovis koromban voltak. De nem tudom mar elméletem hogy végül is ebben a korban hova jutottunk Igen ők 1 évvel idősebbek voltak. Sokat játszottunk de a fő játék a doktorosdi volt. Elég melyre ható vizsgálatokat kellet végeznem akár azzal is. Szerint főleg felnőtt korban hát van elképzelésem erről. De nem akarok senkit meg sejteni. Azért még nem legyek senki barátja mert én kívánom minden porcikáját és talán egyszer ha úgy adódik élvezhetek vele.
nincs kép bigboy72
#758 (2020-08-06 11:32:07) |
Válasz a(z) 753. üzenetre:

A magyar nyelv eme hiányosságának oka szerintem eredendően a kategória nem létezésében keresendő! :D
(Vagyis: nő és férfi között a barátság olyan, mint a fehér holló. Azt mondják rá, hogy ritka, de én még eleddig egyet sem láttam!)

[ugrás az előzményre]
pandora
#757 (2020-08-06 11:28:40) |
Válasz a(z) 756. üzenetre:
Az ágyas szerintem kitartott volt, vagyis "főállású". Ennek mai korban is van megfelelője, és az nem a szexpartner. :D

Régen én is elképzelhetetlennek tartottam a barátságot, de megváltozott a véleményem, mert itt van több olyan barátom is, akikkel nem szexelünk, mégis időtálló lett a barátság.
Azért a férfiak sem faék módjára egyszerűek (legalábbis nem mindegyik), és túl tudnak lépni a farkukon. :D
Nem hiszem hogy nemet mondanának ha letámadnám őket :D , de így is egymás életének a részei vagyunk, szóval működik.


[ugrás az előzményre]
supi
#756 (2020-08-06 10:17:30) |
Szerintem a szexpartner a mai kor kifejezése. Valaha a királyoknál földesuraknal ágyasnak nevezték ez nem téveszthető össze az első éjszaka jogával. Ezt a kalandot az ágyas vagyis a nő is akarta és élvezte is. Ugyan ez még volt más retegekben is csak ott ágyra járóra nevezték. Tehát még a világ világ a nők és férfiak vágya a SzeXen vibrál barátságot két nem között nehezen tudom elképzelni. Előb utóbb ágyban kötnek ki.
zoltan1972
#755 (2020-07-25 10:03:28) |
A(z) #755 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
csajszerepffi
#754 (2020-07-20 18:10:13) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/b/USRf_b0b11ed/461b3e.jpg
egyó szexpartner megértő és odaadó szerinrem
pandora
#753 (2020-07-19 19:44:50) |
Válasz a(z) 752. üzenetre:

"A barát/barátnő hasonló de szexuális vonzalom nélkül."

Fura, hogy míg egyébként nagyon gazdag a magyar nyelv, mégsincs megkülönböztetve a barát-barátnő a pártól.

Sokszor fogalmazunk úgy: "van barátom", "van barátnőm". Ez pedig szerintem nagyonis tartalmazza a szexuális kapcsolatot. Ugyanakkor valóban a barátság alapból teljesen más fogalom.

Néha külön magyarázatra szorul, hogy valaki barát-barát (szexmentesen), vagy "A" barát (mint partner, társ).
Vajon milyen szavakkal lehet ezt normálisan magyarul kifejezni? :)

[ugrás az előzményre]
biker67
#752 (2020-07-14 22:36:00) |
Szia Pandora!

Milyen érdekes témát találtál.☺
Vajon kiknek jut még eszébe?
Szerintem nem sokan törpölnek ezen...

Èn is amikor ide kerültem alaposan elkezdtem gondolkodni h mi is az amit itt keresek.
Nos, nem futószalagon kínált portékát.
Bár kötetlenebb az ismerkedés ,de valjuk be jó érzés 
az amikor az itteni ismerkedés után is úgy érezzük h fontos a másik ,fontos vagyok a másiknak.

A kérdésedre az én olvasatom szerint a válasz:

A szexpartner jelentèse kicsit gépies,idegen ,
távolságtartó.Inkább érzelmeket nélkülöző,csak a szexre koncentráló "társ"

A szerető az már jóval melegebb,érzelemgazdagabb személy.Vele már lehet mást is tervezni,valószìnüleg igény is van rá hiszen vele jó összebújni csak úgy, 
Jól esik a közelsége,társasága.
Vele már programokat is terveznék.

A barát/barátnő hasonló de szexuális vonzalom nélkül.

Kb ennyi röviden.

Van már másoktól is vélemény?
A tied is érdekelne...és az is amit emlitettél 
h anno amit kiìrtál ,nem értették.
pandora
#751 (2020-07-13 21:33:54) |
Válasz a(z) 750. üzenetre:

Megint a jó magyar ló egyik meg másik oldala.
Vagy a fél karunkat adnánk, vagy nem is érdekel.

Holott többnyire elég lenne csak valami normális középút az eredményekhez. :D :D :napersze: 


[ugrás az előzményre]
mission-impossible
#750 (2020-07-09 21:46:18) |
Válasz a(z) 749. üzenetre:
Én csak olyanért küzdök.
De lehet hogy másnak ugyanaz nem éri meg. Pedig én a fél karomat adnám érte.

[ugrás az előzményre]
router
#749 (2020-07-09 18:34:12) |
Válasz a(z) 748. üzenetre:

Az első tételt kiegészíteném azzal, hogy csak akkor küzdj, ha addigi tudásod alapján (ez fontos!) érdemes. 
A többivel egyetértek. 

[ugrás az előzményre]
mission-impossible
#748 (2020-07-09 17:38:51) |
Válasz a(z) 747. üzenetre:
Ne nekem mondd!
Az egyik alaptétel számomra:
"Ha nem küzdesz, már vesztettél is."
A másik:
"Sose vesztek, mert abból is tanulok."
De a legfontosabb, hogy legyél nyitott az új dolgokra és sose veszítsd el a humorodat!
 :D 

[ugrás az előzményre]
pandora
#747 (2020-07-09 17:26:35) |
Válasz a(z) 745. üzenetre:
Szerintem abban az időben azért az önkielégítés nem volt ilyen kézenfekvő és népszerű dolog, hogy elsődleges társasággá váljon. (Szeresdmagad sem volt.) A zemberek egymás társaságát keresték inkább. Minden veszélyével és problémájával együtt. (Vagy én olyan környezetben voltam, ahol ez volt a jellemzőbb...)

Azt sem gondolom, hogy a nőknek magasabbak lennének az elvárásaik mint anno. Egy dolog hogy mit hangoztatnak, de a személyes varázs mindig, minden időben nyer. :D Talán annyi különbség van, hogy nem volt ennyi aranyásó mint manapság, de azért ez nem akkora szelete a társadalomnak, hogy számítson.
Viszont ennyi szétoperált topmodell meg celeb sem császkált a pasik orra elé, amihez aztán a hétköznapi nőket mérik.

Nem rajthoz állni, pusztán azért mert veszít néha az ember, nahát az aztán a legnagyobb lúzerség. :D
De valóban rengeteg az önbizalomhiányos ember. :( Lehet hogy az ezotéria meg a szeresdmagad mégsem túl hatékony. ;)


[ugrás az előzményre]
wings1989
#746 (2020-07-09 17:25:25) |
Hát aki többre tartja a kezét az talán még nem szeretkezett igazán jót...hiányzik az előjáték és itt most szavakra pillantásra szituációra akár egy táncra gondolok..egy raktáros spanom hívja így az önkielégítést-kézi anyagmozgatás-olyan mint az s.o.s francia lenyugszól testileg nyomorodsz lelkileg....na most hogy ennyit írtam megyek kiverem:)
mission-impossible
#745 (2020-07-09 16:59:36) |
Válasz a(z) 744. üzenetre:
Én nem fognék mindent a pornóra. Annak ellenére, hogy a statisztikák szerint az internet és számítógép használat jelentős részét a pornó teszi ki, nem gondolom, hogy a könnyen hozzáférhető pornó előtt pl. a szocialista erkölcs időszakában több egészséges szxualitású ember volt.
Nem lehet, hogy a kitágult lehetőségek, és ismeretek miatt van nagyobb elvárásuk a nőknek, ami ilyen reakciókat gerjeszt a férfiak egy részében???
Magas, sportos, jóképű, intelligens, jó egzisztenciájú, nim.20 cm farokkal és még családcentrikus és hűséges is legyen.
Ezek tudatában sokan rajthoz se állnak, mert nem tudnak veszíteni.

[ugrás az előzményre]
pandora
#744 (2020-07-09 13:05:36) |
"véleményem szerint ha jó szexpartnert találsz elkerűlhetetlen a mélyebb érzések kialakulása "

Ez nagyon érdekes, és igaz is. Én is tapasztaltam ilyesmit.

Viszont még egy furcsaság, ami szerintem elég szomorú. Sokakban ez azért nem alakul ki, mert nem a nők az elsődleges örömforrásuk, hanem a pornó és önkielégítés. Sokan itt a nőket csak valamiféle fűszernek keresik a teljesen berendezett és működő egyszemélyes szexuális életükbe.
Néha-néha meghódítanak egy nőt (akár meg is dolgoznak érte, hosszú beszélgetések, randik), majd szex után hetekre eltűnnek. Ez alatt magukkal (vagy legfeljebb egy-egy alkalommal mással) szexelnek, hetek-hónapok múltán ismét előkerülnek.

Így viszont nem alakul ki sem összeszokás, sem semmiféle összekötés az agyban a szexuális élmény és egy adott személy között (ami megalapozna mélyebb érzést ami adott emberhez kötődik). Ez a kötődés saját magukkal alakul ki, vagy egy-egy kedvenc pornószínésszel, ami még inkább elfojtja a vágyat hogy az illető kapcsolatokat teremtsen. 

A maszturbálással, pornóval egyszerűbb szexuális élményhez jutni úgy, hogy nem jár olyan konfliktusokkal, macerával, amivel egy nő együtt jár. Aki ilyen, annál a "macera"-tűrőképesség elkezd konvergálni a 0 felé (minek ez a rumli az életembe ha anélkül is van szex), egyre kevésbé vállalják be az emberi kapcsolatot, egyre jobban idealizálják a vágyott nőt (lehetőleg olyan ne létezzen), és rendre visszamenekülnek a kezükhöz. Gondolom a legvége pedig hogy már hús-vér nővel nem is tudnak szexelni, vagy nincs rá semmi igényük. :(

Rájuk nemigen érvényes a fenti mondat. :napersze: 

wings1989
#743 (2020-07-08 00:17:50) |
A jó szexpartner....legyen ribanc...és ezen nem azt értem hogy kefélje végig a várost hanem tudja bárhol bármikor elcsavarni a fejem véleményem szerint ha jó szexpartnert találsz elkerűlhetetlen a mélyebb érzések kialakulása azok nélkűl nincs szeretkezés csak szex és a jó szexpartnerrel szeretkezni is lehet.
pandora
#742 (2020-07-04 17:37:18) |
Egy fontos tulajdonság még kimaradt, amire eddig nem is gondoltam.

Szerintem egy jó szexpartner nem minden alkalommal ugyanolyan, nem egy kaptafára működik. Képes változni, megújulni, meglepni. Újabb és újabb dolgokat kihozni a másikból és saját magából.

Bátor, és szeret kísérletezni. Nem skatulyákban gondolkodik, hanem érzésekben. Ezért ugyanolyan könnyedén tér vissza az origóra, mint amilyen könnyedén elmozdul onnan.

Egysíkú az, hogy az emberek besorolják magukat (és másokat). A szex nagyon sokféle lehet. Nem hiszem hogy mindenhez másik ember kellene. :) Vagy igen?

Ez így hirtelen a bdsm fórum gondolatai alapján jutott eszembe, de inkább ide passzol. ;)
viktor43
#741 (2020-05-18 19:46:03) |
Válasz a(z) 740. üzenetre:

Az nem szerelem, hanem vonzalom.
Igen, a szerelem feltétele a kölcsönösség, mert akkor lehet igazán megélni a legmélyebb érzéseket valaki iránt. 
Egyoldalú “szerelem” esetén csak az egyik fél él meg valamit, amit másik nem, ezért a viszonzás hiányában nem nevezhető szerelemnek, mivel a viszonzás hiánya miatt csak részben éli meg az érzést.
Ugyanilyen okból egyoldalú barátság sem létezik, az haverkodás.

[ugrás az előzményre]
pandora
#740 (2020-05-18 16:47:31) |
Válasz a(z) 738. üzenetre:
Szerelemnek feltétele a kölcsönösség?!

Hhhhh...nem hallottál még egyoldalú, reménytelen szerelemről? Pedig rengeteg író, költő, festőművész fél életében ez az érzés volt a hajtóereje az alkotásnak...

[ugrás az előzményre]
zoltan1972
#739 (2020-05-17 13:48:40) |
 !link:https://csubakka.hu/10-dolog-amit-ne-mondj-szex-utan Ha ezeket nem mondja, akkor rossz már nem lehet :D 
viktor43
#738 (2020-05-17 10:13:09) |
Szerintem a szexpartner azt jelenti, hogy időnként találkoznak a felek és kölcsönösen, anyagiaktól mentesen élvezik együtt a szexet. Azért csinálják és addig, amíg élvezik egymást, vonzódnak egymáshoz. Teljesen más érdeklődésük és elképzeléseik vannak az életről, de ez nagyon stimmel közöttük.
Talán az a nagyobb probléma az emberekkel, hogy a barátság és a barátnő valamint a szerelem és vonzalom fogalmakkal nem igazán vannak tisztában és félreértékelik a kapcsolataikat. 
Én azt gondolom, hogy szerelemből nagyon kevés van az ember életében és lehet valaki nem is találkozik ezzel az érzéssel csak az erős vonzalommal, de a szerelem ennél sokkal többet jelent, mert abszolult feltétele a kölcsönösség az érzelmek terén is.
adid762
#737 (2020-05-16 19:30:23) |
Válasz a(z) 735. üzenetre: Pedig Te a magas, én a kicsi. Szemmagasságban a cici :D :D :D 

[ugrás az előzményre]
pandora
#736 (2020-05-15 21:45:28) |
Válasz a(z) 733. üzenetre:

A szex és a klub szavakkal nincs baj, ahogy a sportcentrummal sem. Az írásmódjával van baj. Szerintem ha magyarul használjuk, akkor írjuk is magyarul, még az angol jövevényszavakat is. :)

Az már túlzott kitekerés, hogy centrum helyett központ, vagy szex helyett testi érintkezés, vagy metró helyett mélyvasút. :D Ha egy angol szó belekerült a magyar köznyelvbe, akkor rendben, használjuk, de van magyar helyes leírása is... Mint például a szexnél vagy a klubnál. ;)

[ugrás az előzményre]
pandora
#735 (2020-05-15 21:41:57) |
Válasz a(z) 732. üzenetre:

Pedig az hogy mekkora az élmény egy férfivel, egyáltalán nem a farka méretén múlik. :) Úgyhogy ezt azért én sem értem annyira...
(Jó, azért átlagos méretről beszélek, nem extrémitásról, mikropénisz vagy elefánt persze nem, de az nem átlagos)

Egyedül a magasság az, amivel azért tudok azonosulni. Egy férfi ne legyen nálam alacsonyabb, mert az fura látvány. Szerintem.

[ugrás az előzményre]
nincs kép drizzt77
#734 (2020-05-15 09:20:37) |
Válasz a(z) 731. üzenetre:
Valóban. Én is furcsállom egy kissé. Azt értem, hogy vannak olyanok, akik tárgyiasítják - vagy legalábbis úgy kezelik - a partnerüket. Ennek sok oka lehet (van akit az hoz izgalomba, hogy egy "vadidegennel" szexel, van aki a megcsalás okozta lelkiismereti problémáit tudja így könyebben kezelni, stb.). Az általánossága ennek az, ami elszomorító.

Úgy tűnik, a fogyasztói társadalom viselkedési mintái már az intimitást is megfertőzték. Mintha egy nagy bevásárlóközpontban (és nem szupermarket, pláne nem supermarket - just for You Pandora :) ) válogatnánk a termékek között. Húspiac? Vajon mi is árucikkek lettünk? Olybá tűnik...

Nem tudom, mi zavar jobban. Az, hogy eltűnik az ember maga a csomagolás alatt, vagy hogy 20+ kupakot keresünk / olyan nőt, aki mélytorkozza a ... (bocs a vulgaritásért)? Talán előbbi. Utóbbi legalább célirányos... Megpróbálok nem beállni a sorba... :)

[ugrás az előzményre]
nincs kép drizzt77
#733 (2020-05-15 07:37:47) |
Válasz a(z) 731. üzenetre:
Ömmm... Bocsáss meg kérlek, amennyiben nem a megfelelő magyar kifejezéseket használtam. :) 
Védelmemre csak két dolgot tudok felhozni:
1. Úgy gondoltam, ezen a fórumon szépirodalmi igényességgel kell a hozzászólásokat (post-okat akartam írni, de lám, hogy odafigyeltem! :) ) írni;
2. "sportcentrum"... khmmm... nem lenne "magyarosabb" a sportközpont? Olybá tűnik, nem csak szegény fejem "hibázik" :D ("affene" a szelektív kényes mindenedet :) )

Egyébként teljesen igazad van. Valóban nem szép dolog csodálatos anyanyelvünk megerőszakolása ilyettén módon. Valóban sok esetben használhatnánk magyar kifejezéseket, szavakat a más nyelvűek helyett. Azonban a nyelv egy élő entitás. Változik. Az irányát pedig, nem mi döntjük el ennek a változásnak. A "mélyvasút"-ból így lesz a "metró". Itt hozzátenném, hogy engem személy szerint bosszant a jövevényszavak fonetizálással történő honosodása. Ha már átvesszük, vegyük át úgy, ahogyan van (pl. "metro" - "metró"). 

[ugrás az előzményre]
adid762
#732 (2020-05-15 07:37:01) |
Válasz a(z) 731. üzenetre: Ami egyesek szempobtjait illeti, mintha tárgyat keresnének: x cm magas, y kg. A kedvencem, amikor valaki cm-re megadja, hogy min/max mekkora farkat szeretne. Na és mi van ha 0.5-1 cm-rel kisebb/nagyobv? :D És ezek után még szimpatikus is legyen az ember. :D 

[ugrás az előzményre]
pandora
#731 (2020-05-14 20:13:18) |
Válasz a(z) 730. üzenetre:

Az asszociációm az sugallta, hogy mérhetetlen csodálkozással szembesültem az itt tapasztalható gyakorlatiassággal és érzelemmentességgel.

A szempontok néha szinte semmiben sem különböznek attól, mintha bridzs klub, vagy sportcentrum oldalán lenne valamilyen keresés. Legyen ilyen meg olyan, és csinálja ezt meg azt.
Az első hónapban csak bámultam tágra nyílt szemekkel. :o :o :o 

De amit soha nem tudok megszokni, és sokkal jobban zavar - affene a kényes mindenemet :D - az amikor a szexet SEX-nek írják, és a klubot clubnak, magyar szövegben.
Szerintem az szex, és nem sex. Klub és nem club. Hacsak nem pöse valaki... vagy kjúföldi... :napersze: 


[ugrás az előzményre]
nincs kép drizzt77
#730 (2020-05-14 08:23:58) |
A kérdésre - de gondolom ezt Te is tudod -, nem fogsz egy mindenkire érvényes univerzálisan igaz választ kapni, azonban kaphatsz ezerfélét.
Nyilván lehet valamilyen szinten tipizálni és kategorizálni a válaszokat, mégsem jutsz majd közelebb. Nem is lehet. Mindenkinek más a "jó sexpartner".
Van aki szimplán csak nem kap meg valamit "otthon". Van aki nem képes "hosszabb" partnerkapcsolatra. Van akinek a folyamatos "vadászat" okoz örömöt - így nem is találhatja meg az "ideális sexpartnert". Van akit az érzelemmentesség izgat, van akinek éppen az hiányzik és a "szeretőjével" ezt a mindennapok monotonitása és problémahalmazai nélkül képes igazán megélni, Stb., stb. ...

Az asszociációd érdekes. Főleg annak figyelembevételével, hogy nem egy sportcentrum, vagy bridge club fórumán született ez bejegyzés. :) Maga a "partner" latin eredetű kifejezés. Ebben az esetben - sexpartner - olyan személyt jelöl, akivel együtt érjük el és éljük át a testi örömöket. Használhatnánk a "társ"-at is, de - most már - sután hangzana a "sextárs".
Alapvetően a sex - tudom, kissé maradi vagyok - két ember interakciója, "tevékenysége". Most is falsnak érzem ezt a szót, ahogyan leírom. A sex-et én inkább élménynek tartom, mint cselekvésnek. Persze az tény, hogy a "cselekvés" útján érjük el az élményt... :D

Nos, elnézést a kissé hosszas elmefolyás miatt, de ha már bennem volt... :)
mission-impossible
#729 (2020-05-14 07:15:00) |
Válasz a(z) 728. üzenetre:
Én mindenben is.
5x :D 
Ja! Nem.
11x :D 

[ugrás az előzményre]
myvodafone
#728 (2020-05-13 20:59:28) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/2/USRf_20942c7/5a2afa.jpg
Én annyira jó vagyok az ágyban, hogy néha már a saját nevemet kiabálom.. :D :D :D 
pandora
#727 (2020-04-18 14:37:05) |
Válasz a(z) 726. üzenetre:
Ahol Apa meg Anya van, és nem Géza meg Jolán, az már eleve gyanús hogy valami nem okés. :D 

A szexmegvonás más tészta. 
Tudatos használata mint büntetés, hivatalosan is érzelmi bántalmazásnak számít. A házasság pedig nem szükségszerűen érzelmi bántalmazás, ez egy óriási csúsztatás! Az a *rossz* házasság, és nem *"a"* házasság. 
Ha valaki azt gondolja, hogy másmilyen nincs is, az még rosszabb, főleg neki, bár valóban bele tudnak kapaszkodni azok, akik egyéb szempontjaik és érdekeik miatt ragadnak bele ilyenbe.

De attól hogy valaki lúzer és szarul választott vagy szarul éli az életét, lemond az alapvető emberi jogairól (amilyen a szabad mozgás pl.) érdekből, gyávaságból, vagy kényelemből, még ne jelentsük már ki ezt általánosságként. :napersze: 
Mert akkor mi van a csendben egymást szerető, egymás jogait, érzéseit, magánszféráját tiszteletbentartó párokkal, akikből szintén van nem kevés, csak ők nem siránkoznak hanem élik az életüket. :)[ugrás az előzményre]
zoltan1972
#726 (2020-04-18 14:00:29) |
Válasz a(z) 725. üzenetre: Jelző nélkül....
Apu eldönti mit szeretne, Anya meg megszabja, hogy ezt nem szeretné.... (mert jön a hiszti, a megvonás stb )
Ma is egy élmény voltál :D :pirul: 

[ugrás az előzményre]
pandora
#725 (2020-04-18 13:56:34) |
Válasz a(z) 724. üzenetre:
*Rossz* házasságnak hívják. 

[ugrás az előzményre]
zoltan1972
#724 (2020-04-18 13:54:28) |
Válasz a(z) 723. üzenetre: "
Miféle rabság az, ahol valaki nem tehet egy nagyobb sétát hogy kiszellőztesse a fejét, nem mehet el lépegető exkavátorokat nézni barkácsboltba, vagy nem teheti ki a lábát csak úgy?!" * Házasságnak hívják*__ :cigi: 

[ugrás az előzményre]
pandora
#723 (2020-04-18 13:52:37) |
Válasz a(z) 722. üzenetre:
Ahogy akarja.
Aki nagyon akar valamit, az megoldást keres és nem kifogást.
Ha én akarok valamit, akkor a világon semmi nincs, ami vissza tud tartani. Kb. másoktól is ezt a szintet várom el. :D :D :D

Miféle rabság az, ahol valaki nem tehet egy nagyobb sétát hogy kiszellőztesse a fejét, nem mehet el lépegető exkavátorokat nézni barkácsboltba, vagy nem teheti ki a lábát csak úgy?!
Ha valaki így él, akkor nem a koronavírus a legnagyobb problémája. :napersze: 


[ugrás az előzményre]
zoltan1972
#722 (2020-04-18 13:42:06) |
Válasz a(z) 720. üzenetre: Ha home office.-ban van hogy magyarázza a párjának? Megyek dolgozni, este jövök?

[ugrás az előzményre]
zoltan1972
#721 (2020-04-18 13:39:15) |
Válasz a(z) 720. üzenetre: Az a baj, hogy nem jól használod a pici szád :titok: :D 

Közben eszembe jutott a szexpartner két újabb definiciója:
Tanulótárs. Matekozás közben kivonjuk a ruháinkat, összeadjuk magunkat, és négyzetre emeljük az élvezeti fokot :D

A másik. ALIEN. Benyomok egy csövet, és belédtáplálom a kis idegeneket

[ugrás az előzményre]

[1-60] [61-120] [121-180] [181-240] [241-300] [301-360] [361-420] [421-480] [481-540] [541-600] [601-660] [661-720] [721-780]

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.