Milyen egy jó szexpartner?

itt vagy: Eropolis > Belváros > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

pandora


Milyen egy jó szexpartner?
Sokan írják a bemutatkozásukban hogy szexpartnert keresnek. Sokszor és sokan hivatkoznak arra hogy ez egy szexpartner kereső oldal. Nekem erről mindig a teniszpartner, kártyapartner ugrik be. :)
Vagyis hogy a partner mindössze segítő egy tevékenységben, amit nem egyedül akar csinálni valaki. Pedig a szex azért egy kicsit más...

A kérdéseim, amivel kapcsolatban érdekelnének a vélemények:

Mi a különbség a szexpartner és a barát/barátnő, vagy a szerető között?
Ki mit ért "jó szexpartner" alatt? Egy dögös ágycsatát? Testi-lelki barátot? Havert? Szerelmet? Pusztán egy tevékenységhez segítőt? A szexpartner egyvalakit jelent, párhuzamosan többet, vagy folyamatosan újabbat és újabbat? 

Hogyan képzelitek el a számotokra ideális szexpartnert? Milyen lenne az, aki után azt mondjátok, hű...megtaláltam amit/akit kerestem?


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
szemy85#9212024-03-13 19:14:31
Szia.
Számomra a szexpartner és a szerető egy és ugyanaz:)
Olyasvalaki, aki testileg-lelkileg megtestesít mindent, amire vágyom, és neki én ugyanez vagyok. Olyasvalaki, aki egy boldogtalan házasság mellett örömöt, vágyat, kielégülést és boldogságot hoz az ember életébe:)
Egyszer már megtapasztaltam ezt egy szép éven át. És soha nem fogom feladni a reményt, hogy újra rábukkanok a másik felemre:)
bitumen#9202024-03-11 04:32:55
Válasz a(z) 903 üzenetre: 
Nem lehet siker sztory. Ecsépelt a Karinthy idézet de ide illik. Mindkettő mást akar. A férfi sexet, a nő szerelmet, ha rátalál társat...És vagy borul a titkos kapcsolat vagy vége lesz de az érzékenyebb vagy mindkettősérül a végén, bármilyen eddig meg nem élt fenominális élményeket is hoz a kapcsolat. 14 év után engedtem el egy iylen titkos viszonyt. Heti talik voltak..majd havi...csak évi...Aztán már függetlenként tényleg mindent akart...Mind a mellett mindig volt pót pasi a talonban...És ha tömegcikké válsz előbb-utóbb nem akarsz csak az lenni. Jó a sex de nem mindegy és akkor marad a biztonságosabb ritkább sex de az tuti!!!
bitumen#9192024-03-10 05:41:33
A szexpartner a dögös ágycsatát jelent(ené). Mert ha bármelyik mást vesszük, haverral nem sexelünk, szerelem esetén meg már nem csak sexpartner, hanem előbb-utóbb akár társ akivel jót szexelünk....Szerintem...
Ha közös megegyezéssel "csak sex"-nek indul és bármelyiknél ez több lesz már gond és vége lesz..
girlhunter#9182023-12-11 00:25:03
Szerintem egy jó szexpartner kellően diszkrét és jó az ágyban. Lehet akár szingli, akár pár mellett mindig ad egy boost-ot az embernek, jobb lesz tőle a kedve, hangulata. Az a személy akivel megelhetjuk eltitkolt önmagunkat, kielhetjuk titkos vágyainkat és kiprobalhatunk számunkra izgató adottsagokat. 
varazslatos#9172023-12-09 17:07:18
Nekem jobban tetszik a barátság extrákkal. Ez azt jelzi, hogy a barátság az alap, ezt egészíti ki a testiség. Nem szexről, vagy csak szexről beszélünk. Nekem az erotika szó jobban tetszik, vagy szerelmeskedés. ebben van emocionális tartalom is. A másik, hogy az eeotika nem mérhető, sem súllyal, sem hajszinnel. Vagy van vonzalom, kisugárzás vagy nincs. Ez az egyiknél bejö, a másiknál nem.
brassoilover#9162023-12-03 21:46:00
Igazából a két fontos dolog szerintem az, hogy 1. legyünk mindketten nyitottak az újdonságokra, felfedezni egymás testét újra és újra, valamint 2. hogy sose a magunk örömét helyezzük előtérbe, hanem mindig a másiknak akarjunk örömet okozni. Mindkettő odafigyelést érdemel 
nincs kép
holala#9152023-12-02 16:35:06
Számomra az ideális partner ,az a hölgy aki személyiségével megfog. Nem feltétlen a kinézete. Nekem kell a belsője is .Csak is azzal tudom elképzelni,akivel vannak közös gondolataink,programjaink. Legyek a barátja,legyen a barátnőm,kívánjuk egymást. Persze ez elsőre nem fog kialakulni,"bár volt már olyan" Nekem kell az érzelmi kötödés is a jó sexhez. Ha ez nincs meg akkor az csak egy szimpla dugás,pillanatnyi vágyain kielégitése.
older65#9142023-12-02 02:48:26
Válasz a(z) 907. üzenetre: tudod sztem az a baj,az embereknek fogalmuk nincs mit akarnak. Eddig se találták meg akit akarnak és itt se fogják. Miért is találnák meg? Akit keresnek nem létezik. Nem valós embert hajtanak, hanem vmi ideát. 
older65#9132023-12-01 08:25:00
Érdemes lenne látni egy statisztikát, hogy az itt keresők hány százaléka sikeres, és mennyire elégedett. Azt látom, nagyon sokan a kielégületlen vágyaikat próbálják megvalósítani, de olyan emberrel aki nincs, és eddig sem találta meg ( szép, okos, romantikus, de azért kicsit vad, óriási farka van, 600az IQ-a,stb,stb). Ilyen a normál életben sincs, itt sem lesz, ezt egyébként látni a reglapok elkeseredett, vagy épp agresszív hanagvetelén. Sajnos a hölgyek felé kritika, soknak fogalma nincs mit akar. Így nehéz partnert találni. A partnerség egyfajta együttműködés, kölcsönös bizalom és akarat. Ez az élet bmely részében alapvető. 
aleksandros#9122023-11-27 07:28:05
Válasz a(z) 911. üzenetre:
A sexparner az teljesen más...
 :D 
De itt szexparnerról van szó.
hogre#9112023-11-24 00:53:04
Sziasztok!
Milyen egy jó sexpartner?
Nem tudom..
Én csak azt tudom, hogy azt élvezem, ha a partnernek... Partnereknek a legnagyobb élvezetet adhatom..
Rájuk figyelek..mit reagálnak a dolgokra.. Mozdulatokra, azavakra.. Érintésekre..
És a reakciók nem csak szavak, nyögések.. Pl egy nagy picon ha rossz helyen matataz... 
Nem csak ezek. 
A bőrön egy libabőr.. 
A szemen egy csillanás.. 
Az ajkakon egy harapás... 
Keményesés, csillogós nedvesedés... 
Milyen a jó szexpartner? 
Szerintem annyi, hogy adni szeret mem csak kapni. 
Persze atris szeresse... Szeresse a partnere vágyait is. Ha őazinte.... Lehet bele nyúl éa bármi is a vágya azt megkaphatja a párjával együtt... 
Ha valaki bi pasi.. 
Mire is vágyna igazán? 
Egy bisex párra. 
Aki beveszi.. Mindenki örömére... Pl én akár passzívan a paainak, a lánynak meg ahogy azt kell. 
Na.. 
Milyen a jó sexpartner? 
Én ott pl hálás..(mert beengedtek maguk közé) 
Lelkes. (mert akarom, hogy jól érezzék maguk.. 
Figyelmes... Tanulnám Őket.. Mert mi denki máshogy csinálja..
Tisztelettudó... Vad... Perverz...... Sexmániás... .. Fantáziadús.... Diszkrét... A magánéletet 100%tisztelő..
Tehát...
Olyan amit megbeszéltek. 

Sexpartner

wishmaster#9102023-11-23 06:38:50
Olvasva néhány hozzászólást érdemes megemlíteni egy idézetet:
"Minden a szexről szól.
Kivéve a szexet, mert az a hatalomról!" Mellesleg sokakkal tudnék érdemben vitába szállni de inkább csak annyit fűznék az egészhez, hogy igazam van, látva a reakciókat. Szinte mindenki leszűkítette az itt zajló dolgokra a gondolatiságat é a saját önérzeti sértettsége alapján fogalmazott. Ettől kell elszakadni amikor választ keresünk magunkban megfogalmazódó kérdésekre. ( Egyetlen megjegyzés: A nők is el tudják választani a szexet a szerelem múlandó érzésétől bármennyire is próbálják tagadni!)
wishmaster#9092023-11-23 06:26:06
Kedves Pandora! 
Azt hiszem a kérdésed alapvetően jó és ezzel együtt alapvetően rossz is. Nincs és nem is lehet jó válasz adni rá. mivel ez abszolút szubjektív megítélés alá tartozik A szexpartner egy úgynevezett gyűjtő fogalmi meghatározás és ezen belül mindenki a saját igényei, habitusa, elgondolásai alapján határozza meg magában a keresett személyt. Hogy az később mivé alakul az a résztvevőktől szinte azonos mértékben függ. Ezt figyelembe véve kell a bemutatkozásokban leírni, hogy ki, kit vagy mit keres! Az megint szubjektív elgondolások terméke amikor valaki felkiált: "Megtaláltam"! Aztán némi idő elteltével kiderül, hogy visszatér-e vagy sem! De ez is, mint minden más az életben fejlődik, bontakozik ne adj Isten elhervad és előfordulhat, hogy ami tegnap tökéletes volt az mára megszokott, holnapra pedig kevéssé kívánatos lesz. Az ember maga sem állandó ahogy ezzel együtt a vágyai vagy megélt élményei sem maradnak azok, persze a jó élmények szép emlékek maradnak de tudjuk, hogy az emlékeket is "felöltöztetjük olyan ruhadarabokkal" amik talán sosem voltak rajta csak mi szeretünk úgy abban a "ruhában" gondolni rájuk a saját gondolatvilágunkban. Túlságosan képlékeny ez az egész és nem lehet semmit sem pontosan meghatározni. 
Nem rabolom tovább az időd, talán ennyi is megmutatja, mit gondolok a kérdeseidről...
Zoltán
arturherzog#9082023-11-22 15:32:08
Válasz a(z) 907 üzenetre: 
Érzelmi intelligencia... Ez maga megérne egy misét vagy külön témát. 
Nem akarok példalózni -és mégis megteszem:-D-, de azért ebben a tarskereső oldalakon regisztralt nőneműek sem jeleskednek. Meg valahol a mai felnőtt tarsadalom nagy része sem. És mielőtt valaki ezzel jönne, nem magyar sajátosság, sok külföldivel dolgozom, hat mit mondjak..... Csak amit munka közben tapasztalok azon is elhúzom a szam magamban naponta pár alkalommal.
Szóval ha már példa: nekem volt ilyen kapcsolatom, mindkettőnk sajnalatara ért véget. Igen volt benne érzelem is, de bevallottan nem voltunk egymasba halalosan szerelmesek, egy belsőséges baratsag alakult ki köztünk. 
pandora#9072023-11-22 15:08:45
Válasz a(z) 906. üzenetre:
Na ez, amit itt leírtál ("kb két hetente talalkozunk két órára végigdugjuk a két órát utana leegyeztetjük a következő találka időpontjat, aztán két hétig megint nem hallunk egymasról"), nagyjából az itteni férfiak elképzelése, és az, hogy te magad is úgy érzed, hogy az nem működik, azt támasztja alá, hogy nem működik. 

Ilyet ép érzelmi intelligenciával rendelkező ember egész egyszerűen nem csinál. Ahhoz nem kell szerelmesnek lenni, hogy valaki érző embernek, és ne egyfunkciós tárgynak tekintsen egy másik embert.

Sajnos a kevesek közé tartozol, akik szerint ez nem oké. A többség márpedig ezért van itt.
Sőt. Még meredekebb, mert a legtöbben nem kéthetente találkoznának két órányi tömény és lélektelen dugásért, hanem néhány havonta előbukkanva, majd eltűnve.

Sikersztorit, mármint olyat, amiben szex is van, nemigen hallani. Én sem tudok. 
Találkoztam itt nagyon jó fej, normális emberekkel, akiket nagyon kedvelek, van amelyikükkel évek óta heti szinten tartjuk a kapcsolatot, már régesrégen ezen a felületen túllépve, de csak barátság van köztünk, extrák nélkül.
arturherzog#9062023-11-22 10:01:52
Válasz a(z) 903 üzenetre: 
Létezik. Persze nem abban az értelemben, hogy kb két hetente talalkozunk két órára végigdugjuk a két órát utana leegyeztetjük a következő találka időpontjat, aztán két hétig megint nem hallunk egymasról.
Az hogy valakibe nem vagyok fülig szerelmes de szimpatikus jó fejnek tartom, neaggyisten akár órakat tudunk mindenféléről beszélgetni, és a szex is fenomenalis vele, ez valahol a szexpartner kategória. Hívhatjuk barátsag extrakkal-nak is csak nem szeretem a kifejezést. És igen ebben vannak érzelmek is, de ez még nem a szerető kategória.
aleksandros#9052023-11-22 08:39:09
Több esetben is kifejtettem a véleményem erről a témáról az elmúlt 9 éves ittlétem alatt.

Most úgy látom, hogy a ritka kivételektől eltekintve a nők számára nem létezik csak szexpartner. Még akkor se ha az más tekintetben is vállalható és számukra minden tekintetben tökéletes a szexben.

Egy nő írta:
"A ffi részéről a szerelem bármikor eljátszható, csak a szexuális vonzalom nem. A nő azért nem bízik a férfiban, mert az az esetek nagy részében csak eljátssza, h vannak érzelmei. Ugyanis így jut szexhez. Bár valamilyen érzelmei akár még lehetnek is, csak nem olyanok, amelyek miatt érdemes lenne vele kezdeni. Manapság azonban már egyre kevésbé hajlandóak akár eljátszani is, a nők egy része meg kezdi meggyőzni magát arról, h ugyanannyira érzelemmentesen kellene viszonyulnia a szexhez, mint a férfiaknak, mert akkor nem sérül. Csak általában nem sikerül, mert ő másképp van bekötve. (Kevés kivétellel, vannak nők, akiknek ez megy, most ne firtassuk, miért, de létezik a jelenség.) Sajna a mindenért a nők a hibásak, mert nem olyanok, mint a férfiak, de ha olyanok, akkor meg ribancok, hiszen bárkivel lefekszenek."

aleksandros#9042023-11-22 08:27:28
Válasz a(z) 903. üzenetre:
Te írtad korábban:
"Mindig azt érzi az ember kiemelten fontosnak, ami nincs, vagy nem elég jó. A többinek nem tud örülni, mert az csak úgy "van", és ami rendben van, azt természetesnek vesszük.
Ilyen az ember. Amink van, nem becsüljük, de ha nincs...egyből megugrik a fontossága, legyen az bármi."
pandora#9032023-11-22 00:01:47
Válasz a(z) 901. üzenetre:
Nagyon jó a kérdés. Megérne a válasz egy tanulmányt. :D
Az itteni tapasztalatok alapján kb ezek a lehetőségek:
1. Eleve csak titokban van itt, amíg a feleség alszik, esze ágában sincs találkozni, farkat ver a gép előtt
2. Elmegy a bátorság, billentyűhuszár
3. Eleve valami erekciós problémával küzd, és azt hiszi, hogy az itt fog megoldódni egy vadidegennel
4. Totál lélektelen

Nagyjából ezek akiknek a legjobb partner a nem létező partner, azzal nincs kudarc. :D 
És nagyjából hozzájuk volt szerencsém, míg végül úgy döntöttem, hogy megállok a nudista programoknál. Olyan hogy szexpartner, szemlátomást nem működik. Ha valakinek igen, az szóljon hozzá és mesélje el a sikersztorit. :D
gapefan#9022023-11-21 22:31:14
Válasz a(z) 900. üzenetre:Néha a fél karomat adnám egy válaszért is, nem hogy még szexelni is... 
arturherzog#9012023-11-21 21:37:35
Válasz a(z) 900 üzenetre: 
Aszexualitasra gondolsz vagy csak billentyűhuszárok, akik rengeteget tudnak írni, de ha tettekre kerül(ne) sor akkor köddé válnak?
pandora#9002023-11-21 21:00:14
Válasz a(z) 899. üzenetre:
Jó kérdés!  :vigyor:  Ha már felvetetted, elég sok olyannal találkoztam errefelé, akinek a legjobb szexpartner a nem létező partner. Komolyan. Hogy ezen sírni vagy nevetni kéne, azt nem is tudom. Én inkább nevetek.  :D 
gapefan#8992023-11-16 13:46:06
Egy jó szexpartner? :) Mármint aki létezik is? :D
fredo#8982023-11-15 00:56:40
Ha igyekszek tömören fogalmazni: akkor azt mondanám, olyas valaki, aki nem csak a saját örömére gyúr, amikor itt 'partnert' keres. Egy hosszú ideje tartó kapcsolatban időnként (!) még elnézhető, ha valamelyik fél önző egy-egy akciónál. De egy eleinte vadidegen valakit sima szextárgyként kezelni? Az gáz volna...
bitumen#8972023-07-19 04:30:31
A(z) #897 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
nincs kép
jumoka#8962023-06-22 23:50:02
A(z) #896 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
tentpreton#8952023-06-10 08:40:58
Fontos a testi érintés. Én például ki vagyok attól akadva, ha a nő melltartót visel. Legyen természetes. Ha simogatom, akkor őt simogassam, ne egy műanyag kosarat.
Illatok és ízek, ezek miatt nem haltunk még ki ;) 
tentpreton#8942023-06-04 07:35:42
Szerintem a jó szexpartner nem az, aki csak a saját kielégülésére vágyik.
Érzelem is ki kell hogy alakuljon, anélkül nem megy.
Ha a nő testének minden pontját szeretem, az már egy jó alap.
Viszonzásul nem kérem hogy mondjuk a hónaljamat szeresse, de a farkamat nagyon, abba legyen szerelmes :D
És akkor minden jól működik oda-vissza ;)
smalldick#8932023-03-23 13:22:21
Sziasztok! Bocsánat én még csak most csatlakoztam az oldalhoz. Nagyon jó témát vetettél fel. Igazán érdekesek a határok. Nálam a szexpartner azt jelent, hogy csak szex érzelmek nélkül. Vagyis csak konkrétan dugásra találkozunk és ennyi. <3 
cupolo1975#8922023-03-02 12:56:03
Szerintem a szexpartnerség az egoról szól, a szeretőnél már kicsit hátrébb szorul
aleksandros#8912023-01-13 13:54:34
Válasz a(z) 890. üzenetre:

Néha ez is sok egyeseknek. :D 

De sajnos nekem szeretőből is egy van (egyidőben) és ha átmenetileg kiesik, nem tudom gyorsan helyettesíteni. :sir: 
Örömlányokhoz meg már nem járok.
Az nekem már kevés.
pandora#8902022-12-30 22:05:11
Válasz a(z) 889. üzenetre:

De belőled csak egy van! :D :* 
aleksandros#8892022-12-30 14:37:30
Válasz a(z) 888. üzenetre:

Én is az vagyok, de nekem sose fáj a fejem. :D 
pandora#8882022-12-30 14:22:47
Válasz a(z) 887. üzenetre:
Jah...a szerető is emberből van ám. :D
aleksandros#8872022-12-30 13:19:25
Ma elmaradt randi következtében megbukott egy alaptétel.
gapefan#8862022-12-30 09:35:14
Milyen egy létező szexpartner?
waveox#8852022-12-29 21:10:41
Válasz a(z) 884. üzenetre:
Látom, látom az írásaidban történő tökéletességre való törekvés  mindenek feletti esetét!
Pl. a naplóidban olvasható sokrétű, szerteágazó, igazán mélyenszántó gondolathalmazt amelyek nem mások mint az általad említett tökéletességek nagy enciklopédiái!
A sok okos gondolat melyeket olvashattam tőled, mind egy- egy apró szilánk lelkembe, az irigységem dárdái miktől tudatosul bennem a magam hitvány és tudatlan valója.
gviver#8842022-12-29 17:49:16
Válasz a(z) 883. üzenetre: sok cikket olvastam ebben a témában, és a saját tapasztalataimat is beleírtam. De én már csak ilyen vagyok, a tökéletességre törekszik minden írásom. De azért arra most nem vállalkoznék, hogy versbe is szedjem ????
waveox#8832022-12-29 16:40:57
gviver írása kitűnő, arról persze nem tehet, hogy megannyi hasonlóságot lehet felfedezni az ő írása és Sereg Tímea pár-és szexuálterapeuta a írása között (https://24.hu/elet-stilus/2021/07/10/alkalmi-szex-baratsag-extrakkal-parkapcsolat/).
Természetes teljes mértékben tisztában vagyok vele, hogy az esetleges szó- és mondategyezések csakis a véletlen műve.
Ezért is kezdtem azzal, hogy az írás a maga módján kiváló!
Hiszen, tudom magamról, miért ne fordulhatna az elő, hogy két gondolkodó ember egy témáról ugyanazt és ugyanúgy gondolja, nem igaz?
Telis-tele a világ rejtett tehetségekkel!
gviver#8822022-12-29 13:33:38
Válasz a(z) 878. üzenetre:

Én így látom a tökéletes szexparteri szinteket: 

A szerető és a szexpartner között a legnagyobb a különbség. A szeretőhöz érzelmi kötődés csatol, szerelem alakul ki vele, akár úgy is, hogy közben mással élünk párkapcsolatban. Ez lehet úgy is, hogy valakibe bele szeretünk, és utána alakul ki a viszony, ami titkos együttlétekhez vezet, de előfordulhat pl. szexpartneri viszony elmélyülését követően is. 
A szeretőhöz mély érzelmi szálak kötnek, míg a szexpartner csupán a kielégüléshez kell. 

Szexpartner lehet alkalmi, vagy hosszú távú, a lényeg ugyanaz. Lehet jó alkami szexpartner egy spontán helyzetből kialakult afférból is, de szintúgy, bizonyos szempontok alapján, szándékosan megkeresve is. A lényeg, hogy teljesen kielégítő, minőségi szexet lehessen vele átélni.

A tartós szexpartner viszont már kicsit magasabb szint. Itt már némileg fontos egymás megismerése, hogy meglegyen a szükséges bizalom, és hog megtudjuk egymás titkos vágyait, eddig át nem él fantáziáit, mi hiányzik a szexuális életéből, mert csak így lehet maximalisan kitapasztalni, miként  lehet annyira felizgatni a másik felet, hogy szinte remegjen a vágytól, és meg kell tudni azt is, mitől éli meg a közös együttlétet olyan élményként, amire azt mondja, hogy újra és újra szeretné átélni. Fontos egy bizonyos szintű megismerés, hogy kiderüljön mik a partner határai, mi az ami teljesen tabu, mit lehet még kipróbálni vele amiben eddig nem volt része, stb.
Viszont ehhez mindkét fél számára egyformán fontos egymás ilyettén megismerése, mert ez a kapcsolat típus csak úgy tud tökéletesen működni, ha mindkét fél számára egyformán tökéletes. Nem kell hozzá érzelmi kötődés, sem elvárások, nincsenek lelki eredetű érzelmek, nem kell barátkozni sem, de azért mégiscsak szükséges egy kicsit átfogóbban is megismerni a partnert.

Sokszor viszont elő fordul, hogy a hosszú távú szexpartnerek között is elkezdenek érzelmi szálak is  kialakulni, és egy erőteljes szeretői viszony lesz belőle immáron érzelmi és szex alapokkal egyaránt.

És van még ugyebár a szexbarátság is. Hasonló a szeretői viszonyhoz, de nincs benne szerelem, érzelmi, leki kötődés, azonban már egyfajta mélyebb viszony, ami több egyszerű szimpátiánál vagy sima szexkapcsolatnál. Annak ellenére, hogy itt is szex alapú a kapcsolat, egymás megismerése alatt szintén kialakul a szimpátia a partnerek között, barátság formályában, akár közösen együtt töltött programokkal is fűszerezve.

Ez azonban még így sem több, mint egy jó haverság, barátság, ami alkalmattán szexben is kiteljesedik, de mégsincs benne érzelmi kötődés. Ebben a viszonylatban már nagyobb az esélye a szeretői kapcsolat kialakulásának, mivel minél jobban szimpatizálunk a szexbarátunkkal, és minél jobban megismerjük, minél több időt töltünk vele közös programjaink során, annál nagyobb az esélye, hogy a számunkra legtökéletesebbet találjuk meg benne.
csakocska#8812022-12-18 00:45:19
Válasz a(z) 880. üzenetre:

Rémlik valami, igen. De jó lenne már, nem csakcsak az emlékeimből élni :S
aleksandros#8802022-12-18 00:25:04
Válasz a(z) 879. üzenetre:

Ha megpróbálod újra, csak beugrik valami emlék. ;) 
csakocska#8792022-12-17 23:47:32
Hogy milyen a jó szex? Ahhjjjjj, ki emlékszik már arra?? :D
neurofibromatosis#8782022-12-17 19:28:35
Válasz a(z) 877. üzenetre:szerintem amiről te beszélsz az a szerető. Vadmacska #875 hozzászólása ami szerintem telibe talált.
indi80#8772022-12-14 07:27:27
A szexpartner számomra olyan,mint a barátság extrákkal.Kell hozzá egy kis lelkiség is hogy az együtt töltött idő minőségi legyen.Bár én tegnap regisztráltam ide eropilisra,de már tapasztaltam azt hogy vannak akik csak a pénzért csinálják :(  :( 
jacketman#8762022-12-09 18:06:20
Válasz a(z) 872. üzenetre: Sajna idehaza sokak szexuális kultúrája a béka se**e alatt van, igaz részben önhibájukon kívül. Mikor arról írtam, hogy egyáltalán kapcsolatba kell lépni egymással, hogy bármi legyen, abban az is benne volt, hogy sokan a gombhoz keresik a kabátot, miközben azt sem tudják milyen gombjuk is van, és ahhoz milyen kabát is illik, aztán azért nem lépnek, mert azt hiszik ez nem az a kabát! Szóval sokszor a tudatlanságuk is gátja a potenciális partner megismerésének. Lehet én sem tudok mindent, de tanulni sokszor egymástól lehet(ne), viszont sokan fenenagy magabiztossággal támasztanak ismeretlenül is nagy igényeket alapvetően számukra ismeretlenek felé, ami nem túl jó ajánlólevél. Most nem olyan egyértelmű szempontokra gondolok, hogy valaki ne legyen túlsúlyos vagy dohányos, és persze ne legyen kamus, hanem amikor valaki azt várja, hogy te már eleve egy tökéletes, az ő igényeinek maximálisan megfelelő partner legyél! Mire föl? Még semmit nem is beszéltünk!
vadmacs#8752022-12-05 16:35:31
Üdv !
Ki a szexpartner ? Talán akihez betér a férfi,és rászánva kielégülés lehetőségét. De,hogy ki a szerető ? A szerető több mint egy feleség, egy élettárs. A szeretői viszony komolyabb sokkal annál,mint azt sokan,annak veszik. Egy házasságért kapaszkodsz,teszel érte,ha valami baj beüt, mindent elkövetsz,hogy a görbe kiegyenesedjen. Egy szeretői kapcsolatért semmit. Ha nem megy, egyik,balra-másik jobbra. Nincs kötelék,nincs kapocs. Mégis, van két dolog ami a legfontosabb, a bizalom,és az őszinteség. Nincs miért hazudni, nem kell.  Ha nem megy, el kell menni. De akkor meg kell mondani, ez, így tovább nem megy. És elköszönni, szépen. Mert ember még soha ennyire nem volt kiszolgáltatva egymásnak,mint egy ilyen viszonyban. Viszont, ennyire szeretni, imádni a másikkal, törődni,figyelni rá,sem kell máshol. Mert azért vagyunk együtt.  
bitumen#8742022-12-05 02:07:44
Nem leszek képtelen ha foglakozást váltok 1 éven belül..Elsősorban beszélgetni járok. Chat ami a sexre vonatkozik. Rákaptam 50 -en túl a natióuralizmusra, Az még nem a sexet jelenti de sexi. Most késő van és merülök Még majd írok most mentek...
Pandora nagyon sokra tartalak pedig csak keveset olvastam itt.
Nagyon jól látod a dolgokat!!!gratulálok és egyszer többször össze is futhatunk akár a csoporttal bár nekem ezt még legalizálni kell...
pandora#8732022-12-04 14:21:18
Válasz a(z) 872. üzenetre:
Teljesen igazad van!
Olyan, hogy jó szexpartner általánosságban, nem létezhet, hanem a számomra jó szexpartner létezik, meg az xy számára jó szexpartner. Mindenkinek az a jó szexpartner, aki az ő igényeihez passzol. A probléma néha ott kezdődik, hogy sajnos kevesen vannak tisztában a partner igényeivel, és nagyon jó is, hogy ez is felvetődött.
kiscsibe#8722022-12-04 12:03:16
Szia !
Szerintem ez a megnevezés alapból marhaság ,hisz kinek mit is jelent az hogy jó szexpartner.
Például egy baszást igénylő nönek egy nyaligátor sose lessz jó.Illetve egy perverz vérmes nőnek egy passzív maszatoló pasi sem.
Sokk esetbe már az alap fogalmakkal sincsenek tisztába ,mi is az extrémitás,a perverz ,vagy a Bdsm rész egységei miről is szól ez az egész.
Az ideális partner szerintem oda adó ,figyelmes és mindent megpróbál megtenni a közös gyönyör érdekében .
Bár itt is még ezek után kiderülhet hogy bizonyos dolgokat nem tudsz megadni neki,pl utálod nyelni mert nem megy,és stb stb.
Ez kompromiszumos helyzet szerintem,de ebbe pedig mi fér bele ez megint másodlagos szerintem.

És egy kapcsolatba is ,mindig elő jöhetnek olyan új dolgok amit arra a bizonyos mérlegre rá kell tenni ,hisz idővel is megváltozhat a szexualitásunk.
Hogy kinek milyen a jó ,na igen ha az illetőnek irsz egy kérdő levelet egyből te vagy a hülye hogy nem tudod ő mire is gondol ,itt kezdődik a probléma szerintem.
jacketman#8712022-11-12 21:08:22
Válasz a(z) 869. üzenetre: Na igen, úgyis elválik ki a komoly partnerjelölt, hisz az venni fogja a fáradtságot a kommunikációra és akár a találkozásra is. 
jacketman#8702022-11-12 19:57:46
A(z) #870 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
pandora#8692022-11-12 01:17:32
Válasz a(z) 868. üzenetre:
Sajnos valóban nagyon sokan úgy vannak itt, hogy valójában senkit és semmit nem keresnek, csak "kipróbálják magukat", hogy vajon kellenek-e a másik nemnek (vagy a sajátjuknak). 

Olyanok is sokan vannak, akiknek az igénye az egekben, míg ők maguk nagyon szerény paraméterekkel bírnak.

De olyanok is rengetegen vannak, akik falják az egyalkalmas trófeákat, és szerintem a nők főleg a tőlük való félelem okán tartanak nagyobb távolságot.

De akiből mérhetetlenül sok van, aki soha nem lép ki a monitor mögül.
Van egy nudista csoportom, ahova rengetegen jelentkeztek és jelentkeznek, folyamatosan lehetne élőben találkozni, programokon résztvenni, de a tagok töredéke az, aki valóban el is jön ilyenekre.
jacketman#8682022-11-11 17:45:10
A jó szexpartner ott kezdődik, hogy az illető egyáltalán szóba áll a másikkal! Van némi tapasztalatom régebbről és a jelenből is, és azt látom, hogy sokan a kisujjukat nem emelik, ha valaki érdeklődést mutat feléjük, legyen az fiú vagy lány, így pedig gyakorlatilag 0 az esélye bármilyen szexpartnerségnek! Nem az a baj, hogy valaki megválogatja a partnereit, mert ezt én is megteszem, a baj, hogy semmi motíváltságot nem érezni arra, hogy valaki tényleg akar új embereket megismerni, akik persze lehet nem vállnak be, de hát minden, a nagy szerelmek is a nulladik lépéssel indulnak! Ha valaki erre sem képes, illetve vélt felsőbbrendűségében, gőgösen azt várja, hogy kápráztassák el, esetleg azt hiszi csak úgy leakaszthat valakit a szögről, mikor éppen kedve szottyan rá, az egyrészt rossz úton jár, másrészt ne lepődjön meg, ha semmi nem jön össze szexpartner címén, vagy max csak mindenféle igénytelen emberkék! 
pandora#8672022-09-23 16:11:27
Válasz a(z) 866. üzenetre:
Szívesen. <3 
Remélem, abba a típusba tartozol majd, aki nem csupán a névsor hosszát növeli, hanem személyes varázsát is hozzáteszi a csoporthoz. ;)

A jövő lehetséges naturista programjairól nyugodtan érdeklődj nálam, vagy a csoport aktívabb tagjainál. ;)

turelmes#8662022-09-23 15:26:06
Sziasztok!

Köszönöm, a befogadást
aleksandros#8652022-05-19 14:31:12
Válasz a(z) 864. üzenetre:
Nagyon jó esetben.
És csak az akinek nincs nagy szexuális étvágya.
Aki telhetetlen az viszonylag ritkán érzi.
És most a mennyiségről van szó, nem a minőségről, mert a kulcsszó ez esetben az "annyit" volt és nem az "olyat".
 :D 
Mindkettő fontos.
pandora#8642022-05-18 14:04:37
Válasz a(z) 863. üzenetre:

Jó esetben minden alkalom után ezt érzi az ember... ;)

aleksandros#8632022-05-17 00:59:57
Válasz a(z) 862. üzenetre:
A nők máshogy állnak ehhez.
Volt idő, amikor nagyon vágytam rá, hogy végre egyszer annyit keféljek, hogy azt érezzem elég, beteltem.
Sok-sok évet vártam rá.
De meglett. (Ez is.)
Igaz, hogy ehhez meg kellett csalnom a társamat.
De aztán annyit változtak a dolgok, hogy vele is átélhettem/átélhetem.
pandora#8622022-05-17 00:14:12
Válasz a(z) 861. üzenetre:

Nem lopott órák voltak. :D
Éppen ezért kötöttem nyúlcipőt. :( 
Nonstop minden szabadidőben egy végtelen előjáték, amikor a másikat szinte semmi más nem érdekli, szabályosan megcsömörlöttem. Kiábrándító tud lenni. :( 

Persze nyilván más a lopott óra, hiszen ott annyiba kell beleszuszakolni mindent, ott nyilván a mozi kevésbé fontos. :D

[1-60] [61-120] [121-180] [181-240] [241-300] [301-360] [361-420] [421-480] [481-540] [541-600] [601-660] [661-720] [721-780] [781-840] [841-900] [901-921]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2930BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba92120Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba610Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba310Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba4840Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba3230Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#hegylako012100Tapasztalt
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba210Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok600Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2720Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.