hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóFikció - 4. rész

itt vagy: Eropolis > Transzvesztita negyed > Blog > missjenny > 4

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


missjenny blogja


Minden határon innen
Kalandos gondolatok és veszélyes fantáziák - szexről, pszichéről, és egyebekről
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Fikció - 4. rész
#4 (2019-09-23 18:01:38)

11.

 Most mi legyen? - gondolta.

 Nehéz helyzet. De csak úgy tudta volna az egészet elkerülni ha nem válaszol az sms-re. Arra az sms-re amire igazából már napok óta várt, még ha ezt alig is merte beismerni magának addig a pillanatig amikor csipogott a telefon és ő ijedtében ugrott egyet, rettegve-remélve, hogy Ez Az Az SMS. Megtehette volna, hogy nem válaszol rá - vagy nem beleeegyezőleg. Ki is menthette volna magát valamilyen ürüggyel, gondolkodott is rajta végig az út során. De remegő lábai csak kitartóan, számára is meglepő határozottsággal vitték előre.

 A kapuban kicsit tétovázott, nem is annyira a bátorságot gyűjtötte mint inkább próbálta lebeszélni magát, persze sikertelenül. Reszkető ujja rátalált a gombra, teste mint egy részegé dőlt teljes súlyával a kapunak mikor felberregett a zár, majdnem el is esett az előtérbe lépve. A lifthez nem volt türelme, kipirulva ért a negyedik emeletre. Maga sem tudta, hányszor szeretne kopogni és a kezei sem engedelmeskedtek volna, tétovázó kaparászás lett belőle de Tibor is türelmetlenül várhatta őt mert szinte azonnal ajtót nyitott.

 A szobába érve majdnem tökéletesen előadott lazasággal azt kérdezte, nem baj-e ha nézi tovább amit eddig és a választ szinte meg sem várva megnyomott egy gombot a távirányítón mire a nappali falát félig elfoglaló képernyőt szinte betöltötte egy közeli felvétel amint egy duzzadó, lüktető makk végéről geci spriccel egy puha, élvetegen félig nyitott női szájba. Majd még egy, majd egy újabb - láthatóan erre fókuszáló összeállítás futott.

 Annyira meglepte ami történt, hogy minden gátlásáról és szégyenérzetérőll megfeledkezve tátott szájjal belefeledkezett a látványba. Eltelt vagy egy perc mire el tudta szakítani a tekintetét az ütemesen pár másodpercenként felfröccsenő spermazuhatagokról és Tiborra pillantott. A férfi ragadozóhoz illő mosollyal bámulta őt, nem a képernyőt hanem őt, élvetegen gyönyörködve a megdöbbenésén. Ez valamitől annyira felizgatta, hogy szinte gondolkodás nélkül a fotelbe lökte a férfit, elé térdelt, előhalászta kemény farkát a nadrágból és rábukott. Egyik kezével a heréit ragadta meg, másikkal keményen verte és csak a hegyét vette a szájába, nyelvével körözve rajta. Márpedig aki így tesz az könnyen ebben a helyzetben találja magát: térden állva, gecivel teli szájjal azon gondolkodva, hogy lenyelje-e?


12.

 Talán korábban kellett volna azon gondolkodnia, hogy mit fog gondolni róla Tibor azután, hogy első hívó szóra azonnal átjött és külön kérés nélkül leszopta őt? Egyáltalán arról, hogy ő szeret faszt szopni? Bár ezen már túl voltak, a múltkori eset után ennyit mindenképpen tudott róla. Na de hogy ennyire szereti? Hogy nem csak szereti de vágyik rá, hogy mi mindenre képes azért, hogy megtehesse?

 Hirtelen - a legrosszabbkor - eszébe jutott az is, mit gondolnának róla mások? Ismerősök akik nem tudják róla, nem is sejtik milyen vágyak hajtják? A családja, akikkel még csak szexről sem beszélt soha, nemhogy az ő saját szokatlan, elfajzott, beteg szexualitásáról? Ha most látnák őt amint a szájával ennek az amúgy számára is kissé elleszenves fickónak a makkjára csücsörít, hogy felfogja az utolsó cseppig, vajon számítana bármit is ha azzal védekezne, hogy nem nyelte le hezitálás nélkül?

 Egyáltalán, megteheti azt, hogy ne nyelje le? Ez idáig sosem volt probléma: a klubban a lyuk előtt térdelve kezdetben csak kiverte az átnyújtott hímtagokat, egyre bátrabban belenyalva a végtermékbe mígnem természetessé vált számára, hogy el is fogyassza munkájának a gyümölcsét. De itt és most mi történik, ha kiereszti a szájából? Tibor vajon megharagudna ha rámenne egy csepp geci az elegáns nadrágjára vagy a drága kinézetű fotel kárpitjára?


13.

 Ekkor tűnt fel neki, hogy Tibor szinte révületben bámulja a képernyőt. És ebből megértette, hogy ő itt csak egy szexuális segédeszköz és ezen semmit nem változtat az, hogy lenyeli-e vagy sem. Ahogy azt is, hogy amíg ő gecivel teli szájjal tétován terelgeti az anyagot a nyelvével a makk körül addig csak tovább nyújtja ennek az érdemtelen disznónak az élvezetét. És ettől felszabadult.

 Nem tartozik senkinek magyarázattal. Nem tartozik senkinek semmivel. Épp azt csinálja amit szeret és eszében sincs azért nem kiélvezni, mert ez valakinek nem tetszene vagy éppen túlságosan is tetszik de nem érdemli meg.

 Ettől megnyugodva addig maradt szájával a makk peremét finoman fogva tartva amíg az érezhetően lankadni nem kezdett. Ekkor lassan, gondosan lehúzva róla az összes előváladékkal és nyállal keveredett gecit kicsúsztatta a faszt szájából és csukott szemmel, az élvezettől megborzongva egy elhatározással lenyelt mindent. Felkelt, öltöznie sem kellett, csak egy mosollyal búcsúzott és kisétált. Hazafelé többször eszébe jutott: "Egy szopóskurva vagyok" és mindannyiszor szélesen elmosolyodott a gondolatra.

4 hozzászólás |

Hozzászólások

gretagape
#4 (2020-01-10 11:52:48) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/e/USRf_ed55e0f/870d28.jpg
Szuper jó, izgató iras:) 
oralista55
#3 (2019-10-02 05:01:39) |
Jóóóóóóóóóóóóó
missjenny
#2 (2019-09-28 14:16:01) |
#pandora: Nincs nagyobb öröm mint egy hűséges olvasó, köszönöm :)
pandora
#1 (2019-09-25 21:15:13) |
A témája ugyan engem nem érint meg, de szerintem nagyon jól írsz. Grat! :)

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.